nukerakoC Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 θα τα δοκιμασω κ θα σου πω ευχαριστω παντως
didr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια εκανα φορματ και πηγα να ξανακατεβασω το msn και εχει μονο το καινουριο που δε μου αρεσει. Που μπορω να βρω το παλιο?
nukerakoC Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 παιδια για οσους εχουν μσν 9 κ δεν δουλυει πρεπει να πατε στον πινακα ελενχου--->μετα προσ8αφερεση προγραμματων----> κ μετα αλλαγη/καταργηση οταν πατησετε αλλαγη καταργηση 8α σασ βγαλει να κανετε η uninstall η repair θα πατησετε το repair κ μετα περιμετε οταν τελειωσει κανετε ενα restart κ ειστε ετοιμοι
adi32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μου το εκανε κι εμενα Κατεβαστε το απο το http://download.live.com/messenger και οχι απο αλλα sites και δε θα υπαρχει προβλημα
koystado Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 για να μην ανοιγω νέο θέμα το νέο msn έχει κοινοχρηστους φακέλους όπως το παλιο???ρωτάο γιατί δεν τουσ βρίσκω και ζήτησα απο ενα φιλο μου να μου στείλει κατι στους κοινόχρηστους αλλα δεν μπορουσε διοτι λεει η εκδοση μου δεν τους υποστηρίζει
Antwni Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω(τουλάχιστον σε εμένα)βρίσκεται στα έγραφα και μετά θα δεις το ''My received Files''
Monofiner Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά από ότι ρώτησα μία φίλη μου στην οποία δουλεύει, απλά κάποια στιγμή της είπε το msn ότι βγήκε η καινούρια έκδοση μπλα μλπα μλπα κατέβασε την και έτσι δούλεψε. Οπότε κι εγώ μετά από άπειρες προσπάθειες λέω να το αφήσω να οριμάσει . EDIT Και σε μένα το έβγαλε αυτό για το update, αλλά πήρα κακαλή μαλία που λεν και η πόντιοι.Πάλι τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.