Προς το περιεχόμενο

Wii

aspilioteas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@gherudos

Σε ευχαριστώ για τη προτροπή για το SSMB, σε πληροφορώ όμως πως δε το έχω μιας και δε παίζω τέτοια παιχνίδια, δε μου αρέσουν. Δεν έχω σκοπό να συνεχίσω τη φιλική κοντρίτσα μαζί σου μιας και σίγουρα θα ξεφύγουμε από το θέμα και δεν είναι ευγενικό για το παιδί που ρώταγε στην αρχή. Να σε πληροφορήσω μόνο πως το wii sports πούλησε 42 εκατομμύρια (πρόσφατα πέρασε το 1ο Mario του NES και είναι πρώτο στη λίστα όλων των εποχών) και πως το play κοστίζει αρκετά πιο ακριβά από το wiimote αλλά παρόλα αυτά πουλάει σα τρελό (πρέπει να έχει περάσει τα 20 μύρια).

Το θέμα με τα παιχνίδια το ξεκίνησες εσύ με τη λίστα των 8 (καλών κατά γενική εκτίμηση) παιχνιδιών που αρέσουν σε σένα. Εγώ απλά σου είπα πως υπάρχει σοβαρή περίπτωση ο άνθρωπος που ρωτάει να ενδιαφερθεί και για πολλά άλλα. Σαν πχ και μόνο σου είπα μερικά που ήρθαν στο μυαλό πρόχειρα που είτε έκαναν πολύ υψηλές βαθμολογίες είτε πολύ υψηλές πωλήσεις και δε περιλαμβάνονται στη λίστα σου. Υπάρχουν και άλλα πολλά. Με τα όσα λες παραπάνω φυσικά δεν μπορείς να διαφωνήσεις με τη θέση αυτή. Το μόνο που λες είναι ότι εσένα δε σου αρέσουν πράγμα σεβαστό αλλά άσχετο με το θέμα μας (εγώ ας πούμε παρότι έγραψα τόσα στο θέμα αυτό ακόμα δεν έχω πει ποια παιχνίδια αρέσουν σε μένα).

Σταματάω εδώ γιατί όπως είπα δεν έχει νόημα να συνεχιστεί η κοντρίτσα αυτή.

Υ.Γ. ποτέ μου δεν είχα PS2 (όπως λάθος μαντεύεις) ούτε μπορείς να φανταστείς πόσο παλιός gamer είμαι.

Δημοσ.

ανεξαρτητα απο τις πωλησεις μιλαμε και για ποιοτητα παιχνιδιων ετσι? παντα ενα τραγουδι δημοφιλες δεν ειναι και απαραιτητα το ποιο σοβαρο η αποδεκτο απο μια μεγαλη μαζα ψαγμενων, ετσι? πχ το greys anatomy μπορει να εχει καλυτερα ρατινγκς αλλα το dexter οπως και να το παρουμε ειναι 10 κλασεις ανωτερο ως σειρα.........παρομοια παραδειγματα υπαρχουν απειρα.

Το λεω αυτο για το wii play kai wii sports. Οι πωλησεις δεν λενε και τιποτα, διοτι ενω το wii sports αξιζει αρκετα, το wii play σαν συλογη παιχνιδιων ειναι πολυ ποιο αδυνατο και οσα κοματια και να πουλησει δεν σημενει οτι ειναι μια φοβερη συλλογη μινι παιχνιδιων! Και τα 2 αλλωστε οφεληθηκαν απο τις προσφορες στις οποιες συμπεριλαμβανοταν. Αν αγορασεις το wii και μεινεις μονο με το wii play θα βλαστημας την ωρα που την πηρες την κονσολα, ενω αν εχεις μονο το sports τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα και αξιζει η κονσολα μονο για αυτο (λεμε τωρα, ποτε δεν φτανει ενα παιχνιδι για αγορα κονσολας)

κατι αλλο για τα παιχνιδια, επειδη το wii το εχω πολυ λιγο καιρο και εχω ασχοληθει μονο με 3 - 5 παιχνιδια. Παραδοσιακα καλα παιχνιδια multiplatform οπως tomb raider underworld, quantom of solace, crash mind (ο bandicoot σονυ χαρακτηρας δεν ειναι), sonic, fifa, pro evo, tiger woods, naruto......ολα αυτα αν δεν κανω λαθος σε αλλες κονσολες/πισι, θεωρουνται top selling games και παιχνιδια που δυναμωνουν την θεση της καθε κονσολας. Στο wii δεν βλεπω να τους δινουν και πολυ σημασια οσοι αναφερουν τις προτιμησεις τους. Τωρα αυτο σημενει οτι ειναι κακες εκδοσεις η οτι ολοι εχουν συνηθισει αυτα τα παιχνιδια σε αλλες κονσολες η πισι και δεν ασχολουνται η τα ξεχνουν στο wii. Διοτι κανονικα περα απο τα 8-10 παιχνιδια με μαριους, ζελντες...του wiι, υπαρχουν και αυτα για να ασχοληθεις, αρα τα καλα παιχνιδια δεν ειναι μονο καμια 10ρια το πολυ, αλλα καμια 30ρια (βαλε και κατι de blob, boom blox, star wars, mushroom men...). θα μου πεις και τι πολλα ειναι αυτα για 2 χρονια κονσολα, οχι ειναι λιγα, αλλα οχι και τοσο τραγικα οπως το παρουσιαζουνε.

