annam_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα.Είμαι διακοσμήτρια βιτρίνας και ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου προτείνει κάποιο site από το οποίο θα μπορώ να παρακολουθώ βιτρίνες του εξωτερικού, τάσεις μόδας κ.τ.λ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Garnele Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Το stilwerk.de είναι πραγματικά πολύ καλό γι' αυτό που θέλεις, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις μια ιδέα από γερμανικά, διότι η αγγλική βερσιόν του είναι πολύ φτωχή. Επίσης, κάνοντας αναζήτηση στο google "interior design" θα σου βγάλει διάφορα σάητ που ίσως σε ενδιαφέρουν.
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 OP is clearly making a picaresque reference to the artwork of Magritte and the nihilist absurdism of Becket.
pantelisaek Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα αννα ειμαι ο παντελης και ειμαι κ εγω συναδελφος.ενδιαφερεσαι για συνεργασια? ευχαριστω
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα αννα ειμαι ο παντελης και ειμαι κ εγω συναδελφος.ενδιαφερεσαι για συνεργασια? ευχαριστω Σιχαινομαι να ειμαι ο buzz killer της υποθεσης, αλλα το ποστ της ηταν 1 χρονο πριν... Και το μοναδικο της... Ποιον κοροιδευω, τρελαινομαι να ειμαι ο buzz killer :lol
Pantelwolf Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 ffs πριν διαβάσω το τοπικ δεν ηξερα οτι αυτο μπορει να ειναι επαγγελμα και ηδη το κανουν δυο ατομα. Αλλά μάλλον ο δεύτερος πρέπει να κάνει και δευτερη δουλειά νεκροθάφτης. Εδιτ: Δεν σε προλαβα στορμ.. Και επίσης ο νεκροθάφτης έχει ωραίο όνομα.
Dark_son20 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Εδιτ: Δεν σε προλαβα στορμ.. Και επίσης ο νεκροθάφτης έχει ωραίο όνομα. καλά αυτός την πέφτει στην μικρή Αννούλα και συ σε αυτόν? :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.