choutos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα παιδιά. Είχα ανοίξει χθες 2 θέματα, ένα στην κατηγορία hardware και ένα στην κατηγορία software εκ' των οποίων σήμερα δεν βρίσκω κανένα . Έκανα κάτι λάθος και σβήστηκαν?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Το καλύτερο είναι να απευθυνθείς στους moderator που είναι αρμόδιοι για τις συγκεκριμένες ενότητες. Από ό,τι διαβάζω (τα θέματά σου δεν τα είχα δει) τις περισσότερες φορές η έλλειψη σαφούς και περιγραφικού τίτλου είναι η αιτία.
choutos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μα αυτό ήξερα και γω και γι' αυτό μου κάνει εντύπωση. Το ένα ήταν "Νέο PC - Τα φώτα σας!!" και το άλλο "Πόσα giga σκληρός για εγκατάσταση windows xp". Anyway, ευχαρίστώ για τη βοήθεια, όντως το καλύτερο είναι αυτό που λες.
antreaslam Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 φαντάοζμαι πάντως ότι στο "Νέο PC - Τα φώτα σας!!", η απάντηση του snoob "έλλειψη σαφούς και περιγραφικού τίτλου" αρκεί
leftermann Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 τι έπρεπε να βάλει τίτλο; "σκοπεύω να αγοράσω ένα καινούριο pc, θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας σας παρακαλώ πολύ"; Εγώ βρίσκω τον τίτλο αρκούντως περιγραφικό...
choutos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 φαντάοζμαι πάντως ότι στο "Νέο PC - Τα φώτα σας!!", η απάντηση του snoob "έλλειψη σαφούς και περιγραφικού τίτλου" αρκεί Εεε? Sorry αλλά δε βλέπω κάτι κακό. Δηλαδή κάποιος που θα διαβάσει τον τίτλο δεν θα καταλάβει περί τίνος πρόκειται? Αν πάλι μόνο εμένα μου φαίνεται εντάξει ο τίτλος Ο.Κ, αλλά πώς να το γράψω? "Τη συμβουλή σας για το harware καινούργιου ηλεκτρονικού υπολογιστή"? Edit: Παρεπιπτόντως το δεύτερο θέμα το εμφανίζει ξανά τώρα, αλλά το "Νέο PC - Τα φώτα σας!!" δεν το βλέπω ακόμα. Anyway, ευχαριστώ πολύ παιδιά, μάλλον θα επικοινωνήσω με το moderator της ενότητας hardware.
choutos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Ουπς...ζητάω συγνώμη, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είχα postarei στην κατηγορία Hardware-Γενικά...Αν μεταφέρθηκε λόγω λάθους τομέα απλώς επειδή πρόκειται για νέο PC και όχι αναβάθμιση δεν θεώρησα ότι έπρεπε να μπει στις αναβαθμίσεις. Sorry.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 η καλύτερη λύση είναι να πηγαίνεις στο profile και να πατάς στην επιλογή Find all threads started by...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.