Street-Fighter Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα!!!Συντανο ενα προβλημα! Εκανα format το stickακι μου που ηταν 1gb και πηγε στα 8! To προβλημα ειναι πως ναι μεν πηγε στα 8 αλλα δεν μπορω να γραψω τιποτα! Μου βγαζει μηνυμα οτι η δισκετα εχει προστασια εγγραφης εννοω στο στικακι πανω δεν εχει κατι τετοιο... plz HELP!!!
Street-Fighter Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 ?????απο που το συμπερανες αυτο? Το stick το εχω εδω και καιρο!
roybatty Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Όλα τα flash drives χαλάνε κάποια στιγμή.Αυτή είναι η μοίρα της flash memory Δοκίμασες να το κάνεις format;
Street-Fighter Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ναι μου λεει εχει ασφαλεια εγραφεις. Το θεμα ειναι πως εχει μεσα βιντεακια και τα παιζει κανονικοτατα αμα χαλαγε δεν θα τα έπαιζε σωστα?
freskas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Για ριξε εδω μια ματια -> http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/registry-hack-to-disable-writing-to-usb-drives/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.