marfilippos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Γειά σας Θέλω να συνδέσω σε ένα PC 5.1 ηχεία τα οποία όμως θα είναι σε διπλανό δωμάτιο. Για να είναι όμως πιο ολοκληρωμένο το σύστημα σκέφτηκα οτι καλό θα ήταν να υπάρχουν και 2 απλά ηχεία στο σημείο που θα είναι το PC. Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο switch που θα αλλάζει τα ηχεία που θα χρησιμοποιούνται ή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο;; Έχει κανείς καμία πρόταση ;;
Cr33p_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Φίλιππε γι'αυτό που ζητάς η πιο φτηνή λύση είναι να πάρεις μια προέκταση αρσ. , θηλ. καρφί 3,5 να το συνδέσεις το αρσενικό στην κάρτα ήχου (Front speakers) και στο θηλυκό να συνδέεις ή το stereo ζευγάρι ή τα 5.1. Εναλλακτικά παίρνεις ενα switchακι. Πρέπει να υπάρχει λογικά. (Δε σκέφτηκα οτι μπορείς να πάρεις κι ένα splitterακι καρφιού 3,5 σαν αυτό που βάζαμε στα walkman για να μπουν δυο ζεύγη ακουστικά)
marfilippos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Το να τα αλλάζω με το χέρι είναι φυσικά η πιο εύκολη περίπτωση αλλά και η τελεύταια στην ιεραρχία. Τώρα αν πάρω ένα splitterακι που λες θα δουλεύουν όλα τα ηχεία μαζί. Εγώ θέλω όταν δεν χρειάζεται να δουλεύουν μόνο τα 2 και όχι τα 5.1 Switch όμως δεν μπορώ να βρω στο ιντερνετ. Ίσως βέβαια δεν ξέρω και που να ψάξω
ferongr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Το να τα αλλάζω με το χέρι είναι φυσικά η πιο εύκολη περίπτωση αλλά και η τελεύταια στην ιεραρχία. Τώρα αν πάρω ένα splitterακι που λες θα δουλεύουν όλα τα ηχεία μαζί. Εγώ θέλω όταν δεν χρειάζεται να δουλεύουν μόνο τα 2 και όχι τα 5.1 Switch όμως δεν μπορώ να βρω στο ιντερνετ. Ίσως βέβαια δεν ξέρω και που να ψάξω Λογικα τα ηχεια θα εχουν και ενα κουμπι "Power" το οποιο θα πατας οταν θελουν να δουλεψουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.