Προς το περιεχόμενο

Υποτιτλοι σε Ps3 με streaming απο Media server

nyne

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και καιρο προσπαθω να κανω ελληνικους υποτιτλους να παιξουν με το java ps3 media server στο ps3.Το αρχειο ειναι .mkv το προβλημα που εxω ειναι οτι ενω οι υποτιτλοι ξεκινανε κανονικα φορτώνουν και οι υποτιτλοι απο το mkv και κοβονται οι δικοι μου...Εχω αλλαξει ρυθμισεις σε ffdshow εχω βαλει το vobsub αλλα τιποτα...Καθε ιδεα δεκτη....:cry:

Δημοσ.

Εννοείς ότι το MKV έχει ήδη ενσωματωμένους, σε ξεχωριστό stream, κάποιους υποτίτλους αλλά εσύ θέλεις να το κάνεις stream χρησιμοποιώντας υποτίτλους από εξωτερικό αρχείο (π.χ. SRT) ;

Δημοσ.

Ωραία. Άρα, αρκεί μέσα στο αρχικό MKV να αντικαταστήσεις το αρχικό stream υποτίτλων με ένα νέο stream που θα περιέχει μόνο τους υποτίτλους που θες εσύ. Αυτή η διαδικασία γίνεται εύκολα με το πρόγραμμα mkvmerge GUI. Για περισσότερα, δες αυτό το θέμα (που ήταν και λίγες γραμμές παρακάτω): Ενσωματωση υποτιτλων.srt σε mkv αρχεια.

Η μόνη διαφορά με αυτά που περιγράφονται εκεί είναι ότι δε θα χρειαστεί να μετατρέψεις πρώτα τους υποτίτλους από SRT σε IDX/SUB, οπότε αγνόησε τις λεπτομέρειες που αναφέρονται σε αυτήν τη μετατροπή. Επίσης, όταν φορτώσεις το αρχικό MKV στο mkvmerge GUI, θα πρέπει να απενεργοποιήσεις το ήδη υπάρχον stream υποτίτλων (αφαιρείς το «τικ») πριν σώσεις σε νέο MKV...

Δημοσ.

ωραιος σ'ευχαριστω θα το δοκιμασω σημερα!

-----Προστέθηκε 16/1/2009 στις 09 : 19 : 56-----

Κατεβασα το MKVToolnix αλλα δεν εχει καποιο εκτελεσιμο αρχειο μεσα....Οσο και να εψαξα δεν καταλαβα πως τρεχεις το mkvmerge gui...

Δημοσ.
Κατεβασα το MKVToolnix αλλα δεν εχει καποιο εκτελεσιμο αρχειο μεσα...

Μέσα; :fear:

Είσαι σίγουρος πως κατέβασες τη σωστή έκδοση (Windows exe installer) και όχι κάποιο συμπιεσμένο archive για διανομή Linux;

Link για το αρχείο που θέλεις θα βρεις σε αυτήν τη σελίδα, προς το τέλος της, κάτω από την παράγραφο με όνομα Windows...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...