jiraya sama Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 παιδια το αγόρασα από αγγλία και το ξεκλειδωσα στην κύπρο... σήμερα είχα 10 ευρω κάρτα και εστειλα μηνύματα 2 ευρώ.. και όμως τώρα έχω μόνο 1 ευρώ χωρίς να κάνω τιποτα.. μπήκα στο ιντερνετ για λίγο ... και καθε φορά που ελέγχω πόσο έχω χάνω κάρτα. επίσης η κύπρος δεν έχει 3g και μπαίνω ιντερνετ wireless από σπίτι.... τι να κάνω... χάνω λευτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 να μιλάς λιγότερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 παιδια το αγόρασα από αγγλία και το ξεκλειδωσα στην κύπρο... σήμερα είχα 10 ευρω κάρτα και εστειλα μηνύματα 2 ευρώ.. και όμως τώρα έχω μόνο 1 ευρώ χωρίς να κάνω τιποτα.. μπήκα στο ιντερνετ για λίγο ... και καθε φορά που ελέγχω πόσο έχω χάνω κάρτα. επίσης η κύπρος δεν έχει 3g και μπαίνω ιντερνετ wireless από σπίτι.... τι να κάνω... χάνω λευτά Η Κύπρος έχει 3G φίλε Τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να είσαι συνδρομητής στην Cyta για να σε χρεώσει ή όχι ... Δοκίμασε να κλείσεις το 3G για να είσαι σίγουρος ... Αν συνεχίσεις να χρεώνεσαι, τότε κάτι πάει λάθος .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Η Κύπρος έχει 3G φίλε Τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να είσαι συνδρομητής στην Cyta για να σε χρεώσει ή όχι ... Δοκίμασε να κλείσεις το 3G για να είσαι σίγουρος ... Αν συνεχίσεις να χρεώνεσαι, τότε κάτι πάει λάθος .. δεν έχω ανοικτό το 3g.. και δεν έχβ γενκά αυτήν την υπηρεσία... πρέπει να πληρώσεις και δεν το έχω κάνει.. δοκίμασα ν μπώ επίσης με το 3g αλλά δεν δούλευε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 λογικά είσαι με so easy και πατώντας το safari η κάποιο άλλο app που θέλει internet ενώνεται μέσο edge και χρεώνεσαι υπερβολικά (με τα kb) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 λογικά είσαι με so easy και πατώντας το safari η κάποιο άλλο app που θέλει internet ενώνεται μέσο edge και χρεώνεσαι υπερβολικά (με τα kb) μα σοβαρα??? ελεος.... εσφυρισαν μου 10 ευρώ για το τιποτε.. βασικα εν στο email που εμπηκα....ουφου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.