Προς το περιεχόμενο

SanDisk Ultra® Cruzer® Titanium+ Απορία

@zouve@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια απορία με το συγκεκριμένο flashaki επειδή έχασα το παλιό και θέλω να πάρω ένα άλλο προτίμησα το παραπάνω το οποίο ενσωματώνει και U3 και είναι στα 16GB.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν το βάλω σε ένα σύστημα με linux θα το δεί ?? Σαν απλό flashaki θα λειτουργήσει ????

http://sandisk.com/Products/Item(2729)-SDCZ7-016G-A11-Cruzer_Titanium_USB_Drive_16GB.aspx

Υ.Π: Ξέρω ότι το U3 σε linux δεν λειτουργεί

Δημοσ.

Έχω το ίδιο σε 4G, μετά την κλοπή του πρώτου που είχα, επίση ίδιου με 1G. Είναι και μαμώ τα flash, μόνο η στιβαρότητά του σε φτιάχνει, και αρκετά γρηγορο.

Στο Ubuntu μου φορτώνει αυτόματα στο desktop και τα δύο partitions που έχει μέσα, απλώς το U3 partition φορτώνει σαν να έβαζες CD, και φυσικά δεν μπορεί να παίξει, και το storage partition φορτώνει όπως οποιοδήποτε άλλο φλασάκι, με το γνωστό εικονίδιο του εξωτερικού δίσκου usb και δουλεύει κανονικά. Το μόνο σπάσιμο είναι ότι, αν θέλεις να κάνεις ασφαλή κατάργηση, πρέπει να κάνεις ξεχωριστά eject το εικονίδιο του CD και unmount το εικονίδιο του δίσκου. Η απλώς το τραβάς....

Δημοσ.
Έχω το ίδιο σε 4G, μετά την κλοπή του πρώτου που είχα, επίση ίδιου με 1G. Είναι και μαμώ τα flash, μόνο η στιβαρότητά του σε φτιάχνει, και αρκετά γρηγορο.

Στο Ubuntu μου φορτώνει αυτόματα στο desktop και τα δύο partitions που έχει μέσα, απλώς το U3 partition φορτώνει σαν να έβαζες CD, και φυσικά δεν μπορεί να παίξει, και το storage partition φορτώνει όπως οποιοδήποτε άλλο φλασάκι, με το γνωστό εικονίδιο του εξωτερικού δίσκου usb και δουλεύει κανονικά. Το μόνο σπάσιμο είναι ότι, αν θέλεις να κάνεις ασφαλή κατάργηση, πρέπει να κάνεις ξεχωριστά eject το εικονίδιο του CD και unmount το εικονίδιο του δίσκου. Η απλώς το τραβάς....

σε ευχαριστώ ήσουν κατατοπιστικός

Δημοσ.

zouve δεν ξέρω τι θα κάνεις με το flashακι αλλά το avatars σου είναι όλα τα λεφτά. MacGyver και τα μυαλά στα κάγκελα. Στα seven Γαλατσίου έχει φέρει τη πρώτη σαιζόν σε dvd. Δυστυχώς μόνο την πρώτη... :ο(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...