Προς το περιεχόμενο

Συνδεση forthnet economy με νεο νουμερο..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
syn οτι για αρχη δεν περιμενεις την forthnet αλλα περιμενεις τον τεχνικο του οτε απο χαλκιδα να οδηγησει την γραμμη σου μεχρι το eskalit σου η το box σου

Απλα θα περιμενω, καλιο αργα παρα ποτε οπως λεει και ο λαος.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είμαι και εγώ στην ίδια κατάσταση έκανα την αίτηση μου στη forthnet πρώτη Δεκεμβρίου και σήμερα μετά απο 3 μήνες ακόμα δεν έχω ιντερνετ στο πατρικό μου σπίτι στο οποίο θα μετακομίσω σε μερικές μέρες. Ο τεχνικός της forthnet εχει ερθει άπειρες φορές και φέυγει απραγος γιατί απλά ο ΟΤΕ δεν έχει κάνει την σύνδεση ακόμα... Σκεύτομαι να ακυρώσω την αίτηση και να βάλω ασύρματο απο wind ή vodafone γιατι δεν μπορώ να μείνω ούτε μέρα χωρίς δίκτυο... Αυτή ακριβώς η συμπεριφορά του ΟΤΕ είναι που με κρατάει μακριά και τρέχω σε οποιαδήποτε άλλη εταιρία. Παρεπιμπτώντως είμαι πελάτης στην Forthnet εδω και 5 χρόνια χωρίς κανένα προβλημα.

Δημοσ.

ama den φερει ο οτε την γραμμη μεχρι τον κατανεμητη η αν εχει βλαβη κανεις δεν μπορει να κανει τιποτα παρα μονο ο οτε.τωρα ta vodafone και αυτα ειναι σχετικα γιατι θα πρεπει να πιανεις σημα μεσα στο σπιτι για να μην εισαι σε τιποτα μπαλκονια.και να πιανεις 3g βεβεα για να παει γρηγορα μην ειναι σαν 56κ modem.ο οτε μαμιεται.ειδικα για σημερα αν ειχα 2-3 τεχνικους του ειδικα αυτοι που ειναι στην καλλιθθεα θα τους εβαζα φωτια.

Δημοσ.

Σε εμενα ειναι ακομα χειροτερα γιατι δεν εχει ερθει καν τεχνικος απο την Forthnet.Μου ειχαν πει οτι θα με παρει τηλεφωνο ο τεχνικος πριν ερθει .. .. υπαρχει και το ενδεχομενο να εχει ερθει τεχνικος χωρις να με εχουν ειδοποιησει πρωτα?

Οποιος θελει να μαθει περισσοτερα υπαρχει και αυτο το αρθρο

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathextra_12_01/03/2008_224048

Δημοσ.

καταρχην πρεπει να ενεργοποιξθει η γραμμη για να ερθει τεχνικοσ.δηλαδη πρεπει πρωτα ο τεχνικος του οτε να πει το οκ οτι η γραμμη ειναι στον κατανεμητη η στο box και μετα τα υπολοιπα.β.ναι θα σε παρει τηλ διοτι πρεπει να εισαι και εσυ εκει για να σου ενωσει την γραμμη αλιως αμα δεν μπειστο σπιτι πως θα ξερει ποια γραμμη ανεβενει πανω.οχι αυτην του οτε αλλα την δικη σου

Δημοσ.

Τελικά δέν υπάρχει καλώδιο ούτε για δείγμα.

Μιας και με ενοιζε το ιντερνετ και οχι το τηλεφωνο, τελικα εκανα μια αιτηση στα πεθερικα που βρισκονται στα 30μ απο το σπιτι και DDWRT RULEZ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...