Προς το περιεχόμενο

ACER ASPIRE ONE A150L SAPPHIRE BLUE

Giannis768

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας παιδιά

Μόλις απέκτησα το netbook ACER ASPIRE ONE A150L SAPPHIRE BLUE και θα ήθελα να μου πείτε αν υπαρχει κάποιο site με οδηγίες για να του εγκαταστήσω τα xp

Κατά τα άλλα το μηχάνημα είναι πολύ καλό και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής,γρήγορο και σε πολή καλή τιμή:-)

Να στε καλά

Δημοσ.

το εχω παρει και εγω μπαινουν κανονικα χωρις προβλημα απλα πρεπει να μπεις στο site τις acer και να κατεβασεις τους drivers για τα xp τα εχω βαλει και παιζει αψογα χρειαζεσαι βεβαια και ενα εξωτερικο usb cdrom h dvdrom και ολα θα ειναι οκ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Γεία σας παιδιά

Μόλις απέκτησα το netbook ACER ASPIRE ONE A150L SAPPHIRE BLUE και θα ήθελα να μου πείτε αν υπαρχει κάποιο site με οδηγίες για να του εγκαταστήσω τα xp

Κατά τα άλλα το μηχάνημα είναι πολύ καλό και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής,γρήγορο και σε πολή καλή τιμή:-)

Να στε καλά

Απο που το πηρες και ποσο ;

Δημοσ.

kagkouras.gr axaxxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaaxxaaxaax

ωραιο !!

Ψαχνω στο φορουμ καπου καποιος ειχε ανεβασει σε rapidshare 2 αρχεια για να τα καψεις σε cd και το acer 150L να το κανεις 150Χ

εχει ιδεα κανεις που βρισκονται αυτα τα 2 αρχεια ;;

Δημοσ.
kagkouras.gr axaxxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaaxxaaxaax

ωραιο !!

Ψαχνω στο φορουμ καπου καποιος ειχε ανεβασει σε rapidshare 2 αρχεια για να τα καψεις σε cd και το acer 150L να το κανεις 150Χ

εχει ιδεα κανεις που βρισκονται αυτα τα 2 αρχεια ;;

http://www.kepik.gr/?p=720

Στην παράγραφο "προεγκατεστημένο software" θα βρεις 2 rapidshare links.

Καλή εγκατάσταση!!!!!

Δημοσ.

Μπραβο ρε συ, ευχαριστω εχω αρχισει ηδη το download ...

Αυτο το netbook το ηθελα σε μπλε αλλα δυστηχως σε λιγα μαγαζια το βρηκα και που το ειχαν ...... το πουλαγανε 40-50ευρω παραπανω !!

Ελεος !!

Τελικα το πηρα σε λευκο

Δημοσ.
ο χρηστης εχει να μπει απο τοτε που εκανε το ποστ!χιχι

δες εδω http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=7134

τσαμπα η χαρα μου ... σημερα με ενημερωσαν με mail απο το camber.gr οτι δεν ειναι διαθεσιμο , παρολο που το σαιτ τους ακομα το δειχνει...

Παιζει να το παρω απο πουθενα αλλου στα ιδια λεφτα ;

Δημοσ.

έχω ένα 150χ και του πέρασα αγγλικά xp. Γίνεται κάπως να επαναφέρω τα ελληνικά xp που έιχε μέσα όταν το αγόρασα;

Δημοσ.
τσαμπα η χαρα μου ... σημερα με ενημερωσαν με mail απο το camber.gr οτι δεν ειναι διαθεσιμο , παρολο που το σαιτ τους ακομα το δειχνει...

Παιζει να το παρω απο πουθενα αλλου στα ιδια λεφτα ;

καλά είναι δυνατόν πριν δύο τρεις μήνες το έβαζες στο skroutz και το είχαν και τα ψιλικατζίδικα (που λέει ο λόγος) και το πούλαγαν. Τώρα με το ζόρι 3 μαγαζιά (πάει για απόσυρση το συγκεκριμένο μοντέλο;)

Δημοσ.

δες αυτο το βιντεο και ακολουθησε το βημα βημα και θα εχεις τα xp που θελεις στο laptop,τους drivers θα τους βρεις στο site της acer.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...