antonis__19 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα φιλοι, προσφατα πηρα την μεγαλη αποφαση να αναβαθμισω τον 4χρονο πλεον επεξεργαστη μου με εναν καινουριο τετραπυρηνο(τον quad Q9400 στα 2,66ghz) και μου εχουν προκυψει οι εξης αποριες.Καταρχην εχω 2gb ram dual channel, thn gigabyte saphire hd 4850 καρτα γραφικων , gigabyte p35-ds4 mobo ,και 600w τροφοδοτικο......(τα πιο πολλα ασχετα με το θεμα..) Σκεφτομαι να κανω ενα formataki καθως μου κανουν νερα τα xp τελευταια και σκεφτομαι τα εξης: 1) Να βαλώ vista ???(με το sp2 εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα και επισης οτι καλυτερο ειναι με τετραπυρηνο να εχεις vista για περισσοτερη εκμεταλευση του cpu??????) και να βαλω αλλα 2 gb μνημης??? 2) Το ιδιο με το 1 αλλα να αφησω την μνημη στα 2gb ????(δεν εχω καθολου λεφτα για μνημες....) 3) Να ξαναβαλω τα xp??.....και να κανω τον κινεζο???μεχρι να ξανοιχτω για ραμ....? Ερωτηση: To service pack 3 για xp τι λεει? Εχω ακουσει καποια ασχημα σχολια ..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 2GB ram + Vista + Gaming = No go. Τα Βιστα σαν λειτουργικο εκμεταλλευονται καλα τους 2 πυρηνες (οχι 4). Παρε +2GB ram (παμφθηνες πια) και "βαλε" Vista. Τα XP παλιωσανε πια... Το SP3 δε λεει τιποτ' απολυτως.
antonis__19 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 ωραια ,τωρα που βλεπω τις τιμες πραγματι δεν κανουν πολλα τα 2gb (τοτε που ειχα παρει εγω καναν 109 ευρω ,ισως η μεγαλυτερη σπαταλη χρηματων της ζωης μου) Τώρα εχω στις 2 υποδοχες 1+1gb συγκεκριμενης μαρκας στα 800mhz ....γινεται να βαλω στις αλλες 2 καποτε 2+2 gb παλι 800Mhz η πιο πολλα διαφορετικης μαρκας με διαφορετικα timings κ.λ.π?????Δηλαδη συνολικα να παω στα 6 gb??
Green Dragon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μια και θα κάνεις το format, βάλε κατευθείαν Windows 7, 32bit. Γρήγορο και όμορφο. Θα σου αρέσει.
antonis__19 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 εχω ακουσει απο ολους να μιλανε με τα καλυτερα λογια για τα windows7 απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας της beta εκδοσης παρ ολα αυτα θα την προτιμησω το τελος του 2009 με το καλο οταν θα βγει ολοκληρωμενο!! Κανεις να μου απαντησει σχετικα με τις μνημες??????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.