panos2000gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Εξαιρετικό το lenovo και από τα καλύτερα value for money της αγοράς αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για την thinkpad σειρα. Το δούλεψα απο κοντά και παραμένει πολύ καλό αν και η ποιότητα κατασκευής των υλικών δεν είναι η ιδια με το παρελθόν. Μοναδικός μου ενδοιασμός είναι ότι μια κοπέλα δεν θα μπορέσει να εκτιμήσει ένα thinkpad και θα αρκεστεί στο να σχολιάσει την κάπως συντηρητική εμφάνιση του.
Nomikaria Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Η αλήθεια είναι ότι τα ροζ gadgets αρέσουν στις περισσότερες κοπέλες(όντας κι εγώ μια απ'αυτές ;-)) αλλά αυτό δεν ισχύει για όλες,ξέρω κοπέλες που δεν τους αρέσουν καθόλου.Ειδικά αν το laptop το εμφανίζει στη δουλειά,θα νιώθει κάπως αν είναι ροζ... Yπάρχει πάντως αυτό σε ροζ αν θέλει,αν και υπερβαίνει κατά πολύ το budget της,αλλά είναι τέλειο..♥ Eπειτα και τα ασημί είναι πολύ κομψά,πρόσφατα πήρα αυτό το οποίο είναι πολύ καλό σαν laptop,πολύ κομψό και εντος του budget(βέβαια δεν παίρνει ΧP). Πάντως ό,τι κι αν πάρει σίγουρα το πρώτο που θα κοιτάξει και θα είναι βασικό κριτήριο είναι η εμφάνιση..
mits@kos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Φίλε Physics_Rulez, να είσαι σίγουρος ότι κανένας δεν γράφει για ροζ λάπτοπ έτσι για πλάκα. Είναι πειραματικά διαπιστωμένο. Δώστης το καλύτερο value4money, κορυφαίο σε hardware, σεταρισμένο άψογα, μεόλα τα προγράμματα που θα χρειαστεί ποτέ και με 25ετή εγγύηση. Δώστης και ένα μικρό ροζ netbook με atom. Και σύγκρινε αντιδράσεις... Σκέψου να της πάρεις το Tecra και να σκάσει μύτη καμιά φίλη της με ένα ροζ Dell ανά χείρας... Την έκατσες!!!
Nomikaria Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Φίλε Physics_Rulez, να είσαι σίγουρος ότι κανένας δεν γράφει για ροζ λάπτοπ έτσι για πλάκα. Είναι πειραματικά διαπιστωμένο. Δώστης το καλύτερο value4money, κορυφαίο σε hardware, σεταρισμένο άψογα, μεόλα τα προγράμματα που θα χρειαστεί ποτέ και με 25ετή εγγύηση. Δώστης και ένα μικρό ροζ netbook με atom. Και σύγκρινε αντιδράσεις... Σκέψου να της πάρεις το Tecra και να σκάσει μύτη καμιά φίλη της με ένα ροζ Dell ανά χείρας... Την έκατσες!!! Eγώ τουλάχιστον εννοείται θα επέλεγα ροζ netbook!!Aλλά γούστα είναι αυτά...
Draculina Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Φίλε εσύ ξέρεις την κοπέλα σου καλύτερα, πού δινει περισσότερη σημασία, τι gadgets εχει, τι θα κοιτάξει όταν είναι να αγοράσει κάτι (εμφάνιση, εγγύηση,αξιοπιστια μάρκας??) κάποια γνώμη που σου ειπε κάποια στιγμή για έναν υπολογιστή που της άρεσε, αν την ενδιαφέρουν τα specs και θέλει να μπει λίγο στο θέμα των υπολογιστών...Και κυρίως αν θα το εμφανίσει στη δουλειά το λαπτοπ ή θα το έχει για ψυχαγωγία... Εγώ (σαν κοπέλα) πρώτα θα δω την αξιοπιστία, μετά τα specs και στο τέλος την εμφανιση (το οποίο είναι και τελείως υποκειμενικό, το dell latitude που έχω το θεωρώ πολύ όμορφο...) Οπότε το tecra και το lenovo που σου πρότειναν είναι μία χαρά, αν τα βρίσκεις πολύ αυστηρά για το στυλ της το U400 είναι η χρυσή τομή...
Chris_85 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1166840&x=30&Manufacturer=Sony&category=69977907&catalog=21 ή http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1164503&x=30&Manufacturer=Sony&category=69977907&catalog=21 φυσικα κ δεν μιλαμε για ροζ κ τετοιες αηδιες, τα 2 π παρεθεσα νομιζω ειναι τα πιο κομψα
Fronimitis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Ρε φίλε άμα κάνεις στην κοπέλα σου δώρο αξίας 800 ευρώ αν κάποτε χωρίσετε στείλε μου ένα π.μ. να τα φτιάξουμε μαζί.Καμία δεν μου έχει κάνει τέτοιο δώρο.Τέτοια κάνετε και μετά τρώμε το μανίκι εμείς οι επόμενοι....αχ αχ αχ! edit:Γράψε λάθος τώρα είδα ότι θα το πάρει μόνη της...συγγνώμη!
