HellasVagabond Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 επίσης δεν υποστηρίζει 1080p αλλά 1080iκαι η διαφορά είναι μηδαμινή (YPbPr σε σχέση με hdmi) απλώς είναι ελάχιστα ποιο φωτεινά τα χρώματα και λίγο ποιο έντονο το contrast στο hdmi αλλά για να καταλάβεις τέτοιες διαφορές θα πρέπει να έχεις κορυφαία tv και πολύ καλό μάτι. με λίγα λόγια σαφώς και η σύνδεση με hdmi μας δίνει την μέγιστη απόδοση αλλά και η σύνδεση με YPbPr είναι κορυφαία. scart 576i YPbPr 1080i hdmi 1080p Οχι αλλες ανακριβειες παρακαλω πολυ... Reproducing a video signal on a display device (for example, a CRT) is a straightforward process complicated by the multitude of signal sources. DVD, VHS, computers and video game consoles all store, process and transmit video signals using different methods, and often each will provide more than one signal option. One way of maintaining signal clarity is by separating the components of a video signal so that they do not interfere with each other. When a signal is separated this way it is called 'component video'. S-Video, RGB and YPbPr signals comprise two or more separate signals: hence, all are 'component video' signals. For most consumer-level applications, analog component video is used. Digital component video is slowly becoming popular in both computer and home-theatre applications. Component video is capable of carrying signals such as 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i and1080p, and new high definition TVs support the use of component video up to their native resolution. http://en.wikipedia.org/wiki/Component_video
disqualified Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Οκ, και στο αποτελεσμα πια ειναι η διαφορα ? Ο φιλος ρωτησε αν ειναι να χρησιμοποιησει Scart , Composite η Component για καλυτερο σημα. τι ποια η διαφορα, εδω του λες να παρει adaptor και να μετατρεψει το σημα σε HDMI χωρις να του εξηγησεις οτι δεν προκειται για απλο ανταπτορακι και μια απλη μετατροπη -----Προστέθηκε 18/1/2009 στις 12 : 52 : 47----- Ξέρεις που υπάρχει και πόσο περίπου κοστίζει; φιλε μου δεν προκειται να κερδισεις τιποτα με αυτη τη μετατροπη και το μονο που θα καταφερεις ειναι να ριξεις την ποιοτητα του σηματος οπως σου ειπα και πιο πριν
HellasVagabond Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ειπα εγω πουθενα να παρει adapter και να το μετατρεψει σε HDMI ??? Για δειξτο μου να το δω και εγω..... Εγω απαντησα στην ερωτηση με ποιο τροπο θα εχει καλυτερη εικονα, τωρα αν δεν μπορεις να διαβασεις τις απαντησεις των αλλων μην το κουραζεις.
disqualified Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ειπα εγω πουθενα να παρει adapter και να το μετατρεψει σε HDMI ??? Για δειξτο μου να το δω και εγω..... Εγω απαντησα στην ερωτηση με ποιο τροπο θα εχει καλυτερη εικονα, τωρα αν δεν μπορεις να διαβασεις τις απαντησεις των αλλων μην το κουραζεις. Ναι εχεις δικιο στο θεμα του ανταπτορα μπερδεψα τις απαντησεις με συγχωρεις, αλλα οταν ειπες οτι το hdmi βγαζει το ιδιο σημα με το component (ο,τι κι αν εννοουσες) εχασα τη σειρα των απαντησεων και πηρε εσενα η μπαλα στο θεμα του ανταπτορα.
HellasVagabond Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ειπα πως βγαζουν ιδιο σημα οσο αφορα την ποιοτητα και οντως αυτο ισχυει. 1080p το ενα, 1080p το αλλο.
disqualified Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ειπα πως βγαζουν ιδιο σημα οσο αφορα την ποιοτητα και οντως αυτο ισχυει. 1080p το ενα, 1080p το αλλο. Τωρα που το διευκρινιζεις ενταξει αλλα οταν ειπες οτι βγαζουν το ιδιο σημα μου ηρθε καπως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.