aspilioteas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Σκεφτομαι να αγορασω ενα Wii. Ειμαι κατοχος ενος PS3 κ λεω να αγορασω κ το Wii. Αξιζει; η θα το βαρεθω γρηγορα;
gherudos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
bahamut zero Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 εξαρταται απο τα παιχνιδια που παιζεις...παντως για να πουλαει οσο πουλαει σιγουρα εχει παιχνιδια
MantiVersuS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII γιατί τόσο πάθος??
gherudos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Τσάμπα λεφτά,έχω κι εγώ wii πέραν από 2-3 παιχνίδια όλα τα άλλα είναι φόλες.Γιατί δεν το παραδέχεστε ρε παιδιά.Μεγάλη απογοήτευση.
vassilis_pap Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Σκεφτομαι να αγορασω ενα Wii. Ειμαι κατοχος ενος PS3 κ λεω να αγορασω κ το Wii.Αξιζει; η θα το βαρεθω γρηγορα; Φίλε για να μπορέσεις να πάρεις μια σοβαρή απάντηση στο ερώτημα σου και όχι κραυγές από φανμπόιδες (κατά το καουμπόιδες!) θα ήτανε καλά να μας πεις τι περίπου περιμένεις από τη καινούργια σου κονσόλα. Για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ θα σου πω το εξής: Το PS3 (το οποίο ήδη έχεις) και το X360 θεωρούνται ανταγωνιστικά συστήματα. Έχουν συγκρίσιμες επιδόσεις μεγάλη γκάμα από χαρακτηριστικά και μια βιβλιοθήκη τίτλων που συνήθως κινούνται στην ίδια κατεύθυνση. Αυτή δηλαδή που εκτιμάται από μια μερίδα gamers που τους αρέσει να αυτοαποκαλούνται "core". Αντίθετα το wii παίζει σε άλλη κατηγορία. Έχει λιγότερα χαρακτηριστικά χαμηλότερες επιδόσεις, είναι πιο μικρό, κομψό και αθόρυβο και έχει μια βιβλιοθήκη τίτλων η οποία εκτιμάται περισσότερο από παίκτες οι οποίοι δίνουν έμφαση στη διασκέδαση/χαβαλέ στο multiplay και στη παρέα. Φυσικά όλα αυτά είναι τελείως συμβατικά έχουν πολλές εξαιρέσεις (ή και διαφωνίες αν θες) και δίνουν απλώς τη πρώτη εικόνα της κάθε κονσόλας τουλάχιστον όπως αυτή έχει περάσει στα μάτια του πολύ κόσμου. Η προσωπική μου άποψη είναι πως αν θέλεις μια κάπως διαφορετική προσέγγιση στο gaming και αφού ήδη έχεις PS3 τότε το wii είναι αυτό που μπορεί να σου δώσει κάτι το διαφορετικό και σίγουρα είναι μια περίπτωση που πρέπει να κοιτάξεις. Μεγάλο του πλεονέκτημα είναι και η υποστήριξη της Nintendo με τα πολλά της και πολύ επιτυχημένα αποκλειστικά της franchise (Mario, Zelda, Metroid, κλπ) καθώς και η μεγάλη αποδοχή που έχει μέχρι σήμερα από το κοινό (πουλάει σταθερά περισσότερο από ότι οι άλλοι 2 μαζί) κάτι που εξασφαλίζει άριστη υποστήριξη για το μέλλον. Αν από την άλλη είσαι παραδοσιακός gamer τα παιχνίδια τύπου wii sports, mario kart κλπ σου φαίνονται φλώρικα δε παίζεις με παρέα και απλά θέλεις μια δεύτερη κονσόλα για να μπορείς να παίζεις περισσότερους αποκλειστικούς τίτλους από αυτούς που ήδη έχεις στο PS3 σου τότε ίσως θα πρέπει να σκεφτείς και τη περίπτωση ενός Χ360 ή και γιατί όχι ενός gaming pc. Ελπίζω να σε κάλυψα, έχε μονάχα υπόψη σου πως σε αυτά τα θέματα παίζει μεγάλο ρόλο και ο υποκειμενικός παράγοντας. Άλλος ικανοποιείται με το Α και άλλος με το Β και για αυτό πρέπει μόνος σου να αποφασίσεις σε ποια πλευρά και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Δώσε μας ένα στίγμα σου σαν gamer που βρίσκεσαι και τι ψάχνεις και ότι άλλο χρειαστείς εμείς εδώ είμαστε.
