savvvas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Σίγουρα θα έχετε δει την διαφήμηση, που με 10 ευρώ, έχεις κάθε μήνα 1.000 λεπτά ομιλιας (ανα 3 λεπτά) και 1000 μηνύματα προς Wind. Διάβασα απο κάποια άλλα φορουμ, που ενεργοποίησαν την υπηρεσία, πως είναι πολύ διαφορετικά!!! 1)Είναι ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ (εκτός από σταθερά) 2)Την μία κλήση, δεν στην χρεώνει 3 λεπτά, αλλά ανα δευτερόλεπτο!!! Θα πάω να το δοκιμάσω και εγώ σε λίγη ώρα. Ξέρει κάποιος που το έχει δοκιμάσει, αν είναι αλήθεια πως είναι προς όλα τα δίκτυα?? Γιατί αν ισχύει, τότε ξοφλήσαμε! Με 10 ευρώ, μια φορά το χρόνο, έχει καθε μήνα 16,5 ώρες περίπου, και 1000 μηνύματα! Για να τα έχεις αυτά σε συμβόλαιο, θα πρέπει να πληρώσεις πάνω από 1.000 ευρώ ετησίως!
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 1)Είναι ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ (εκτός από σταθερά)2)Την μία κλήση, δεν στην χρεώνει 3 λεπτά, αλλά ανα δευτερόλεπτο!!! Θα πάω να το δοκιμάσω και εγώ σε λίγη ώρα. Ξέρει κάποιος που το έχει δοκιμάσει, αν είναι αλήθεια πως είναι προς όλα τα δίκτυα?? To έκανα χτες.Όχι δεν είναι προς ολα τα δικτυα,ειναι μονο προς free2go. Γιατί αν ισχύει, τότε ξοφλήσαμε! Με 10 ευρώ, μια φορά το χρόνο, έχει καθε μήνα 16,5 ώρες περίπου, και 1000 μηνύματα!Για να τα έχεις αυτά σε συμβόλαιο, θα πρέπει να πληρώσεις πάνω από 1.000 ευρώ ετησίως! Θα εμπαινε μεσα η tim με τετοια προσφορα..
ArisG88 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Φυσικα και δεν ειναι προς ολα τα δικτυα. Μονο προς free2go και οχι προς αλλους αριθμους wind
gagtzer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Ε ναι ρε παιδιά όχι και προς όλα τα δίκτυα έλεος.Εγώ πάντως περιμένω την απάντηση της cosmote...
furious99 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δεν θα υπαρξει ποτε καρτοκινητο με τετοια προσφορα προς ολα τα δικτυα. Δε θα παει η καθε εταιρεια να ανταγωνιστει τα συμβολαια με προσφορες στα καρτοκινητα, απο τα οποια δε βγαζει σταθερα χρηματα καθε μηνα... Ακομα και λαθος του συστηματος χρεωσης να ειναι και να υπαρχει κατι τετοιο, δε θα αργησουν να το βρουν και να το κοψουν... Αυτη παντως θα ηταν φοβερη προσφορα αν ειχε κλησεις προς σταθερα ή προς ολα τα Wind. Τωρα ειναι απλα καλη...
AlexNet Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 @offtopic Παιδιά εγώ για κλήσεις προς σταθερά άρχισα να χρησιμοποιώ το skype (παίζει κ από smartphone με wifi) κ με 3,50 ευρώ το μήνα έχεις 10000 λεπτά κάθε μήνα.
babisbabou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 @offtopic Παιδιά εγώ για κλήσεις προς σταθερά άρχισα να χρησιμοποιώ το skype (παίζει κ από smartphone με wifi) κ με 3,50 ευρώ το μήνα έχεις 10000 λεπτά κάθε μήνα. Γεια πες λεπτομέρειες!
arkanovios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 www.skype.com και θα βρείς τα πάντα. Και το link με τις τιμές εδώ κι εδώ Κι εγώ σκέφτομαι να το κάνω, αλλά προς το παρόν οι κλήσεις προς σταθερά είναι ελάχιστες. Και σίγουρα, είναι καθαρά και μόνο για F2G όπως προείπαν.
sam sam Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ε ναι ρε παιδιά όχι και προς όλα τα δίκτυα έλεος.Εγώ πάντως περιμένω την απάντηση της cosmote... :lol: σιγα μην κανει τιποτα...:lol: περινενε...!!! κλασικα...
Inkjjl Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Προς όλα τα δίκτυα είναι εξορισμού ασύμφορο λόγω τελών τερματισμού στο δίκτυο της εταιρείας αποδέκτη της κλήσης όποτε κάτι τέτοιο δεν τίθεται καν επί τάπητος και θα το μπλόκαρε και η EETT σαν αθέμιτο ανταγωνισμό και ενδεχομένως εκμετάλλευση δεσπόζουσας θέσης στην αγορά...
