Προς το περιεχόμενο

ηλεκτρονικο καταστημα

elisto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να φτιαξω ενα ηλεκτρονικο καταστημα οπως το megamarket..jerete με τι ειναι φτιαγμενο το megamarket...

επισης αν ξερετε καποια δωρεαν προγραμματα που μπορω να φτιαξω ηλεκτρονικο καταστημα,και πως θα το μετατρεψω στα ελληνικά

Δημοσ.

Φιλαράκι στην αρχή πήγα να σε ψιλοκράξω αλλά στη συνέχεια είπα να είμαι ευγενικός μαζί σου μιας και δεν ξέρω την ηλικία σου. Απ' οτι καταλαβαίνω έχεις σχηματίσει στο κεφάλι σου την ιδέα οτι το να κάνεις e-commerce είναι κάτι το απλό και χωρίς αγχος. Κι αυτό φεύγει πολύ απο πραγματικότητα. Μια επίσκεψη στο skroutzit θα σου δώσει να καταλάβεις τι εννοώ.

Θέματα που μου έρχονται στο κεφάλι:

1) Κερδίζεις σε χρήματα απο έλλειψη φυσικής βιτρίνας. σκέψου όμως πόσα θα ρίξεις σε διαφήμιση για να ξεχωρίσεις

2)Ελλειπής τεχνογνωσία για στήσιμο και το κυριότερο σε συντήρηση

3)Τελικά ίσως θα έπρεπε να είχα μείνει στο κράξιμο....

Lol. Είναι πολλά ακόμα. Πάντως αν έχεις χρήμα (το κυριότερο) άνοιξε πρώτα ένα κανονικό μαγαζί να δεις πιο ανώδυνα το κομμλατι του εμπορίου που σε ενδιαφέρει και μετά όταν θα έχεις το know-how το σκέφτεσαι και για e-commerce!

Φιδικοί χαιρετισμοί

Δημοσ.
Φιλαράκι στην αρχή πήγα να σε ψιλοκράξω αλλά στη συνέχεια είπα να είμαι ευγενικός μαζί σου μιας και δεν ξέρω την ηλικία σου. Απ' οτι καταλαβαίνω έχεις σχηματίσει στο κεφάλι σου την ιδέα οτι το να κάνεις e-commerce είναι κάτι το απλό και χωρίς αγχος. Κι αυτό φεύγει πολύ απο πραγματικότητα. Μια επίσκεψη στο skroutzit θα σου δώσει να καταλάβεις τι εννοώ.

Θέματα που μου έρχονται στο κεφάλι:

1) Κερδίζεις σε χρήματα απο έλλειψη φυσικής βιτρίνας. σκέψου όμως πόσα θα ρίξεις σε διαφήμιση για να ξεχωρίσεις

2)Ελλειπής τεχνογνωσία για στήσιμο και το κυριότερο σε συντήρηση

3)Τελικά ίσως θα έπρεπε να είχα μείνει στο κράξιμο....

Lol. Είναι πολλά ακόμα. Πάντως αν έχεις χρήμα (το κυριότερο) άνοιξε πρώτα ένα κανονικό μαγαζί να δεις πιο ανώδυνα το κομμλατι του εμπορίου που σε ενδιαφέρει και μετά όταν θα έχεις το know-how το σκέφτεσαι και για e-commerce!

Φιδικοί χαιρετισμοί

λοιπον φιλε Cr33p,εχεις δικο σου καταστημα......?

ξερεις καλα να κραζεις.......?

η ερωτηση μου ειναι αν ξερετε καποιο free ηλεκτονικη πλατφορμα - κατασημα-?

τωρα ολα αυτα που μου λες δειχνεις εναν ανθρωπο που ξυπνησε το πρωι ειχε γραφτει πριν 2 μερες στο φιλικοτατο insomnia,και χωρις να βγαλει τις στιμπλες απο τα ματια του ειπε την μ....... του":-):mrgreen::shifty:

Δημοσ.

'Ασε μας ρε φιλαράκι. Βρήκες να παίξεις με τον πόνο μας. Θες να μου πεις πως βρήκες τα λεφτά να πάρεις αποθήκες, πήρες τα εμπορεύματα έψαξες το νομικό πλαίσιο για σύσταση εταιρείας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο και το μόνο που σε μάρανε είναι αν θα είναι λιλά η σιέλ το background στο site. Κι έχεις την απαίτηση να σε πάρω και σοβαρά; Αλλά τελικά ίσως να μην έχεις άδικο. Ίσως το πρόβλημα να είναι δικό μου που σε πήρα. Και να συγχωρεί η χάρη σας μεγαλειότατε αλλά δεν ήξερα πως όσο ποστάρεις στο insomnia μεγαλώνει το iq. Τα ξαναλέμε σε ας πούμε 2000000 ποστ απο μεριάς μου. Καλά είναι. Τα σέβη μου....

