Προς το περιεχόμενο

Αγορά πληκτρολογίου + ποντίκι

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Logitech Desktop EX110 - (Ασύρματο)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=784575&HYPLIKTROLOGIOEIDOS=%CE%A0%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF+%26+%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BA%CE%B9&category=69978166&catalog=23

Ωραίο πληκτρολόγιο, ανθεκτικό (το έχω 2 χρόνια), το πρόβλημα είναι το ποντίκι του το οποίο καλό είναι λειτουργικό είναι αλλά ρε παιδιά το scroll wheel κάνει σαν πριόνι στον ήχο.

Σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το LOGITECH 967670 LX710 CORDLESS LASER DESKTOP GR http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575120 .

Το έχει κανένας σας για να μου πει τις εντυπώσεις του για το LOGITECH 967670 LX710 CORDLESS LASER DESKTOP GR;

Θα μου προτείνατε ίσως κάποιο άλλο συνδυασμό πληκτρολόγιο +ποντίκι; (Γράφω με τυφλό σύστημα και αρκετά, εάν αυτό βοηθάει στην απόκρισή σας).

Ή θα μου προτείνατε να αγοράσω δύο ξεχωριστές ασύρματες συσκευές;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

βασικα...οσο λιγοτερη ακτινοβολια μαζευεις γυρω σου..τοσο το καλυτερο. κι εγω τωρα βεβαια ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι εχω, αλλα τα ειχα στο κουτι τους εδω και 3 χρονια που τα ειχα παρει..απλα τα εφτυσε το κανονικο μου πληκτρολογιο και αναγκαστικα τα εβαλα μεχρι να παρω παλι με καλωδιο. αν ντε και καλα θες ασυρματο..τουλαχιστον παρε πακετο, για να μειωσεις οσο γινεται την ακτινοβολια.

Δημοσ.

Με προβληματίζει και εμένα το θέμα της ακτινοβολίας αλλά πάνω στο ίδιο γραφείο έχω 2 υπολογιστές. Δεν θα σχολιάσω τον χαμό που γίνεται πίσω από το γραφείο από τα καλώδια, αλλά δεν θέλω να το γεμίσω και από μπροστά. Άσε που το ποντίκι εάν ήταν ενσύρματο δεν θα έφτανε εκεί που το θέλω..

Δημοσ.

Ποια ακτινοβολία?! :P

Άλλοι καπνίζουν, άλλοι καπνίζονται από τα pc... :P

Επειδή είπες ότι γράφεις τυφλό... σου προτείνω το παρακάτω...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575119

Είναι κυρτό ώστε να διευκολείνει τον χρήστη να γράφει και έχει και καλή βάση για τους καρπούς για να μην κουράζονται...

Επίσης το ποντίκι του είναι αρκετά καλό και σταθερό...

Το μόνο αρνητικό είναι ότι ξεφεύγουμε από άποψη τιμής.

Συνεχίζω να το βρίσκω όμως απαραίτητο να έχουμε (αν όχι όλοι, εμείς που καθόμαστε και πληκτρολογούμε με τις ώρες ) ένα καλό πληκτρολόγιο και ένα καλό ποντίκι!

Δημοσ.

Τσιμπάει λίγο, αλλά συμφωνώ μαζί σου για το κόστος και την ποιότητα.

Εντάξει ας το παραβλέψω αυτό.

Ας δώσω 60e max αλλά θα ήθελα το πληκτρολόγιο να έχει και ελληνικούς χαρακτήρες, για να μπορεί να το χρησιμοποιεί και κανένας άλλος. (Ξέχασα να το γράψω πιο πάνω).

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575120 Αυτό υποθέτω ότι λόγο του GR θα έχει και Ελληνικούς χαρακτήρες...

Δημοσ.

Αν το λες αυτό για τις φωτογραφίες που έχει στο site καλύτερα να πάρεις τηλ. στο e-shop να τους ρωτήσεις αν έχει Ελληνικά γράμματα επάνω...

Λογικά στις φώτο στο site δεν έχει γιατί τις έχουν πάρει από το official site...

Δημοσ.
Αν το λες αυτό για τις φωτογραφίες που έχει στο site καλύτερα να πάρεις τηλ. στο e-shop να τους ρωτήσεις αν έχει Ελληνικά γράμματα επάνω...

Λογικά στις φώτο στο site δεν έχει γιατί τις έχουν πάρει από το official site...

Ακολούθησα τη συμβουλή σου τελικά και κάλεσα το e-shop.

Το ωραίο wave πληκτρολόγιο που μου πρότεινες δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες επάνω του, δυστυχώς.

Μάλιστα στο τμήμα πωλήσεων μου διευκρίνισαν ότι όταν γράφει στο είδος του πληκτρολογίου τα γράμματα GR τότε αυτά υποστηρίζουν - έχουν ελληνικούς χαρακτήρες. Όταν δεν γράφει κάτι ή έχει τα αρχικά EΝG, ΕΝ και US τότε είναι με λατινικούς χαρακτήρες μόνο.

Άρα είμαι πάλι πίσω στο LOGITECH 967670 LX710 CORDLESS LASER DESKTOP GR. Ή όποιο εσείς μου προτείνετε.

Δεν βαριέμαι να κάνω έρευνα αγοράς απλά δεν θέλω να έχω πάλι ποντίκι που βρυχάται.

Δημοσ.

Όντως πάρε ένα τηλ. απο προσωπική εμπειρία αγόρασα ένα απλό πληκτρολόγιο Logitech είδα φωτό δεν είχε. Tελικά όταν το άνοιξα είχε ελληνικά κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...