Προς το περιεχόμενο

Flashing mobo..

kostasR1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μήπως γίνετε να φλασαριστεί μητρική χωρίς επεξεργαστή??

Εγώ λέω όχι αλλά μήπως με κανα flash drive....

Συγκεκριμένα μιλάω για μια Blitz (P35)και τον Ε5200, ξεκινά το mobo και σβήνει. Δεν έχει τελευταίο BIOS και δεν έχω εναλλακτική CPU να τη φλασάρω.

Δημοσ.
κωστα χωρις επεξεργαστη δεν ξεκιναει καμια μητρικη.

Το ξέρω απλά έλεγα μήπως έχουν βγάλει τα τσακάλια καμιά πατέντα!

Τελικά βρήκα ένα φίλο που είναι σχετικά κοντά και έχει τον Ε4300 και θα τον δανιστώ για το flash. Ελπίζω να μην είναι πουθενά αλλού το πρόβλημα!

-----Προστέθηκε 16/1/2009 στις 03 : 28 : 28-----

Πριν flash-άρεις το motherboard,ίσως να είναι καλή ιδέα να δοκιμάσεις ένα άλλο τροφοδοτικό; :-)

Το τροφοδοτικό είναι ολοκαίνουργιο και το έβγαλα από PC που δούλευε πριν το βγάλω..

Δημοσ.

δεν ειναι θεμα φλασαρισματος. ειναι προβλημα ή μητρικης ή τροφοδοτικου. τις μνημες τις ελεγξες?

Δημοσ.

μηπως σου εκανε φλασαρισμα η ΔΕΗτσα στην διαρκεια της διαδικασιας? παντα οταν κανεις flasarisma βαλε το συστημα σε ups. ποτε δεν ξερεις ποτε θα κανει το θαυμα η ΔΕΗ. την ειχα πατησει...

Δημοσ.

οχι φιλε,αλλα φοβαμαι μηπως κανει ναζια το τροφοδοτικο.μηπως ξερεις κανα φιλο να φλασαρει τσιπακια για μπιος?

Δημοσ.

μπα δυστυχως. την εκατσες την βαρκα. πριν κανεις flashing καλο ειναι να εισαι απολυτα σιγουρος οτι ολα δουλευουν τελεια. γιαυτο παντα μιλαω για ups

Δημοσ.

τι τροφοδοτικα, μνημες και ιστοριες λετε ρεεεεεεεεεεεεεεε

ο Ε5200 ειναι 45nm και ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗΤΡΙΚΕΣ ME P35 chipset χρειαζονται ΝΕΟ BIOS για να λειτουργησουν τους νεους cpu...

το P35 βγηκε για τους Conroe (65nm), οχι τους Wolfdale (45nm)

Δημοσ.

Όντος ο coreygaylas έχει δίκιο διότι στο παρελθόν μου έτυχε μια περίπτωση που ένα παλικάρι είχε το ίδιο πρόβλημα με εσένα..

Με το παλιό του conroe δούλευε κανονικά αλλά με το νέο cpu απλά άναβε και δεν έκανε τπτ.Ουτε σήμα στην οθόνη έστελνε ούτε τπτ...

Οπότε μετά απο πολλή ψάξιμο στο νέτ προχωρήσαμε σε bios update και βουαλά!:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...