pmichal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα! Στα πλαίσια ενός project, πρέπει να μάθω να δουλεύω με xml αρχεία. Μέχρι στιγμής πάνε όλα καλά, αλλά έχω κολλήσει στο πως θα αποθηκεύσω αλλαγές σε ένα τέτοιο αρχείο αφού του έχω κάνει τις προσθήκες που θέλω στο δέντρο του με χρήση javascript. Το xml αρχείο που κάνω τις δοκιμές μου είναι αυτό: http://www.w3schools.com/PHP/cd_catalog.xml Θέλω να μπορέσω με κάποιο τρόπο, να το περάσω μέσα ένα ακόμα cd και να το αποθηκεύσω. Έχω γράψει αυτό: > <?php include ("header.php"); ?> <html> <head> <script type="text/javascript" src="loadxmldoc.js"> </script> </head> <body> <script type="text/javascript"> xmlDoc=loadXMLDoc("cd_catalog.xml"); newel=xmlDoc.createElement("CD"); x=xmlDoc.getElementsByTagName("CATALOG")[0]; x.appendChild(newel); newel=xmlDoc.createElement("TITLE"); x=xmlDoc.getElementsByTagName("CD")[0]; x.appendChild(newel); newel=xmlDoc.createElement("ARTIST");nai x=xmlDoc.getElementsByTagName("CD")[0]; x.appendChild(newel); newel=xmlDoc.createElement("COUNTRY"); x=xmlDoc.getElementsByTagName("CD")[0]; x.appendChild(newel); newel=xmlDoc.createElement("PRICE"); x=xmlDoc.getElementsByTagName("CD")[0]; x.appendChild(newel); newel=xmlDoc.createElement("YEAR"); x=xmlDoc.getElementsByTagName("CD")[0]; x.appendChild(newel); </script> </body> </html> <?php include ("footer.php"); ?> Σαν σκεπτικό είναι σωστό? Και αν ναι.. πως αποθηκεύω ότι έκανα στο ίδιο αρχείο? Και κάτι ακόμα... το appendChild, βάζει το καινούριο ως πρώτο ή ως τελευταίο? Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.