eSATA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας χθες εκανα φορματ στο pc μου και εβαλα τα windows xp pro sp3 Δεν καταλαβα ομως ποτε μου ζηταει να προσδιορισω το χωρο που θα καταλαμβανουν τα xp αφησα ολες τισ επιλογες οπως ηταν.Tα Windows εγκατασταθηκαν και δουλευουν κανονικα θα υπαρξει προβλημα που δε ρυθμισα τον χωρο που πρεπει να μπουν τα xp τωρα πως μπορω να δω ποσο χωρο χρησιμοποιουν μπορω να το διορθωσω;; ευχαριστω και ελπιζω να καταλαβατε:-)
Cr33p_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Φιλαράκι χαίρομαι που τα κατάφερες. Μην ανησυχείς μάλλον όλα καλά. Το μόνο που χρειάζεται για να σιγουρευτείς οτι όλα οκ είναι να τσεκάρεις μέσω του explorer είναι οτι τα partitions που έχεις καταλαμβάνουν όλο το σκληρό δίσκο. π.χ. αν έχεις C:\ 30 Gb D:\ 50 Gb και όλος ο δίσκος σου ειναι 80ρης τότε σίγουρα όλα έχουν πάει καλά!
eSATA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 πωςσ το κανω αυτο;;; εγω στο υπολογιστης μου βλεπω μονο ενα C:149gb και κανονικα ειναι 160gb
gagtzer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Πάντα ο πραγματικός χώρος στο σκληρό είναι μικρότερος από αυτόν που αναγράφεται,π.χ. ο 80αρης έχει πραγματικό χώρο 74GB.Άρα μάλλον καλά είσαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.