christopher11gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας, Εχω εγκαταστησει τα Windows XP στο pc μου και θα ηθελα να μαθω αν θα μπορουσα να κανω ενα πληρες bootable backup του λειτουργικου οπως ειναι με τους drivers εγκατεστημενους και τα προγραμματα που εχω μεσα, επισης εχω ενα αυθεντικο cd των Vista home edition που συνοδευε το dell laptop μου αλλα επειδη εγκατεστησα τα Vista Ultimate στο laptop προσπαθησα να εγκαταστησω τα Vista Home edition στο σταθερο pc αλλα μου εμφανιζει το μηνυμα οτι το cd που εχω ειναι πειρατικο και πρεπει να επικοινωνησω με την dell για αυτο το θεμα καμια ιδεα για να το κανω validate? Ευχαριστω
papahlamidas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ναι μπορείς μέσω του norton ghost αλλά και με μία αναζήτηση στο google θα σου βγάλει πάρα πολλά! Στα περισσότερα καινούργια laptop υπάρχει ένα recovery partition με το οποίο μπορείς να επαναφέρεις τα windows από οποιαδήποτε δυσλειτουργία εκτός και έχεις βάλει χέρι στο συγκεκριμένο Partition ή έχει πειραχτεί από κάποιο virus. Εάν όντως το cd και η άδεια που έχεις δεν είναι πειρατική πάρε ένα τηλ στην MS Hellas και θα σε βοηθήσουν στην ενεργοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.