_hopelesscase_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Γεια και χαρά Εκεί που δούλευα στο photoshop, παγώνει ο ασύρματος πόντικας. Θεωρώ ότι κόλλησε το πρόγραμμα, κάνω ριστάρτ (συνηθισμένα πράγματα). Πάλι δεν έχω ποντίκι, με το που μπαίνω στα win. Τότε καταλαβαίνω ότι είναι του ποντικιού το πρόβλημα, κι επειδή β ι ά ζ ο μ α ι να τελειώσω κάτι, συνδεώ το παλιό ποντίκι με το καλώδιο (εξακολουθώ να έχω το ασύρματο πληκτρολόγιο) και ξανά ριστάρτ. Μεχρι και το desktop το ποντίκι (καλωδίου) δουλεύει. (όπως και στο Firefox στο οποίο βρίσκομαι τώρα) Με το που ανοίγω το photoshop παγώνει και αυτό! Για την ακρίβεια όχι παγώνει, αλά εξαφανίζεται από την οθόνη. Να πω ότι το ασύρματο πληκτρολόγιο, μέσα σε όλα αυτά, εξακολουθεί να δουλεύει κανονοικά. Τι δ ι ά ο λ ο????? edit: Το έχω λίγο παραπάνω από 1 μήνα.
freestyoler93 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 ξανακανε εγκατασταση στο photoshop..πες μου λιγο αν θες cpu και vga που εχεις
_hopelesscase_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 @slaughter Οι μπαταρίες δεν πρέπει να'χουν σχέση, εξάλλου ήταν καινούριο. @freesty pentium 4 στα 3.20 geforce FX 5700
freestyoler93 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 βγαλε και ξαναβαλε drivers tis vga..αν δεν δουλεψει ξαναβαλε photoshop..επισης πριν τα κανεις ολα αυτα τσεκαρε αν στο κανει σε καποιο παιχνιδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.