Προς το περιεχόμενο

Αγορά Νέου PC

Berserk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω νέο pc και θα ήθελα την γνομη σας ανάμεσα σε δυο συστήματα που έχω στο μυαλό μου!! Αν έχετε φυσικά να προτείνεται και κάτι άλλο θα είναι καλοδεχούμενο! Ορίστε τα δυο συστήματα που σκέφτομαι:

Pc1

CoolerMaster Haf 932 Black

Intel Core I7-920 (s1366, 2.66 GHz, Cache 8MP, Box)

Asus P6T Deluxe (s1366, DDR3, X58)

MSI N260GTX-T2D SVGA (PCI-Experss, 896 MB)

LG GH22LS30 DVDRW + / - (Bulk, Sata 22X, LS, Black)

Chieftec 750W 24pin

Corsair 6GB DDR3-1333 Ram Kit (3 x 2GB, PC3 10666, 9-9-9-24, TR3X6G1333C9G)

Western Digital 1TB HDD (16MB Caviar Green, Sata II, WD10EACS)

MICROSOFT WINDOWS VISTA ULTIMATE GREEK OEM

Pc2

NZXT LEXA MIDI TOWER ALUMINIUM - BLACK/SILVER

INTEL CORE I7-920 2.66 GHZ LGA1366 - BOX

CORSAIR TR3X6G1333C9 XMS3 DDR3 6GB (3X2GB) PC3-10666 (1333MHZ) TRIPLE CHANNEL KIT

GIGABYTE GA-EX58-UD4P

ASUS EAH4870 DK/HTDI/1GD5 1GB PCI-E RETAIL

WESTERN DIGITAL WD10EADS 1TB CAVIAR GREEN SATA2

SONY OPTIARC DVD DDU1675A BLACK BULK

SONY OPTIARC AD-7203S LABELFLASH BULK BLACK

MICROSOFT WINDOWS VISTA ULTIMATE GREEK OEM

THERMALTAKE W0105 TOUGHPOWER 700W

Δημοσ.

Το δεύτερο θα σου έλεγα εγώ, με τη μητρική του πρώτου. Κάνε τον κόπο να βάλεις μια καλή aftermarket ψύκτρα και μη μείνεις με τη stock.

Επίσης, καλύτερα να αποφύγεις τον 1ΤΒ δίσκο και να πας είτε σε 2*500 είτε σε 2*640. Ακόμη υπάρχουν αμφιβολίες για την αξιοπιστία τόσο μεγάλων δίσκων...

Δημοσ.

Χμμμ, θα έλεγα:

Σκληρός http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303709

To setάκι μητρική+μνήμη είναι πολύ καλό. Μιλώντας για ψύκτρα, βλέπω πως ακόμα δεν κυκλοφορεί γκάμα της προκοπής για 1366, οπότε μπορείς να το αναβάλλεις για λίγο, αλλά σε καμία περίπτωση μην το παραμελήσεις. Πάντως μην πας σε Zalman, δε λένε και πολλά.

Αυτή δεν γράφει κιόλας ότι κουμπώνει σε socket 1366...

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301632

Ο παραπάνω σκληρός έχει 32mb buffer αλλά λειτουργεί με τεχνολογία NCQ και προσφέρεται σε παρόμοια τιμή.

Ήθελα να ρωτήσω αυτή η τεχνολογία είναι αξιόπιστη ή ενδείκνυται να την αποφεύγουμε;;

Αν είναι όντως εγώ θα πρότεινα και τον συγκεκριμένο στη λίστα..

Δημοσ.

Γενικά γνώμη μου είναι τα data σου να τα εμπιστεύεσαι σε τεχνολογία δοκιμασμένη. Τώρα αν μια τεχνολογία προσφέρει καλύτερη απόδοση (ταχύτητα) και τη χρειάζεσαι ντε και καλά καλύτερα να έχεις τον δίσκο αυτό για να κάνεις τη δουλειά που θες κι ένα δεύτερο κλασσικής δοκιμασμένης τεχνολογίας στον οποίο θα έχεις τα data σου. Δε την ξέρω την τεχνολογία αλλά καλύτερα είναι να μην τα μάθεις εσύ με τον άσχημο τρόπο τυχόν προβλήματα νεότητος της.

Κάνε τον κόπο να βάλεις μια καλή aftermarket ψύκτρα και μη μείνεις με τη stock.

Έχεις γενικά αυτή τη γνώμη ή τρέχει κάτι με τους i7 και τις θερμοκρασίες; Δε γνωρίζω γι' αυτό σε ρωτάω. Γιατί εμένα η γνώμη μου είναι ότι άμα δε ζορίζεις με overclocking το σύστημα η ψύκτρες που έχουν οι intel κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...