lolp7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Προσπαθώ εδώ και ένα χρόνο να βρω ενα πρόγραμμα που ενσωματώνει τους υπότιτλους .srt στο αρχείο .avi για να εμφανίζονται στο sony dvd player μου(παίζει αρχεία .avi αλλά όχι υπότιτλους). Διάβασα το ήδη υπάρχον θέμα για την ενσωμάτωση υποτίτλων αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν κατάλαβα τίποτα.. Δοκίμασα μερικά από τα προγράμματα που αναφέρθηκαν αλλά δεν κατάφερα κάτι. Μπορεί να εξηγήσει κάποιος πως γίνεται η ενσωμάτωση βήμα βήμα γιατί είμαι λίγο άσχετη? Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
gagtzer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δες το παρακάτω,έχει κι άλλα παρόμοια στο related videos:
kurkosdr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Εγω βασικα τα εκανα DVD video, για να παιζουν ακομα και στο XBOX1/PS2. Η ενσωματωση υποτιτλων χαλαει πολύ την ποιοτητα (εμφανιζονται τετραγωνακια στις ακρες των γραμματων και δεν διαβαζονται). Σε καθε περιπτωση, πολύ χρησιμο και αυτο
babylonx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε το Avi ReComp. Είναι δωρεάν και θα το βρεις εδώ: http://www.avirecomp.com/news.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.