jimis panousis Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Το Assassin's Creed αξίζει να παιχτεί στο PS3? Στην αρχή είναι καλο αλλα μετά που επαναλαμβάνεται ασταμάτητα τότε είναι που το βαριέσαι k το αφήνεις στα μισά.Το ίδιο συνέβει k με εμενα μου το έδωσαν να το παίξω k τελικά το βαρέθηκα
skanjos Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 για action fan:mgs4(own),dmc4(own),heavenly sword(rent)."gow 3"(ownage hehe) rpg fan : disgaea3(own)/enchanted arms (rent)/eternal sonata (rent) stradegy fan :valkyria chronicles(own) fps fan : killzone 2(own).resistance 2 (own) platformer fan : lbp/rachet and clank(own first ,rent second) racing fan :gt5 prologue(own) sports fan :pes 2009/fifa 09(own ),"virtua tennis 2009"(cant wait) 3rd person shooter : uncharted(rent),dead space(rent),resident evil 5 (rent),"uncharted 2 "(own online?) sandbox fan :gta iv(own) fighter fan:soul calibur 4(own)/street fighter 4(own),"blazblue/kof xii/tekken 6" (own) party games fan :singstar(own) πολλά παιχνίδια τα έχω ξεχάσει λογικά,αυτη είναι μια λίστα ανάλογα με το τι ενδιαφέροντα έχεις πια μπορείς να τα νοικιάσεις και να τα λιώσεις σε 1-2 μέρες και πια θέλουν περισσότερη ώρα.Οι τίτλοι με " δεν έχουν βγει ακόμα. τα δικα μου παιχνίδια μέρχι στιγμής: heavenly sword+gt5 prologue(πακετο με κονσόλα),pro 2009,disgaea 3,lbp,lair(5ε,είπα να το δοκιμάσω),killzone 2 να και πια θέλω ακόμα για την συλλογη μου: valkyria chronicles (το έχω τερματίσει) metal gear solid 4 (το έχω τερματίσει) naruto storm “uncharted 1/2” (το έχω τερματίσει το1) "wkc" "tekken 6" "final fantasy xiii " "ff xiii vs" "god of war 3" "gran turismo v" "virtua tennis 2009" maybes: soul calibur 4 eternal sonata "blazblue" "demons soul" "tales of vesperia"
basilis5 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 silent hill homecoming αν σου αρεσουν παιχνιδια τρομου,η εν λογω σειρα,και τελος η ταινια απο την ποιοα δανειζεται πολλα
ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Καλημέρα! επειδή σύντομα θα γίνω κάτοχος ενός PS3, ποιο παιχνίδι θεωρείτε ότι οπωσδήποτε πρέπει να έχω (εκτός του Fifa 09); Προυπόθεση, το παιχνίδι να παίζεται διπλό και να έχει και online multiplayer. ευχαριστώ Γιάννης ΥΓ δεκτές και οι προτάσεις - πωλήσεις μεταχειρισμένων Metal gear 4 Call of duty 4 (το 5 ειναι ψιλοπαπαριτσα). Φυσικα γι αυτα που ζητας παντα.
darksoho33 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 ο μονος λογος που θα το ξαναπαρω γιατι το πουλησα δεν υπηρχε λογος να σκονιζεται. περαν πλακας πρωτα πηρα ps3 και μετα Ps2 και ποιο πολυ εχω ασχοληθει με το Ps2 και το xbox παρα με το Ps3 που το μονο που ευχαριστηθηκα ηταν το Uncharted k heavenly sword
gherudos Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Το infamous είναι μεγάλη μπούρδα,έπαιξα το demo και δεν με ενθουσίασε...
DeareN Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 οι πιο must τίτλοι για μένα είναι το metal gear 4 και το gta 4. Τώρα βέβαια απο του χρόνου θα αρχίσουν να βγαίνουν οι παιχνιδάρες.
gherudos Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Metal Gear Solid 5!!! http://www.konami.jp/kojima_pro/next/
sentoner Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Για μενα must ειναι τα: Resistance 1,2,Killzone 2,Gta IV,Motorstrom Pacific Rift και εαν παιζει με παρεα τα Guitar Hero και Singstar
ntouzieras Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 metal gear εννοειται!! και killzone 2 για multi! πραγματικα πολυ καλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.