jiraya sama Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 έχω καταλάβει ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο... αλλά βρήκα το fring.. το έχει δοκιμάσει κανείς??? προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα
charoui Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 χρησιμοποιώ το fring καθημερινά. που δεν τα βρήκες? κανεις ένα account στο fring και μετά βάζεις επίσης τα username και password του σκύρε σου (του msn κτλ) καλο θα ήταν να μην ανοίγεις 3 threats την μέρα (κανε ένα "απορίες του jiraya sama")
jiraya sama Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 χρησιμοποιώ το fring καθημερινά. που δεν τα βρήκες? κανεις ένα account στο fring και μετά βάζεις επίσης τα username και password του σκύρε σου (του msn κτλ) καλο θα ήταν να μην ανοίγεις 3 threats την μέρα (κανε ένα "απορίες του jiraya sama") μου λεέι ότι δεν μπορεί να συνδεθεί... όταν μου ζητά userid password ποιά θέλει του fring ή του ksype?
charoui Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 μου λεέι ότι δεν μπορεί να συνδεθεί... όταν μου ζητά userid password ποιά θέλει του fring ή του ksype? του fring!
kpartsi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Και το nimbuzz λειτουργεί πολύ καλά με skype. Πρώτα βέβαια πρέπει να δημιουργήσεις account στο nimbuzz και μετά του κάνεις import οποιοδήποτε άλλο account όπως skype, msn κτλ.
Snolly Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Σε λίγο καιρό θα βγει και επίσημο Skype App για το iPhone.
charoui Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 αν ακόμα έχεις πρόβλημα πως να το σεταρεις εδώ είναι το manual
jiraya sama Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 οκ τα καταφερα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.