Προς το περιεχόμενο

Αγορά συστήματος με Q6600

gigikeil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω έναν Η/Υ στα 850 ευρώ. Βρήκα κάτι και θέλω να σας παρακαλέσω να μου πείτε γνώμες.

Heroichi 6A19 Midi Tower no PSU Black

Asus Socket 775 P5Q GLan Audio Raid

Thermaltake 600W ATX 24 pin W0103RE-14 PFC Retail

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz Quad Core Socket 775 1066 MHz Box (BX80562Q6600)

Kingston Hyper X 1GB DDR2 Non ECC CL5 1066MHz Χ4

ATI Radeon HD4870 512MB PCI-E TV-Out Dual DVI Dual VGA (Asus)

Western Digital 500GB Caviar SE16 WD5000AAKS SATAII 7200rpm 16MB

Samsung DVD-ROM SH-D163B/BEBE 16x/48x Black Bulk

Nec DVD±RW AD-7200A Dual Layer Black

Μου τον πουλάνε 830 ευρώ

Ο Intel Core 2 Quad Q6600 είναι λίγο παλιός αλλά πιστεύω έχει καλή τιμή και είναι πολύ καλός.

Θέλω να παίζω παιχνίδια αλλά και εφαρμογές αρκετά βαριές

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών σεν είναι τόσο καλή όμως και δεν περιέχει κάρτα ήχου και ethernet και οι μνήμες δεν ξέρω αν είναι τόσο καλές

-----Προστέθηκε 15/1/2009 στις 06 : 36 : 03-----

used το pc που θες να παρεις?

Θέλω να παίζω παιχνίδια αλλά και εφαρμογές αρκετά βαριές. (αν εννοείς αυτό)

Μήπως είναι Καλύτερα τα 2Gb x2 dimm.

Kingston Hyper X 2GB DDR2 Non ECC CL5 1066MHz x2 , γιατί θα χάσω το dual DDR?

Δημοσ.
Η κάρτα γραφικών σεν είναι τόσο καλή όμως και δεν περιέχει κάρτα ήχου και ethernet και οι μνήμες δεν ξέρω αν είναι τόσο καλές

Δεν είμαι σίγουρος πως κατάλαβα τι λες παραπάνω, πάντως πληροφοριακά σου λέω πως η σύνθεση που σου έφτιαξα έχει την ίδια κάρτα γραφικών με αυτή που σου πουλάνε, και την ίδια μητρική. (άρα και κάρτα ήχου/ethernet/whatever)

Kαι οι μνήμες είναι στα ίδια επίπεδα, μόνο που σου έβαλα 2χ2, ώστε να έχεις περιθώριο να τις επεκτείνεις περισσότερο στο μέλλον.

Επίσης έχει καλύτερο case, εξ'ίσου (αν όχι καλύτερο) psu, καλύτερη cpu, καλύτερη after market ψύκτρα, μεγαλύτερο και γρηγορότερο σκληρό.

Δημοσ.

Η κά ρτα γραφικών που έβαλα εγώ είναι η: ATI Radeon HD4870 512MB PCI-E TV-Out Dual DVI Dual VGA (Asus)

Εσύ liopyr μου είπες για την sapphir 4870 VGA, που είναι άλλη.

-----Προστέθηκε 15/1/2009 στις 08 : 28 : 31-----

Μήπως η Q9300 try είναι καλύτερη σε συνδιασμό με όλα τα άλλα?

Δημοσ.
Η κά ρτα γραφικών που έβαλα εγώ είναι η: ATI Radeon HD4870 512MB PCI-E TV-Out Dual DVI Dual VGA (Asus)

Εσύ liopyr μου είπες για την sapphir 4870 VGA, που είναι άλλη.

facepalm.jpg

I Quit.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης μιας και η ASUS που βρήκες δεν είναι από το Πλαίσιο.

Υ.Γ. 170€ + Φ.Π.Α. = 202€

Δημοσ.

Οι 2 κάρτες έχουν το ίδιο chip γραφικών, είναι και οι 2 Radeon 4870. Η Sapphire είναι μια εταιρεία που παίρνει τέτοια chips από την ΑΤΙ (που τα παράγει) και τα ενσωματώνει σε κάρτες. Όλες οι εταιρείες έτσι λειτουργούν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...