Δημοσ.

Creep είσαι σοβαρός;;;

Ο άνθρωπος ρώτησε για eshop και εσύ του απαντάς για αποθήκες και για νομικά πλαίσια;;;

Δημοσ.

Γιατί ρε φίλε αν το ανοίξει το e-shop δε θα χρειαστεί να κάνει έναρξη στην εφορία; Πως θα κόβει αποδείξεις; Απο το μπακάλικο της γωνίας;

Δημοσ.

και το αν κάνει έναρξη στην εφορία τι μας νοιάζει εμάς; ρώτησε μια free πλατφόρμα για ηλεκτρονικά καταστήματα. Ας μην κάνει έναρξη στην εφοριά κι ας τον πιάσουν δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Μία ερώτηση έκανε για κάτι που δε γνωρίζει, μπορεί και να τα έχει ψάξει τα υπόλοιπα, άλλωστε η βιτρίνα (site) είναι το πρωτελευταίο πράμα που κοιτάς, μετά πάει η διαφήμιση

Δημοσ.

Ακόμη και έναρξη στην εφορία να θέλει να κάνει, δεν χρειάζεται να πάρει διδακτορικό από την Οξφόρδη! Ορισμένοι έχουν την τάση να τραγικοποιούν καταστάσεις...

Όσον αφορά το ηλεκτρονικό κατάστημα πιστεύω ότι το joomla + virtuemart είναι μια πολύ καλή λύση.

Δημοσ.
Ακόμη και έναρξη στην εφορία να θέλει να κάνει, δεν χρειάζεται να πάρει διδακτορικό από την Οξφόρδη! Ορισμένοι έχουν την τάση να τραγικοποιούν καταστάσεις...

Όσον αφορά το ηλεκτρονικό κατάστημα πιστεύω ότι το joomla + virtuemart είναι μια πολύ καλή λύση.

ευχαριστω παιδια,για το joomla το ειχα ακουσει αλλα θα το ψαξω...

σκυλι που φωναζει δεν δαγκωνει:X

ευχαριστω για την υποστηριξη παιδια...μερικοι ανθρωποι ειναι διαφορετικοι

1 στους 10 βγαινει αρνητικος

Δημοσ.

+ 1 για joomla + virtumart

το να στησεις eshop και να βρες προιοντα ειναι το πιο ευκολο , το δυσκολο ειναι να βρεις πελατες

Δημοσ.
+ 1 για joomla + virtumart

Θέλω κι εγω να στήσω ένα e-shop και σκεφτόμουν το osCommerce, καθώς αυτό είχα ακούσει απο παλιά (είχα κανει μια δοκιμαστικη εγκατασταση παλια για πλάκα, δεν ειχα ασχοληθει όμως περισσοτερο).

Αλλα ψαχνοντας έμαθα και για το Joomla+Virtumart.

ποιο απο τα 2 να διαλέξω

καθώς δεν ξέρω και πολλά παο βάσεις και php (μόνο βασικά πραγματα, και να τα 'αλλάζω') θα ήθελα να μου πειτε με ποιο απο τ α 2 δε θα μπλέξω και θα ψαχνομαι.

ποιο απο τα 2 υποστηρίζεται καλύτερα για ατην ελληνική αγορά?

σε ποιο απο τα 2 υπάρχει μεγαλύτερη κοινότητα (για να λυσω τυχών προβλήματα)?

ευχαριστω.

υγ. παρακαλω να απαντησετε στις ερωτήσεις μου. μη σας νοιαζει αν εχω αποθήκες κατάστημα, εφοριες, υπαλλήλους.

Ξάμου (που λέμε και στην Κρήτη)

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να πας στο Joomla + Virtuemart ή στο Magentocommerce. To oscommerce δυστυχώς το έχω φάει λίγο με το κουτάλι και μπορώ να σου πω ότι οτιδήποτε customization θα θες να κάνεις θα δυσκολεύεσαι αφάνταστα. Κακογραμμένος κώδικας, κτλ κτλ. Έχει όμως μεγάλη κοινότητα και πλήθος από templates.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...