metavlitos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Χαιρετώ ολους τους insomiacs. λοιπον,εγώ έχω ενα προβληματάκι με τον υπολογιστή μου που παρομοιό του δεν εχω συναντήσει... Πρόσφατα αγόρασα ασύρματο ιντερνετ σε φλασάκι και στην αρχη που το εβαζα στο pc πηγαιναν ολα καλα(πριν τις γιορτές δλδ.). όταν όμως γύρισα και εβαλα ξανά σε λειτουργία τον υπολογιστή διαπιστωσα ενα συνεχή θορυβο οταν ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ ο οποίος σταματαει οταν αποσυνδεομαι. το τσέκαρα και ο θορυβος δεν προερχεται απο το φλασάκι αλλα καπου γυρω στο μέρος του επεξεργαστη. Κατά τα άλλα ο υπολογιστής μου λειτουργεί κανονικά,απλα θεώρησα ότι θα επρεπε να μοιραστώ αυτο το πρόβλημα μαζί σας οπότε όποιος εχει συναντησει κατι παρόμοιο η ξερει κατι πάνω στο θέμα είναι ευπρόσδεκτος να ανταλλάξουμε απόψεις.
super_Vegeta Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Πιθανόν να είναι κάποιο πρόβλημα με την μητρική, ο ήχος που ακούγεται είναι ηλέκτρονικός ή ανεμηστηράκι?
metavlitos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Πολύ φοβάμαι φίλε και πατριώτη ότι είναι ηλεκτρονικός ο θόρυβος γιατί τα ανεμιστηράκια λειτουργούν απροβλημάτιστα... Ασε που ο θόρυβος σταματάει ,μολις αποσυνδέομαι(τραγελαφικό έτσι?)
manosvar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Τώρα θα ρωτήσω κάτι (ίσως χαζό), αλλά μήπως ο ήχος είναι σαν ανεπαίσθητα παράσιτα και βγαίνει απο τα ενσωματωμένα ηχεία;
metavlitos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Τα ηχεία του κουτιού εννοείς? βασικά αυτα ειναι κάπου χωμμένα στο μπροστινό μέρος του κουτιού και δεν φαίνονται. το ξανατσέκαρα όμως και είδα ότι προερχεται απο μια μαλ@@α που είναι δίπλα στον επεξεργαστή που είναι σαν ψύκτρα και έχει απο κάτω αρκετά τρανζιστορ(με ολη τη σημασία της λεξεως) και υποπτέυομαι οτι κάποιο απο αυτα ειναι ετοιμο για φούντο και κάνει θόρυβο...αυτο μπορει να σημαινει οτι περιμένω να πεθάνει απο στιγμή σε στιγμή η μητρική μου αυτή την ώρα που σας μιλάω ακόμη αλλα μπορεί να μην είναι και τιποτα!
Costinio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Αφού δουλεύει το μηχάνημα μην αγχώνεσαι. Το πολύ πολύ κόψε το ίντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.