Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio FW-21M /αξιζει???

teras-bite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θα ηθελα αμεσα τη βοηθεια σας!

Μου αρεσε πολυ το Sony Vaio VGN-FW21M

Το παρηγγειλα απο ενα μαγαζι αλλα μου ειπαν μετα οτι εξαντληθηκε και δεν θα ξανακυκλοφορησει στην ελλαδα γιατι θα βγουν νεα μοντελα. βλεπω επισης οτι εξαντληθηκε απο τα περισσοτερα μαγαζια. μου αρεσε πολυ ομως. αξιζει να ψαξω και να το παρω απο καπου αλλου, η εφτασε στο "τελος" και και θαπρεπε να κανω λιγη υπομονη για κατι καλυτερο? μου αρεσε πολυ και σαν εμφανιση το συγκεκριμενο... περιμενω απαντησεις, ευχαριστω!

Δημοσ.
Καλησπέρα

Μου αρεσε πολυ το Sony Vaio VGN-FW21M!

Αμεσα διαθέσιμο υπάρχει εδώ:

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=12142

Αν όμως δεν σε ενδιαφερει άμεσα το BR Reader/writer και βολεύεσαι BR Reader/combo μπορείς να επιλέξεις και αυτό:

http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&v_Item=7444

Έχει ανεπαίσθητα χειρότερο επεξεργαστή ενώ ο δίσκος του αν και μικρότερος είναι ταχύτερος από το FW21M (το "πνίγει" το μηχάνημα ο δίσκος στις 4200rpm)

Δημοσ.
Αμεσα διαθέσιμο υπάρχει εδώ:

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=12142

Αν όμως δεν σε ενδιαφερει άμεσα το BR Reader/writer και βολεύεσαι BR Reader/combo μπορείς να επιλέξεις και αυτό:

http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&v_Item=7444

Έχει ανεπαίσθητα χειρότερο επεξεργαστή ενώ ο δίσκος του αν και μικρότερος είναι ταχύτερος από το FW21M (το "πνίγει" το μηχάνημα ο δίσκος στις 4200rpm)

Ευχαριστω για την απαντηση.

ομως το ερωτημα μου ειναι κυριως, μηπως το οτι δεν ξανακυκλοφορει σημαινει οτι θα βγει αμεσα κατι καλυτερο και ισως μετανιωσω αν το παρω τωρα. ή δεν εχει να κανει?

Δημοσ.
Ευχαριστω για την απαντηση.

ομως το ερωτημα μου ειναι κυριως, μηπως το οτι δεν ξανακυκλοφορει σημαινει οτι θα βγει αμεσα κατι καλυτερο και ισως μετανιωσω αν το παρω τωρα. ή δεν εχει να κανει?

Πάντα θα βγαίνουν καλύτερα μοντέλα...Με αυτο το σκεπτικό όμως δεν θα αγοράζαμε ποτέ λαπτοπ :)

Το συγκεκριμένο μοντέλο σαν "σασι" δε νομίζω να το αποσύρει η Vaio (τουλάχιστον άμεσα) γιατί έχει κάνει πολύ καλές πωλήσεις σε συνδυασμό με την όμορφη σχεδίαση και τη χαμηλή τιμή του (σ.σ: για VAIO). Στη χειρότερη θα βγεί κάποιο άλλο μοντέλο (FW*1M) το οποίο θα αλλάζει απλά το configuration.

Δημοσ.
απλα ο παιχτης θελει να σου πουλησει κατι αλλο και να μην το ψαξεις σε αλλο καταστημα

Μπορεί να έχει και δίκιο γιατί τα περισσότερα μοντέλα σαν κωδικοί δεν κρατάνε πάνω από 6μηνο. Συνήθως κρατάνε το κάσωμα και αλλάζουν configuration.

Δημοσ.
Καλησπέρα

Το παρηγγειλα απο ενα μαγαζι αλλα μου ειπαν μετα οτι εξαντληθηκε και δεν θα ξανακυκλοφορησει στην ελλαδα γιατι θα βγουν νεα μοντελα. βλεπω επισης οτι εξαντληθηκε απο τα περισσοτερα μαγαζια. μου αρεσε πολυ ομως. αξιζει να ψαξω και να το παρω απο καπου αλλου, η εφτασε στο "τελος" και και θαπρεπε να κανω λιγη υπομονη για κατι καλυτερο? μου αρεσε πολυ και σαν εμφανιση το συγκεκριμενο... περιμενω απαντησεις, ευχαριστω!

Και εμένα μου αρέσει το συγκεκριμένο laptop! Άνετα το άλλαζα με το δικό μου (Toshiba A200-1M8). Εγώ θα σου πρότεινα να το πάρεις και να μην περιμένεις.

Δημοσ.
Καλησπέρα

Το χάζευα χθες στο Sony Center στο Golden Hall και υπάρχει απόθεμα, τουλάχιστον από όσο ξέρω. Έχει έκπτωση και άτοκες δώσεις ήδη από χθες.

Με ενδιέφερε και εμένα αλλά μου την έσπασε ο πωλητής :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...