AKISHELLAS1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 το αποτελεσμα ειναι οταν ανοιγει να κανει μια ωρα για να μπει στην επιφανεια εργασιας ,στην αρχη κενη μεχρι να μου την εμφανισει ολοκληρη κ μετα απο αρκετα λεπτα φορτωνει τα οικονιδια . Το θεμα ειναι πως του εκανα επαναφορα συστηματος σε προηγουμενη ημ/νια αλλα κ παλι τα ιδια ,τι να κανω? Στην αρχη παταω F8 αλλα δεν μου το πιανει κ αυτο συνεχιζει κ μπαινει στα windows xp,ενω το F2 το δεχεται ,το προβλημα το πιο σημαντικο ειναι οτι παρολο που αργει να ου φορτωσει την επιφανεια εργασιας ,οταν ολοκληρωθει η φορτωσει δεν μπαινει στο ινετρνετ . Τι κανω μονο φορματ μενει ? Μηπως μπορει κανεις να μου πει γιατι δεν πιανει το F8 μηπως διορθωθει κατι απο εκει?
ser_x Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ξεκίνα μέσα από τα ΧΡ στις ιδιότητα δίσκου C στα εργαλεία και κάνεις έλεγχο δίσκου για σφάλματα τσέκαρε όλα τα κενά και εκκίνηση Αυτή θα γίνει αφού επανεκκίνησης τον υπολογιστή σου και θα επισκευάσει τυχόν προβλήματα Τώρα για το ιντερνέτ μήπως έχει αποσυνδεθεί κάποιο καλώδιο (εθερνετ ) ? Πάτα το F8 αφού έχει κάνει ποστ το bios
micraSport Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Πιο πιθανο είναι να έχει γυρίσει ο δισκος σε pio mode για αυτο να σερνεται...τσεκαρε το απο device manager....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.