freedubus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μοναδικός μου ενδοιασμός είναι ότι μια κοπέλα δεν θα μπορέσει να εκτιμήσει ένα thinkpad και θα αρκεστεί στο να σχολιάσει την κάπως συντηρητική εμφάνιση του. H αδερφή μου μόλις το είδε το ερωτεύτηκε και αναφώνησε "το θέλω".
panos2000gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 H αδερφή μου μόλις το είδε το ερωτεύτηκε και αναφώνησε "το θέλω". 549 ευρώπουλα στο carrefour .... απίστευτο? IBM R61i Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T8100 2.1GHz Dual Core Μνήμη: 2048MB DDR2 PC2-5300 667MHz Σκληρός Δίσκος: 250GB, SATA Οπτικός Δίσκος: Μονάδα DVD±RW Dual Layer Οθόνη: Ευρεία TFT 15.4" WXGA Κάρτα Γραφικών: Nvidia Quadro NVS 140M Αποκλειστική μνήμη βίντεο 128MB Δικτύωση: 10/100/1000Mbps Gigabit Ethernet LAN Ασύρματο LAN Intel PRO/Wireless 802.11 a/b/g Modem 56K, V92 Ενσωματωμένο Bluetooth Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Εξελιγμένη τεχνολογία Software και Hardware ThinkVantage που σας προσφέρει ασύγκριτη ασφάλεια και ευκολία Microsoft Windows Vista Home Basic GR Βάρος (kg): 2.76 6 cell battery
manosvar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Κάτι σαν αυτό? :lol:Σοβαρά τώρα καλύτερα θα εκτιμήσει κάτι designατο παρά κάτι gay:p Καλά , αυτό μου θύμησε την ταινία "Η εκδίκηση της ξανθιάς". Που έσκασε μύτη με το ροζ λαπτοπ με γουνάκι!!!:lol:
sam_@ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 γτ δεν της περνεις ασπρο λαπτοπ?? δες εδω ενα καλο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909164 σε ασπρο 8α ειναι κ αυτη ικανοποιημενη
michalis2610 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 549 ευρώπουλα στο carrefour .... απίστευτο? IBM R61i Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T8100 2.1GHz Dual Core Μνήμη: 2048MB DDR2 PC2-5300 667MHz Σκληρός Δίσκος: 250GB, SATA Οπτικός Δίσκος: Μονάδα DVD±RW Dual Layer Οθόνη: Ευρεία TFT 15.4" WXGA Κάρτα Γραφικών: Nvidia Quadro NVS 140M Αποκλειστική μνήμη βίντεο 128MB Δικτύωση: 10/100/1000Mbps Gigabit Ethernet LAN Ασύρματο LAN Intel PRO/Wireless 802.11 a/b/g Modem 56K, V92 Ενσωματωμένο Bluetooth Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Εξελιγμένη τεχνολογία Software και Hardware ThinkVantage που σας προσφέρει ασύγκριτη ασφάλεια και ευκολία Microsoft Windows Vista Home Basic GR Βάρος (kg): 2.76 6 cell battery [Propaganda mode on] Ε όχι ρε διάολε...μαλακία. Ακριβώς την περασμένη Πέμπτη ήμουν στο Carrefour Πάτρας και το είχε κανονικά στα 600. Το προόριζα για άλλον οπότε παίρνω τηλ και μου λέει 600 είναι πολλά...Είναι κορυφή ανταπαντώ...πολλά μου λέει και έφυγα. Αν ήταν τότε στα 550 θα το έπερνα για πάρτη μου...ξανά! Οποιος ψάχνει για φορητό μέχρι 800 ευρώ για πάρτη του ή για φίλο/συγγενή/γνωστό και θέλει να ακούσει να πάει να το πάρει τρέχοντας. [Propaganda mode off/]
panos2000gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 [Propaganda mode on] Ε όχι ρε διάολε...μαλακία. Ακριβώς την περασμένη Πέμπτη ήμουν στο Carrefour Πάτρας και το είχε κανονικά στα 600. Το προόριζα για άλλον οπότε παίρνω τηλ και μου λέει 600 είναι πολλά...Είναι κορυφή ανταπαντώ...πολλά μου λέει και έφυγα. Αν ήταν τότε στα 550 θα το έπερνα για πάρτη μου...ξανά! Οποιος ψάχνει για φορητό μέχρι 800 ευρώ για πάρτη του ή για φίλο/συγγενή/γνωστό και θέλει να ακούσει να πάει να το πάρει τρέχοντας. [Propaganda mode off/] ...έχω ενα vaio fe41s και ένα advent 4211 και με το ζόρι κρατιέμαι να μην το πάρω! Δεν ξερω πόσο ακόμη θα κρατιέμαι βέβαια... Απορώ πως αυτό το laptop δεν πουλάει....και αν δεν κάνω λάθος έχει και 3ετή εγγύηση από Infoquest.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.