Εγω σε πρωτη φαση ασχολουμαι με τα resident evil. τελειωνο το umbrella και μου εχει φαει καμια 15ρια ωρες και εχει και αξια επαναληψης το παιχνιδι. Μετα με 2-3 παρειστικα (boom blox, wii sports.....) για διπλα. Και μετα θα παιξω ενα ενα τα υπολοιπα καλα παιχνιδια. Το καλο ειναι οτι μπορεις να ασχοληθεις και να τελειωσεις παιχνιδια, ενω αμα εχεις 200 τιτλους στα χερια σου αντε να παιξεις 10 λεπτα απο το καθενα. Οποτε το να εχεις λιγους τιτλους εχει και τα καλα του

Δημοσ.

Απορω πως καποιοι υποστηριζουν οτι δεν εχει καλα games το wii.Ειναι και θεμα γουστου βεβαια αλλα εδω μερικα διαμαντια:

1) MLB Power Pros 2008

2) WSC Snooker 08

3) De blob

4) Boom Blox

5) SMG

6) Rock Band 2

7) GH WT

8) Shaun White Snowboarding

9) Pro Evo 2008

10) Order Up

11) Zack & Wiki

12) Bully

13) Madden 09

14) Trauma Center (both 2)

15) Blast Works

16) Tiger Woods 09

17) Skate It

18) Batallion Wars 2

19) Gottlieb Pinball Classics

20) Rockstar Table Tennis

21) Endless Ocean και ενα σωρο αλλα συν τα blockbusters τυπου zelda,okami και διαφορα mario τα οποια δεν τα συμπεριελαβα και καμια 15αρια wiiWare..

Δημοσ.
Να μην πάρει Wii,σε λίγο καιρό θα ανακοινωθεί και το Wii HD από το πουθενά όπως έγινε και με το DSi.

Πραγματικά τα παιχνίδια που αξίζουν κατεμέ είναι:

Resident Evil 4

Resident Evil Umbrela Chronicles

Warioware

Warioland Shake it

Rayman Ravin Rabbids

Disaster Day Of Crisis

Metroid Prime 3

Super Mario Galaxy

8 τίτλοι για μένα δεν κρίνουν άξιο αγοράς το μηχάνημα αξίας 249Ε.Έπρεπε να πωλείται στα 100Ε και τότε θα σου έλεγα πάνε πάρτο,διότι με 100Ε παίρνεις PS2 που έχει τα ίδια σχεδόν γραφικά με το Wii και χιλιάδες τίτλους κατηγορίας ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ+++++++

Είμαι πραγματικά απογοητευμένος από τη Nintendo,λυπάμαι ειλικρινά που έχω μια κονσόλα και κάθεται,θα την πουλούσα αλλά την κρατάω γιατί ασχολούμαι μαζί της μόνο για τους emulators GBA και άλλους VC τίτλους.

Μην πιάσω στο στόμα μου και το Zelda,όχι θα το πιάσω,είμαι φαν από το πρώτο παιχνίδι Zelda που κατασκευάστηκε και τα έχω όλα τα παιχνίδια γνήσια ακόμα και τις συσκευασίες τους.

Βλέπω ότι ο αγαπητός Shigeru Miyamoto το καβάλησε το καλάμι και ασχολείται με μαλακίες,βλέποντας το αγαπημένο μου παιχνίδι να παίρνει τον κατήφορο νευριάζω πάρα πολύ αφού ξέρω ότι κάθε νέο Zelda θα είναι και χειρότερο,μέχρι και το Zelda The Minish Cup ήταν θεικό όπως και το windwaker και το 4 swords του gamecube,το κακό ξεκίνησε από το βρωμόDS,δηλαδή έλεος 3200 παιχνίδια και πρέπει και τα 3000 να έχουν χειρισμό με stylus απλά έλεος ρε Nintendo,μου έκανες το The Phantom Hourglass με γραφικά που δεν ταιριάζουν στο DS και το κάνουν να φαίνεται κακό και πρέπει να καλύπτω την οθόνη με το χέρι μου για να παίξω μη βλέποντας τίποτα(έχω μεγάλα χέρια τι να κάνω),βάλε εναλλακτικούς ελέγχους γαμώτο.

ΑΓΑΠΗΤΗ NINTENDO ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ WiiTYS ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.Η ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ!!!ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ GAMER!!!!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ STYLUS ΚΟΦΤΕ ΤΟ STYLUS ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!!

Άρε gherudos, στο μυαλό μου είσαι. Και να με πίεζαν, δεν θα μπορούσαν να βρω κάτι να σου πω δεν συμφωνώ.

Βρήκαν εκεί τρόπο να πουλάει το μηχάνημα τους και δεν λένε να στρώσουν τον "ρολο" τους μπας και φτιάξουν κανένα σοβαρό παιχνίδι.

Όπως και με το 64 και GC, τα παίρναμε για 3-4 τίτλους και μετά τις παραδίδαμε στην σκόνη.

Με αυτά τα παιχνίδια που λες συμφωνώ, αλλά ας βγάλει και κανένα Metroid, που έχουν οι φανς φτιάξει 2D κορυφαίο (στο demo at least) και η Ninty τπτ...

Δημοσ.

Εγώ θέλω νέο Zelda για το DS το οποίο να είναι στο ύφος του minish cup/link to the past σαν τον παλιό καλό 16bit καιρό.Επίσης θέλω ένα νέο Castlevania για το Wii σαν το symphony of the night.Και τέλος θα ήθελα ένα Zelda με 3D γραφικά και ένα νέο metroid 2D αλλά με 3D γραφικά.Πολλά ζητάω;Επίσης ένα καινούριο παιχνίδι Kirby.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...