Προς το περιεχόμενο

Συνδεση forthnet economy με νεο νουμερο..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ουτε μηνα δεν εχεις κλεισει ακομα.υπομονη.δεν εισαι ο πρωτος.στα χερια του οτε ειναι ποτε θα την ενεργοποιησει.εκτος αν πεφτεις σε κανα pcm.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ουτε μηνα δεν εχεις κλεισει ακομα.υπομονη.δεν εισαι ο πρωτος.στα χερια του οτε ειναι ποτε θα την ενεργοποιησει.εκτος αν πεφτεις σε κανα pcm.

ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! :-( (σορυ για τις φωνες)

Δημοσ.

Αν ειχα απο την αρχη τηλεφωνικη γραμμη ΟΤΕ και μετα εκανα αιτηση Forthnet δεν 8α χρειαζοταν να περιμενω . . . .

Δημοσ.

pare τηλ να ρωτησεις.εχω δει πολλες αιτησεις που απλα εχουν παει στον οτε αλλα ο οτε.......σε μια περιπτωση περιμεναν οπως στον φιλο πιο πανω να βγει καποιος για να βγει απο το φερεσυχνο pcm για να βαλει adsl.

Δημοσ.

Περασα απο ενα καταστημα Forthnet και μου ειπαν να παρω τηλ την εξθπηρετηση πελατων,προσπαθω εδω και μερες αλλα μου λεει ολες οι γραμμες ειναι κατηλειμμενες.

Ακομα την αιτηση την ειχα κανει τον ιδιο καιρο με εναν φιλο μου που μενει αθηνα.Αυτος τωρα εχει ειναι οκ, εγω ομως που μενω χαλκιδα πιστευω με εχουν τελευταιο δινουν προτεραιοτητα πρωτα στην αθηνα .

Δημοσ.
δεν υπορχει διαφορετικη προτερεοτητα.ετσι και αλλιως αλλο συνεργειο του οτε στην χαλκιδα και αλλο εδω.

Οχι ο υπαλληλος στην Forthnet μου ειχε πει οτι οι τεχνικοι θα ερθουν απο Αθηνα.

Δημοσ.

syn οτι για αρχη δεν περιμενεις την forthnet αλλα περιμενεις τον τεχνικο του οτε απο χαλκιδα να οδηγησει την γραμμη σου μεχρι το eskalit σου η το box σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...