StaPas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Και η χρεωση ειναι και ανα 3 λεπτα. Το μονο που ειναι προς όλα τα δικτυα ειναι η προσφορα μεχρι τις 31/3 με κάθε κάρτα των 10 (ως 15ευρω) εχεις για μια μερα 50 λεπτα και 50 sms προς όλους και με ανανέωση απο 16 και πάνω εχεις 50 λεπτα και 50 sms για 7 μερες. Εξαιρείται η προσφορα όταν σου στέλνουν μέσω wind sharing!
Danny7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 αυτη η προσφορα ισχυει και αν μου ερχεται χρονος καθε μηνα?δηλαδη μου ερχονται 15ευρω και βαλω και 1ευρω επιπλεον μεσω της συνδεσης της μανας μου θα εχω 50λεπτα και 50sms προς ολους για μια βδομαδα?
sam sam Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Και η χρεωση ειναι και ανα 3 λεπτα. Το μονο που ειναι προς όλα τα δικτυα ειναι η προσφορα μεχρι τις 31/3 με κάθε κάρτα των 10 (ως 15ευρω) εχεις για μια μερα 50 λεπτα και 50 sms προς όλους και με ανανέωση απο 16 και πάνω εχεις 50 λεπτα και 50 sms για 7 μερες. Εξαιρείται η προσφορα όταν σου στέλνουν μέσω wind sharing! Τώρα, με το WIND F2G καθάρισες για όλο το 2009, αφού πληρώνεις 1€ μόνο μία φορά για να μιλάς και να γράφεις εντελώς δωρεάν κάθε μήνα προς όλη τη F2G παρέα! Αρκεί ανανέωση κάρτας 3€/μήνα για χρήση προς όλα τα δίκτυα. Για να μάθεις περισσότερα πάτησε εδώ. Ισχύει για ενεργοποιήσεις έως 31/3/2009. Και για πρώτη φορά 50’ + 50 προς όλα τα εθνικά δίκτυα Τώρα, για πρώτη φορά, αποκλειστικά από το WIND F2G απολαμβάνεις free ομιλία και SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα, με κάθε κάρτα ανανέωσης! Γιατί μόνο το WIND F2G προσφέρει εντελώς δωρεάν 50 δωρεάν λεπτά ομιλίας και 50 δωρεάν SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας! Ισχύει έως 31/3/2009. στην αρχη θεωρησα πως εκανες λαθος... μολις μπηκα ομως στο site...ελεος ( μου ανοιξες τα ματια ! και ελεγα να αγοραζα μια καρτουλα αυριο... ) ενα "ενεργοποιήσεις" λοιπει και αλλαξει ολη την σημασια ! και νομιζα οτι οι μεγαλυτεροι κλεφτες ειναι οι βονταφον...
StaPas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 αυτη η προσφορα ισχυει και αν μου ερχεται χρονος καθε μηνα?δηλαδη μου ερχονται 15ευρω και βαλω και 1ευρω επιπλεον μεσω της συνδεσης της μανας μου θα εχω 50λεπτα και 50sms προς ολους για μια βδομαδα? Δεν ισχυει με μεταφορα χρηματων δηλαδη wind sharing, πρεπει ή να πας σε καταστημα ή να πάρεις κάρτα (πρεπει να στειλεις μηνυμα με την λεξη bonus στο 1209 για να ισχυσει η προσφορα, η ισχυς της ειναι μεχρι 31-03 και ειναι 50+50 προς όλους τους αριθμους). Το ενα ευρώ είναι απο άλλη προσφορα, ειναι εφάπαξ για την προσφορα με τα 1000 λεπτα και μην για το 2009 και προυποθετει την ανανεωση κάθε μήνα του χρονου ομιλιας με κάρτα των 3 ευρώ (ουτε εδω ¨μετραει¨η μεταφορα). Παιρνεις τηλ το 1209 σου αφαιρουν το ενα ευρώ και μετα ανανεωνεις κάθε μήνα με 3 ευρώ και εχεις 1000 λεπτα και ςμς μονο προς αριθμους f2go.
Symbad Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 @offtopic Παιδιά εγώ για κλήσεις προς σταθερά άρχισα να χρησιμοποιώ το skype (παίζει κ από smartphone με wifi) κ με 3,50 ευρώ το μήνα έχεις 10000 λεπτά κάθε μήνα. Είναι μόνο για σταθερά ή μπορείς να κάνεις και κλήσεις προς κινητά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.