Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια την τελευταια εβδομαδα ο σκληρος μου θελει απεγνωσμενα defrag!!! αυτο το καταλαβαινω επειδη το λαμπακι του σκληρου ειναι την περισσοτερη ωρα αναμμενο χωρις να κανω κ πολλα πραγματα (browsing & downloading) κ μου το λενε κ τα windows xp. τωρα χρειαζομαι ενα bootable προγραμμα που να κανει ανασυγκροτηση στο εσωτερικο δισκο. εχει να προτινει κανεις κατι????

Δημοσ.

γιατι να ειναι bootable το προγραμμα?

Υπαρχουν τα :

perfect disk

diskeeper

O & O Defrag

Εχω ακουσει καλα λογια για το perfect disk

Και το defrag των XP μια χαρα ειναι :-)

Δημοσ.
γιατι να ειναι bootable το προγραμμα?

Υπαρχουν τα :

perfect disk

diskeeper

O & O Defrag

Εχω ακουσει καλα λογια για το perfect disk

Και το defrag των XP μια χαρα ειναι :-)

θελω να ειναι bootable γιατι αν ενα προγραμμα κανει boot απο το cd σημαινει πως δεν χρησιμοποιει καθολου τον δισκο. αρα δεν υπαρχει περιπτωση κατα την διαρκεια της ανασυγκροτησης να σου βγαλει στα αποτελεσματα ποσοστο αρχειων που δεν μπορουσαν να μετακινηθουν επειδη ηταν σε χρηση απο το λειτουργικο!!!

Δημοσ.
Η μόνη διαφορά από τον ενσωματωμένο defragger των Windows είναι πως μπορείς να κάνεις defrag σε συγκεκριμένα μόνο αρχεία.

Eισαι σιγουρος? Γιατι εγω εχω εναν 80αρι σκληρο με 10% ελευθερο και οταν τρεχω το Windows Defrag μετα απο 15 δευτερα μου λεει οτι ολοκληρωθηκε κι ας φαινεται οτι υπαρχουν πολλα κατακερματισμενα αρχεια ακομα.

Με το Defraggler ομως, μια φορα το ετρεξα, και μετα απο 28 λεπτα ειχε κανει defrag ολα τα αρχεια!

Δημοσ.
Eισαι σιγουρος? Γιατι εγω εχω εναν 80αρι σκληρο με 10% ελευθερο και οταν τρεχω το Windows Defrag μετα απο 15 δευτερα μου λεει οτι ολοκληρωθηκε κι ας φαινεται οτι υπαρχουν πολλα κατακερματισμενα αρχεια ακομα.

Με το Defraggler ομως, μια φορα το ετρεξα, και μετα απο 28 λεπτα ειχε κανει defrag ολα τα αρχεια!

Κι όμως την ίδια μέθοδο χρησιμοποιούν (τουλάχιστον μέχρι την τελευταία έκδοση που δοκίμασα) απλά ο αποκερματιστής των Windows είναι προρυθμισμένος να μην δουλεύει όλα τα αρχεία αν δεν υπάρχει αρκετός ελύθερος χώρος για τις απαραίτητες μετακινήσεις (βγάζει και προειδοποίηση γι αυτό).

Τον έχω τον Defraggler και τον χρησιμοποιώ όταν θέλω να κάνω defrag σε συγκεκριμένα αρχεία. Στην τελευταία έκδοση είδα πως πρόσθεσαν και κάτι λίγες επιλογές (ενδιαφέρουσες), ίσως στο μέλλον να εξελιχθεί κάπως ως πρόγραμμα αυτού του τύπου.

Προς το παρον πάντως δεν έχει τίποτα πολύ ιδιαίτερο και φυσικά καμία απολύτως σχέση με τον τρόπο που μπορούν να δουλέψουν τα εμπορικά Perfect Disk και Diskeeper και φυσικά το πολύ ιδιαίτερο Ultimate Defrag (> αυτό απαιτεί καλό διάβασμα του manual, καλή σκέψη και προσχέδιο για το τί θες να κάνεις, δύσκολο γι αρχάριους αλλά αν το χρησιμοποιήσεις σωστά έχει τρελά αποτελέσματα). Αν διαβάσεις τα manuals αυτών θα καταλάβεις ίσως γιατί διαφέρουν, πάντως φαίνεται και στην πράξη.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαιρετε, παω να κανω ανασυγκροτηση τον δισκο συστηματος μου απο τα xp, ολοκληρωνεται η αναλυση, ξεκιναει η ανασυγκροτηση και μετα απο 2 λεπτα τελειωνει και μου λεει ολοκληρωθηκε αλλα καποια αρχεια δεν ηταν δυνατον να τα κανει... Τι φταιει και τι μπορω να κανω; Μηπως να χρησιμοποιησω καποιο απο τα προγραμματα που προτεινετε εδω;

Δημοσ.

Το εβαλα κι εγω το defraggler φιλε μου και απο τις 12 το μεσημερι κανει ανασυγκροτηση και μεχρι τωρα ειναι στο 80% στις 7 ωρες... Λογικα θα εκανε καλη δουλεια! Thanks!

Δημοσ.
Το εβαλα κι εγω το defraggler φιλε μου και απο τις 12 το μεσημερι κανει ανασυγκροτηση και μεχρι τωρα ειναι στο 80% στις 7 ωρες... Λογικα θα εκανε καλη δουλεια! Thanks!

Ναι την πρώτη φορά κανει πολυ ωρα αλλα μετα αν κανεις Defrag 1Χ βδομάδα θα στο κανει σε πολυ ποιο λιγο. Αναλόγως τι PC εχεις και τι δισκους.

Δημοσ.

Εχεις δικιο ηταν το πρωτο defrag που εκανα στον δισκο (seagate sata 320 mb) και το μηχανημα ειναι αυτο της υπογραφης μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...