Προς το περιεχόμενο

θελω το δικο μου web site

Windows 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια! θελω να φτιαξω ενα δικο μου site αλλα θελω να ειναι δωρεαν και επισησ ειμαι ασχετοσ και δεν κσερω πωσ να το φτιαξω! ξερεισ κανεισ να μου πει? βοηθηστε με:fear:

Δημοσ.

Δεν υπάρχει απάντηση που να χωράει σε post και να είναι ικανή να σε καλύψει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Από εκεί και πέρα, πες ακριβώς τι σκέφτεσαι να κάνεις, μπας και σου δέιξει κάποιος κάποιο δρόμο να ξεκινήσεις.

Δημοσ.
παιδια ειμαι πολυ μπερδεμενοσ! μπορει καπιοσ να μου το φτιαξει? σας παρακαλω? πλζ πλζ πλζ πλζ πλζ

το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?:devil::devil::devil::devil:

Δημοσ.
παιδια ειμαι πολυ μπερδεμενοσ! μπορει καπιοσ να μου το φτιαξει? σας παρακαλω? πλζ πλζ πλζ πλζ πλζ

Φίλε μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι ζητάς.

Ένας επαγγελματίας π.χ για αυτήν την δουλειά ξέρεις πόσα χρήματα ζητάει? :rolleyes:

Δημοσ.
δεν ενοοω τζαμπα!

Ε, διευκρίνησέ το αυτό, βάλε στην τελική μία αγγελία ζήτησης, και όλο και κάποιος θα ενδιαφερθεί... :-)

Αν και κάτι μου λέει πως ακόμα δεν γνωρίζεις πόσο κοστίζει συνήθως μία τέτοια δουλειά.

Δημοσ.
γεια σας παιδια! θελω να φτιαξω ενα δικο μου site αλλα θελω να ειναι δωρεαν και επισησ ειμαι ασχετοσ και δεν κσερω πωσ να το φτιαξω! ξερεισ κανεισ να μου πει? βοηθηστε με:fear:

:mad: .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...