dimzarkos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Εγκαθηστώ το msn 2009 αλλα δεν μπορω να κανω sign in. Λεει οτι η υπηρεσία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη.. Εχω windows vista. Τι γίνεται ρε παιδία!?Πρέπει να κάνω κατι επιπλέον?
mihachris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Ειχα κατεβασει και εγω το MSN 9 και ειχα αντμετωπισει αρκετα προβληματα. Αυτο που με εκανε να γυρησω στο 8.5 ηταν οτι ουτε το msn plus δεν δουλευε σωστα. Γι'αυτο εγω σου προτεινω καλυτερα να γυρησεις στο 8.5 μεχρι να βγει η κανονικη εκδοση του 9
koumos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μα δεν ειναι η κανονικη εκδοση του 9 αυτη που κυκλοφορει τωρα?
Antwni Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Η έκδοση του 9 δεν είναι Beta!!!Είναι στην τελική της μορφή!!!Ναι είναι κανονική!!Τι σφάλμα σου βγάζει??
Spyrot Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 παιδια οσοι εχουν το avg8 να κλεισουν το instant messaging protection Και να ξαναδοκιμασουν. εγω γιατι δεν μπορω να βρω πουθενα την κανονικη εκδοση του μσν9?
Land_Of_Banania Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Έλα ντε.. Τσέκαρε τα "τελευταία αρχεία" στο main page του insomnia:p:p
agouraki Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Αμα εχεις avg η οτοιδηποτε firewall απενεργοποιησε την προστασια του msn sorry τωρα ειδα οτι το εχει απαντησει ο φιλος ποιο πανω.
nukerakoC Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 παιδια και εγω εχω το ιδιο προβλημα μποροθμε να κανουμε τπτ εκτος απο φορματ? το σφαλμα ειναι το 800700e -----Προστέθηκε 1/2/2009 στις 01 : 49 : 21----- παιδια κ εγω εχς το ιδιο προβλημα μπορουμε να κανουμε τπτ εκτος απο φορματ? το σφαλμα ειναι το 800700ε
Antwni Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μπορείς να κάνεις και αναζήτηση στο google!!!:p Στην εγκατάσταση σου κολλάει???Μπορείς να κάνεις Update τον Windows???Δοκίμασε αυτό εδώ!!!Το βρήκα εδώ!!!
nukerakoC Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ναι ειχε κολλησει στο 62% περιποθ κ μετα κσανα κσεκηνησε με αυτο που μου εδωσες τι ακριβςσ να κανς γτ δεν καταλαβα??
Antwni Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δηλαδή το πρόβλημα σου το βγάζει όταν πας να κάνεις sign in??? Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το firewall σου και δες εάν η ώρα σου είναι σωστή!!
nukerakoC Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 οταν παταω να κανω εισοδο μου βγαζει το προβλημα απευ8ειας το δοκιμασα κ χωρις το fire wall αλλα δεν εγινε τπτ καποιοσ μου ειπε για network h frame work δεν ειμαι πλ σιγουρος οτι χρειαζετε το 3.5... ειναι αληθεια?
Antwni Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω τι να σου πω!!! Καταρχάς τι λειτουργικό έχεις???Εάν έχεις Vista έχεις εγκαταστήσει το SP1???? Κατέβασε το από εδώ το net framework για XP!! Αλλιώς εδώ για Vista!! Αλλιώς δες εάν σου παίζουν αυτά τα δυο!!--->Ένα και να και το Δεύτερο Επίσης κοίταξε και αυτό εάν δεν γίνει τίποτα!! Φίλε μου σόρυ που στα δίνω έτσι χύμα αλλά δεν έχω και πολύ χρόνο για να ψάξω για το θέμα σου!!:-) Δοκίμασε και πες μου!!;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.