Daemonos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Έχουμε μαζυτεί παρέα κάποια άτομα φίλοι μου και παίζουμε Mythology μέσω Hamachi!Δέν έχουμε standar όρες απλά όταν βρισκόμαστε.μπορώ να σας δώσω msn να μιλήσουμε για κανένα matchάκι. Στείλτε μου pm. Προς το παρών παίζουμε το 1ο Mythology με το 1.10 patch. Αργότερα ίσως γράψουμε και το titans.
Zhen-Xlogic Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Να σε ρωτισο κατι επιδει και εμεις σκευτομαστε να κανουμαι κατι παρομοιο βρικα τα settings: 1. Στο ico του AoM σεταρουμε το ΙΡ Hamachi μεσω: "C:\Program Files\Microsoft Games\Age of Mythology\aom.exe" OverrideAddress=5.ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ" ο clinet που θα μπει στον host στο δικοτου ico θα βαλει την δικιατου ΙΡ Hamachi!? 2. Επισεις πιραζει που αποτι παρατιρισα η Alternate IP στον Host ειναι διαφορετικη απο αυτι που δινει το Hamachi? 3. Επειδη ολοι μας βρισκομαστε πισω απο Router και ειπαρχει Firewall πρεπει να ανιξουμαι καποιες πορτες? για το Hamachi & το AoM? αν ναι μηπως ξερεις πιες ειναι? απο το Hamachi WiKi βρικα αυτες: http://logmeinwiki.com/wiki/Hamachi:Ports_and_Protocols Αυτες ειναι? Ευχαρηστω εκ των προτερον.
Daemonos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπών... Πρέπει να πάρεις ip του hamachi. Αφήστε το Shortcut όπως ήταν χωρίς τα OverrideAddress=5.ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ Οι διαδικασίες που πρέπει ο κάθε ένας να κάνει είναι οι εξής!: - ανοίγεις το hamachi και περιμένεις να συνδεθείς. -πάς start --> my network places --> my network connections --> και κάνεις disable την σύνδεσή σου. -Τρέχεις το AoM και κάνεις Multiplayer HOST game έτσι ώστε να πάρεις την ip του hamachi (Αναγράφεται πάνω πάνω) -κάνεις ελαχιστοποίηση και κάνει πάλι τη σύνδεσή σου Enable. -Μεγιστοποίηση mythology και είσαι έτοιμος. Άν θέλεις να είσαι εσύ ο server του game τότε το αφήνει όπως είσαι στο host και φτιάνεις τους παίχτες την πίστα κτλ Άν θέλεις να συνδεθείς σε άλλον πατάς cancel και join game μετα! καλό λιώσημο! Αυτά!
petros_samurai Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Υπαρχει κανεις που να παιζει ακομα αυτο το υπεροχο παιχνιδι?Εγω με εναν φιλο παιζουμε μεσω Hamachi αλλα θελουμε και αλλους στην παρεα,δεν χρειαζεται να το εχετε οριτζιναλ.Οποιος θελει ας μου στειλει ενα πμ μηνυμα και θα ανταλλαξουμε μσν να τα πουμε να παιξουμε,ευχαριστω!!!!
nocturne Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 απο ορθρογραφια παντως σκιζουμε.........αυτα ειναι!!!!!
thomasG4 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 απο ορθρογραφια παντως σκιζουμε.........αυτα ειναι!!!!! και εσυ βλεπω απο ορθρογραφια σκιζεις...
petros_samurai Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Παιζουμε βραδακι,μετα τις 21.30....
Lucivatar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ειμαστε κ εμεις μια παρεα που παιζει ΑοΜ αλλα επειδη δεν βρισκαμε αλλους ειχαμε απογοητευτει.4 ατομα ειμαστε...ωραια θα ταν να ειχαμε επαφη κ οταν εχουμε χρονο να παιζουμε κανα matchακι (βεβαια παιζουμε μονο Conquest,το Deathmatch το συχαινομαστε...! )
Daemonos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Το Single player campaign καλό είναι!!
SotirisD Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Παιδιά καλησπέρα, ήθελα να σας ρωτήσω για το hamachi. Επειδή έχω ακούσει πως δεν μπορείς να παίξεις online Aom αν δεν έχεις αυθεντικό το παιχνίδι, μήπως μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται με το hamacki να παίξεις στο internet χωρίς το αυθεντικό? Ευχαριστώ!
Luxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ρε μαγκες τι μου θυμισατε τωρα; Ημουν εθισμενος με το παιχνιδακι. Το εχω ευθεντικο, με ψησατε να το ξαναεγκαταστησω. Θυμαμα ημουν πανω απο το μετριο. Νικουσα και 2 titan υπολογιστες. Μονο με loki ομως! Δοκιμασα και 3 titans, αλλα εχασα τελευταια στιγμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.