tsoutsoudis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας! Εχω προβλημα με το λαπτοπ μου.Δεν διαβαζει τα DVD double layer.Ολα τα υπολοιπα τα διαβαζει μια χαρα,αλλα αυτα οχι..Γιαυτο υποθετω οτι δεν εχει προβλημα η συσκευη... Hp pavilion dv9312ea ειναι το λαπτοπ και η μοναδα αναγνωσης (νομιζω) ειναι TSSTcorp TS L632M.... Καπου διαβασα κατι για firmware,αλλα ειμαι εντελως ασχετος... Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια!:-)
accipio Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Αναφέρεσαι σε αντιγραμμένα διπλού στρώματος ή σε όλα ανεξαιρέτως, π.χ. και τα πρεσαριστά δισκάκια του εμπορίου με ταινίες dvd; Το firmware update απ' όσο ξέρω δεν βοηθάει σε θέματα ανάγνωσης αλλά κυρίως εγγραφής, και λογικά δεν θα δεις διαφορά αν το πραγματοποιήσεις.
tsoutsoudis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Αναφερομουν σε αντιγραμμενα,αλλα μια που το ειπες δοκιμασα και ταινειες κ ουτε αυτα τα διαβαζει!!!!Χαλασμενο ειναι?
accipio Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Αν δεν διαβάζει ούτε τα εμπορικά, μάλλον έχει πρόβλημα, αλλιώς δεν δικαιολογείται. Δοκίμασε πάντως με όσα περισσότερα μπορείς για να σιγουρευτείς, γιατί κάποια απ' αυτά ειδικά που δίνουν οι εφημερίδες δεν διαβάζονται.
tsoutsoudis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μαλλον παω για καινουργιο...Εχεις κατι υποψην σου? για λαπτοπ παντα...
accipio Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχω ασχοληθεί με φορητούς, αλλά πας για κάτι σαν αυτό το SONY AD-7633A ή αυτό το LG GSA-T40L. Βλέπω ότι έχουν σύνδεση ΑΤΑΡΙ, φαντάζομαι τέτοιο είναι και το δικό σου, ίσως όμως είναι SATA, οπότε πας για κάτι σαν το SAMSUNG DVD-RW SN-S083A.
tsoutsoudis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Σ ευχαριστω για ολα....θα δω τι θα κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.