Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG SYNCMASTER 2343BW 23'' ή ViewSonic VX2260wm

ten-ten

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφτασε ο καιρός να αγοράσω και εγώ μια lcd οθόνη γιατί η 17" CRT που έχω τώρα δεν μου είναι αρκετή . Έτσι αποφάσησα να διαθέσω ένα χρηματικό ποσό κοντά στα 300 ευρώ .

Το Monitor το θέλω περισσότερο για desktop εργασίες (Internet,word,spss....),καμιά ταινία, αλλά και για κανένα παιχνίδι όπως COD4 . Έτσι βρέθηκα ανάμεσα σε αυτές τις δυο SAMSUNG SYNCMASTER 2343BW 23'' ή ViewSonic VX2260wm

Ποιά είναι η γνώμη σας γιαυτές τις δύο?

Ποιά άλλη θα μου προτείνατε?

Δημοσ.

H sumsung που λες είναι καλύτερη.

Αφού θες κάτι στα 300€ κοντά γιατί δεν κοιτάς μία 24"; Πιστεύω θα είναι πιο βολική για spss και τρομερή εμπειρία για CoD4, αρκεί να έχεις μία δυνατή κάρτα (8800gt/4830 και πάνω για να παίζεις σε full HD).

Για 23"-24" κοντά στα 300€ θεωρω καλές επιλογές αυτές:

LG M2394D-PZ TFT Monitor 23''

LG L246WH-BN TFT 24"

LG W2452V-PF TFT Monitor 24''

με θύρα HDMI όλες, αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει η HDMI τότε καλή επιλογή είναι και η Samsung TFT 24" SM-245B+

Όλες οι 24" έχουν φωτεινότητα 400 για να είναι ξεκούραστες και κάτω από πολύ φως.

Μην κολλάς στα υψηλά δυναμικά contrasts καθώς δεν προσφέρουν κάποια σπουδαία διαφορά. Όλες λίγο πολύ 700-1000 τυπικό έχουν.

Η άποψη μου είναι να πας σε κάποιο κατάστημα να τις δεις από κοντά.

Εγώ χθες πήγα πλαίσιο και είδα από κοντά όσες οθόνες είχε. Έπαθα πλάκα με την Asus MK241H TFT 24" μακράν η καλύτερη εικόνα από όσες είχε εκεί.

Δημοσ.

Ευχαριστώ Mourgolikos για τις συμβουλές σου και για τις προτάσεις ...μάλλον θα πάω για 24" αν και με την κανούρια samsung θα κατάφερνα να είχα περισσότερα "δεδομένα"(παράθυρα ανοιχτά κτλ κτλ) στην οθόνη λόγο ανάλυσης , αλλά μου φαίνεται κάπως υπερβολική για μια οθόνη 23". Τέλος μου άρεσε και η DELL s2409w αν και έχει μικρότερη φωτεινότητα απο τις άλλες 24αρες που μου πρότεινες. Τέλος πάντων θα προσπαθήσω να πάω σε ένα κατάστημα να δω μερικές απο κοντά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...