Προς το περιεχόμενο

Κουφό με τα κοινόχρηστα!! Ας βοηθήσει κάποιος

giouli1981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας...μια ερωτηση θα ήθελα να κάνω...το καλοριφέρ και το ίδιο αν το εχω αναμένο στους 20 βαθμούς για 5 λεπτά ή στους 30 βαθμούς για τον ίδιο χρόνο????

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν εχει καμια σχεση που εχεις το θερμοστατη ,απλως αμα τον εχεις στο 30 θα προσπαθησει να πιασει αυτην την θερμοκρασια στο χωρο ,δεν θα την πιασει ποτε γιατι υπαρχουν και οι απωλειες και το μονο που θα κερδισεις ειναι να γραφει συνεχεια το ρολοι σου και να χρεωνεσαι .μια λογικη ρυθμιση ειναι να το εχεις συνεχεια στους 21 , ειναι μια καλη θερμοκρασια ,δεν κρυωνεις και το κυριοτερο οταν το σπιτι πιασει αυτη την θερμοκρασια μετα ο θερμοστατης αναβει για λιγο και κανει συντηρηση της ζεστης.

Δημοσ.
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα:

Απο τον Νοέμβριο που άρχισε να λειτουργεί η θέρμανση (καλοριφερ) στο κτίριο που μένω, το καλοριφέρ μου δε δούλευε (30τμ γκαρσονιέρα). Μια δυο φορές το είπα στη διαχειρίστρια, μου είπε θα στείλει υδραυλικό να το φτιάξει. Μπήκε Γενάρης, στέλνει έναν υδραυλικό ένα Σάββατο πρωί που δούλευα, δεν με είχε ειδοποιήσει και δεν μπορούσαν να μπούν. Πάω, της δίνω ένα αντικλείδι του σπιτιού μου, της λέω όποτε είναι, να μπούν ελεύθερα, να το φτιάξουν γιατί κάνει κρύο. Κοντεύει Μάρτης και ακόμα δεν έχω καλοριφερ, αναγκάστηκα και αγόρασα σώμα γιατί τώρα ούτε το υπόλοιπο κτίριο έχει θέρμανση, ως αποτέλεσμα το διαμέρισμο να είναι κρύο.

Αν και όταν μου φέρει τα κοινόχρηστα, και με έχει χρεώσει για πετρέλαιο, μπορώ να τις πώ να το βάλει εκεί που ξέρει;

Πίκρα!!!!

Φυσικά θα πρέπει να αναλάβει ο ιδιοκτήτης το κόστος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...