Προς το περιεχόμενο

Επωνυμο notebook ή Multirama-notebook???


Barret

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για λάπτοπ μέχρι 700 ευρώ. Και είχα καταλήξει στο παρακάτω μοντέλο της Fujitsu Siemens

Fujitsu Siemens AMILO Pi 3540 G05 - Core 2 Duo T5800 2,0 GHz - 15,4" TFT

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0362651&catid=010200

 

Σήμερα όμως έπεσε το μάτι μου σε αυτό, παραγωγής multirama

Multirama-HQ X-Force JHL 3400 - Pentium Dual Core T3400 2.1 GHz - 15.4" TFT

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0371708&catid=010200

 

To Multirama μου φαίνεται υπερπλήρες στα λεφτά του και υπερτερεί σε όλα σε σχέση με το FS με εξαίρεση τον δίσκο που δεν με πειράζει. Ειδικά η κάρτα γραφικών (GeForce 9600M GT - 512 MB) είναι πολύ πιο ισχυρή απο την αντίστοιχη του FS (9300Μ) για αυτά τα λεφτά. Το μόνο που με κρατά είναι πως το Fujitsu είναι πολύ πιο όμορφο.

 

Θελω να ακούσω τις γνώμες σας! Εχει κανείς εμπειρία απο τα PCia multirama. Αξιζει να τα εμπιστευτω. Απο ποιότητα κατασκευής τι λένε? Είναι ουσιώδης η 3χρονη εγγύηση ή μούφες?

Να τονίσω πως με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η οθόνη να είναι ποιοτική και ξεκούραστη. Help παιδιά help!!!

  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω εχω αγορασει ενα τετοιο multirama laptop.Ειναι γενικα καλης ποιοτητας και κατασκευης,πολλη καλη οθονη-πληκτρολογιο-mousepad.To πιο μεγαλο πλεονεκτημα ειναι η σχεση τιμης-προιοντος,οτι δινεις-περνεις.Δεν πληρωνεις τιποτα παραπανω για μαρκες κτλ...

Απο οτι εχω ακουσει η εγγυηση ειναι πολυ καλη,αμεση ανταπόκριση και τεχνικη υποστηριξη.

Δημοσ.

Έχω το ίδιο ακριβώς αλλα΄με τον 8400 επεξεργαστή, από 5/9/2008. Σαν μηχάνημα είναι άψογο. Του έχω περάσει Win 7 Ultimate και πάει μια χαρά.

 

Η μπαταρία του προεξέχει από πίσω, αλλά κρατάει κοντά 4 ώρες. Σαν θερμοκρασίες απλά να σου αναφέρω ότι η γυναίκα μου το δουλεύει πάνω στο καναπέ και πάλι δεν έχει κάνει κιχ.

 

Το πήρα από παρότρυνση φίλου που είχε το προηγούμενο μοντέλο. Σε μια καταιγίδα του έκαψε μητρική στα δύο χρόνια και το πήγε για επισκευή. Σε τρεις μέρες το είχε πίσω και είχε πληρώσει 50 ευρώ για αλλαγή μητρικής. Η 3ετής εγγύηση ισχύει μόνο το για τα ανταλλακτικά, αλλά και πάλι συμφέρει μια και αν είχε κανένα Acer θα πλήρωνε καμιά 400άρα για τη μητρική οπότε θα το πέταγε.

 

Είμαι υπέρ των "Ελληνικών" φορητών. Το νέο μου είναι Turbo-X i7 και είμαι κατευχαριστημένος.

 

Το μηχάνημα που αναφέρεσαι είναι το Compal JHL90. Θα το βρεις και σαν Sager στην Αμερική. Googlαρε και θα δεις και πολλά ακόμα.

 

Σαν τιμή, τα σπάει.

Δημοσ.

είναι καθαρά θέμα τύχης αν θα σου βγάλει πρόβλημα ή όχι, απλά οι πιθανότητες σε κάποιο μάρκας toshiba,vaio,dell,lenovo είναι πιστεύω λιγότερες απ ότι σε κάποια multirama, turbo-x.. απλά δεν καταλαβαίνω γιατί να πάει κάποιος πλέον σε turbo x , k multirama laptop από τη στιγμή που μπορεί να δώσει ελάχιστα παραπάνω ή ακόμα κ τα ίδια κ να πάει σε brand.. δεν είναι τόσο τραγικές οι διαφορές.. εαν ηταν μισή τιμή κάτω να πω εντάξει.. κ επίσης εαν σκέφτεσαι μελλοντικά να το πουλήσεις κ να πάρεις άλλο, άλλη αξία μεταπώλησης έχει το brand κ άλλη το ..no brand..B)

 

όσο για ξεκούραστη οθόνη..vaio..

 

εαν εσύ βέβαια το είδες από κοντά και καλύπτει τις ανάγκες σου από όλες τις πλευρές, τεχνικά, αισθητικά, οικονομικά κ εφόσον εδώ λένε τα παιδιά ότι είναι ικανοποιημένα με το ίδιο μοντέλο τότε μη το σκέφτεσαι άλλο..

 

αν είσαι γκαντέμης ότι και να πάρεις δε σε σώζει τπτ.

Δημοσ.

Μένω στην τελευταία φράση του φίλου παραπάνω.

 

Μπορεί να πάρεις το πιο φτηνιάρικο Fujitsu και να σου βγάλει 5 χρόνια χωρίς να πει κιχ. Μπορεί να σκάσεις 5000 για Alienware και να σου κάψει μητρική από τη πρώτη βδομάδα.

 

Άμα είσαι γκαντέμης....

 

Τα "Ελληνικά" τα προτιμώ μετά από τη ψυχρολουσία που πέρασα από ένα Fujitsu παλιότερα. Μου χάλασε το ανεμιστήρι, ανέβαζε θερμοκρασία και ενώ ήταν μέσα στην εγγύηση έκαναν 3 μήνες να μου το φέρουν πίσω. ΕΛΕΟΣ..... Και ευτυχώς που είχα και σταθερό. Αν ο χρειαζόμουν για δουλειά; Αν καιγόμουν;

 

Αντίθετα από τα "Ελληνικά" ότι βλάβη και να βγάλουν το έχεις σε λίγες μέρες πίσω, ειδικά τα Turbo-X σε μερικές ωρίτσες το έχεις παραλάβει καινούργιο. Διαφορετικά δεν θα το σκεφτόμουν.

 

Βέβαια η δική μου εμπειρία μπορεί να διαφέρει με τις εμπειρίες άλλων φίλων εδώ. Καθένας όπως έχει βολευτεί!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...