Giannis768 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Γεία σας παιδιά Μόλις απέκτησα το netbook ACER ASPIRE ONE A150L SAPPHIRE BLUE και θα ήθελα να μου πείτε αν υπαρχει κάποιο site με οδηγίες για να του εγκαταστήσω τα xp Κατά τα άλλα το μηχάνημα είναι πολύ καλό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής,γρήγορο και σε πολή καλή τιμή Να στε καλά
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Το πήρες χωρις πρωτα να εχεις ψαξει για το πώς θα βαλεις τα XP?
P270 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 το εχω παρει και εγω μπαινουν κανονικα χωρις προβλημα απλα πρεπει να μπεις στο site τις acer και να κατεβασεις τους drivers για τα xp τα εχω βαλει και παιζει αψογα χρειαζεσαι βεβαια και ενα εξωτερικο usb cdrom h dvdrom και ολα θα ειναι οκ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 ή εγκατασταση απο USB flashάκι
MAFIA Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Γεία σας παιδιά Μόλις απέκτησα το netbook ACER ASPIRE ONE A150L SAPPHIRE BLUE και θα ήθελα να μου πείτε αν υπαρχει κάποιο site με οδηγίες για να του εγκαταστήσω τα xp Κατά τα άλλα το μηχάνημα είναι πολύ καλό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής,γρήγορο και σε πολή καλή τιμή Να στε καλά Απο που το πηρες και ποσο ;
aGka8l Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Απο που το πηρες και ποσο ; ο χρηστης εχει να μπει απο τοτε που εκανε το ποστ!χιχι δες εδω http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=7134
MAFIA Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 kagkouras.gr axaxxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaaxxaaxaax ωραιο !! Ψαχνω στο φορουμ καπου καποιος ειχε ανεβασει σε rapidshare 2 αρχεια για να τα καψεις σε cd και το acer 150L να το κανεις 150Χ εχει ιδεα κανεις που βρισκονται αυτα τα 2 αρχεια ;;
tolis_01 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Αυτό βοηθάει; (μην κοιτάς που είναι σε site για το eee, είναι γενική μέθοδος για εγκατάσταση των xp από usb stick).
Pooky(1) Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 kagkouras.gr axaxxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaaxxaaxaax ωραιο !! Ψαχνω στο φορουμ καπου καποιος ειχε ανεβασει σε rapidshare 2 αρχεια για να τα καψεις σε cd και το acer 150L να το κανεις 150Χ εχει ιδεα κανεις που βρισκονται αυτα τα 2 αρχεια ;; http://www.kepik.gr/?p=720 Στην παράγραφο "προεγκατεστημένο software" θα βρεις 2 rapidshare links. Καλή εγκατάσταση!!!!!
MAFIA Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μπραβο ρε συ, ευχαριστω εχω αρχισει ηδη το download ... Αυτο το netbook το ηθελα σε μπλε αλλα δυστηχως σε λιγα μαγαζια το βρηκα και που το ειχαν ...... το πουλαγανε 40-50ευρω παραπανω !! Ελεος !! Τελικα το πηρα σε λευκο
Pooky(1) Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Σε λευκό πιστεύω ότι είναι ομορφότερο. Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
MAFIA Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 ο χρηστης εχει να μπει απο τοτε που εκανε το ποστ!χιχιδες εδω http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=7134 τσαμπα η χαρα μου ... σημερα με ενημερωσαν με mail απο το camber.gr οτι δεν ειναι διαθεσιμο , παρολο που το σαιτ τους ακομα το δειχνει... Παιζει να το παρω απο πουθενα αλλου στα ιδια λεφτα ;
tasosvel Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 έχω ένα 150χ και του πέρασα αγγλικά xp. Γίνεται κάπως να επαναφέρω τα ελληνικά xp που έιχε μέσα όταν το αγόρασα;
deathlok Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 τσαμπα η χαρα μου ... σημερα με ενημερωσαν με mail απο το camber.gr οτι δεν ειναι διαθεσιμο , παρολο που το σαιτ τους ακομα το δειχνει... Παιζει να το παρω απο πουθενα αλλου στα ιδια λεφτα ; καλά είναι δυνατόν πριν δύο τρεις μήνες το έβαζες στο skroutz και το είχαν και τα ψιλικατζίδικα (που λέει ο λόγος) και το πούλαγαν. Τώρα με το ζόρι 3 μαγαζιά (πάει για απόσυρση το συγκεκριμένο μοντέλο
tzorako Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 δες αυτο το βιντεο και ακολουθησε το βημα βημα και θα εχεις τα xp που θελεις στο laptop,τους drivers θα τους βρεις στο site της acer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.