Προς το περιεχόμενο

intel 5300 ή intel 7300 (διαφορες ..?)

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα θελω να μαθω τις διαφορες αναμεσα σε αυτους τους 2 επεξεργαστες,τι να επιλεξω για το στησιμο ενος οικονομικου pc..δεν θελω επιλογες amd διοτι εχω ειδη μητρικη..

Δημοσ.

H διαφορά τους σε απόδοση είναι περίπου συμμετρική της διαφοράς τους σε τιμή. Ανάλογα με την χρήση για την οποία προορίζεται αλλάζει και το ποιος επεξεργαστής ενδείκνυται περισσότερο.

Δημοσ.

η χρηση ειναι παιχνιδια κ ιντερνετ κ ταινιες αλλα θελω κατι οικονομικο γι'αυτο λεω αναμεσα σε αυτους ...σε σχεση με τα παιχνιδια θα ειναι με μια 8600gt απο την gigabyte..

Δημοσ.

ξερεις ποσο παει αυτος στο overclock χωρις να δωσω παραπανω ρευμα ?μητρικη εχω μια gigabyte κ μνημες 667 mhz ουτε ο θεος δεν τις ξερει...στα 2 gb ειναι το ενα συστημα που το χαριζω στον αδερφο μου..

-----Προστέθηκε 16/1/2009 στις 09 : 40 : 50-----

δηλαδη αν τον κλοκαρω λιγο φτανει τον 7300?

Δημοσ.

Εννοείται, αλλά και να μην τον έφτανε πολύ που σε ένοιαξε. Διαφορά σοβαρή δεν θα δεις λόγω χρήσης και υπόλοιπου συστήματος.

Δημοσ.

οκ ναι εχεις δικιο τσαμπα τα +30 ευρω θα δωσω...με λιγο ο/c θα ειμαι οκ ετσι κ αλλιως το συστημα ειναι χαμηλου επιπεδου...

Δημοσ.

μη ξεχνάς οτι και η κάρτα γραφικών σου δεν σε βοηθάει, οπότε δεν θα δεις διαφορά με τον 7300 τουλάχιστον σε παιχνίδια.

+1 στον 5300

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...