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Συμφωνώ με το φίλο Βασίλη αλλα να πώ και γω με τη σειρά μου οτι το wii έχει πραγματικά ελάχιστους τίτλους άξιους αναφοράς... Ακόμα και τα "mini game" games που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι άρτια.. είναι κατα βάση fail. ΣΟΒΑΡΑ παιχνίδια... και όχι απλά 30 υποπαιχνιδάκια σε ένα dvd υπάρχουν και είναι γύρω στα 10-15. Παραπάνω.. ΔΕΝ είναι.. Ετκιμώ τρομερά την nintendo και έχω όλες τις κονσόλες της απο την εποχή του game boy... Το wii ΔΕΝ μπόρεσε να δείξει κατι παραπάνω.. Όχι γιατι δεν μπορεί.. αλλα γιατί ακόμα και η ίδια η nintendo το θάβει και το κάνει μηχάνημα για παιδιά κάτω των 12. Το πιστεύω αυτό που λέω όταν αντί να δούμε ένα mario galaxy 2 ή μια συνέχεια του zelda.. βλέπουμε το wii music. Απορώ πραγματικά με τα εκατομμύρια των ανθρώπων που συνεχίζουν και το αγοράζουν.. αλλα μετά θυμάμαι και τον δικό μου ενθουσιασμό πριν το πάρω... Δεν είναι λίγο να παίζεις παιχνίδια με κίνηση... Είναι εμπειρία... που δυστυχώς ξεθυμαίνει με την πάροδο του χρόνου... Και όταν αυτή η πάροδος έρθει και βαρεθείς να χτυπιέσαι δεξια και αριστερά.. ψάχνεις παιχνίδια.. Και όταν δεν βρίσκεις.. απλά το παρατάς σε μια γωνιά.. Προσωπική μου εκτίμηση είναι να το πάρεις πάντως... Είναι κρίμα η δικιά μας ξενέρα 1-2 χρόνια μετά.. να στερήσει απο εσένα την εμπειρία και το γέλιο της παιχνιδομηχανής αυτής... Δοκίμασε το... Ούτως η άλλως η μεταπωλητική αξία είναι σχετικά σταθερή. Αν δείς οτι δεν σου κάνει θα το πουλήσεις εύκολα.
vassilis_pap Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Παίρνω πάσα από το φίλο klainmaingr απλά και μόνο για να πω πως εγώ είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος από την αγορά του wii. Προσωπική εκτίμηση είναι πως οι "αξιόλογοι" τίτλοι (με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει) είναι παραπάνω από 10-15. Και τόσοι να είναι όμως μπορείς άνετα να προσθέσεις σε αυτούς και πολλούς από το Gamecube (είναι 100% backward συμβατό) 3-4 διαμάντια στο wiiware και αρκετούς ακόμα στη VC που αξίζει κάποιος να ασχοληθεί. Ο δικός μου ελεύθερος χρόνος δεν επαρκεί για να τα δω όλα αυτά και ας έχω τη κονσόλα από το launch. Για κάποιον ο οποίος αγοράζει τη κονσόλα ΣΗΜΕΡΑ είναι μια άριστη προίκα που θα το κρατήσει πολύ καιρό απασχολημένο ακόμα και αν έχει πολύ περισσότερο χρόνο από εμένα. Και φυσικά η υποστήριξη δε πρόκειται να σταματήσει. Κάθε μέρα βγαίνουν καινούργιοι τίτλοι. Το σημαντικότερο όμως συν για μένα είναι οι άπειρες ώρες πραγματικής διασκέδασης που μου έχει χαρίσει με παρέα στο σπίτι μου. Χωρίς υπερβολή είναι πολλές οι φορές που προτιμάμε να κάτσουμε σπίτι να ρίξουμε ΤΟ γέλιο με το wii παρά να βγούμε έξω να πάμε για καφέ ή κάτι τέτοιο. Τεσπα δε προσπαθώ να σε πείσω για τίποτα γιατί όπως τόνισα και πριν αυτά τα πράγματα είναι καθαρά υποκειμενικά και άκρη δε πρόκειται να βρεις. Όπως είπα πήρα την ασίστ από τον klainmaingr για να σου μεταφέρω τη δικιά μου εμπειρία από το σύστημα μιας και πριν δε το έκανα. Επειδή όμως με το να ακούς τον ένα η τον άλλο απάντηση στα ερωτήματά σου δε θα βρεις φρόντισε όπως είπα πριν να ξεκαθαρίσεις τι περίπου θες εσύ και τα ξαναλέμε. ΥΓ Α! και μιας και το θυμήθηκα είναι γνωστό (σχεδόν έχει ανακοινωθεί επίσημα) πως Mario Galaxy 2 και Zelda είναι σε ανάπτυξη. Άρα κάποια στιγμή θα βγουν και αυτά έτσι για να μη γκρινιάζετε!
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Το κάποια στιγμή το ξέρουμε.. Το θέμα είναι ποιά στιγμή; Θα τα παίξουν τα παιδιά μας; Όπως και να'χει περιμένουμε όντως το gaming στίγμα του topic starter για περαιτέρω μπλα μπλα edit: Και γω ρίχνω τρομερό γέλιο με το wii.. είναι καθαρά παρεΐστικο μηχάνημα... Αν το θές γι αυτό το λόγο, μια χαρά είσαι..
sheik Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 gherudos εφοσον το παιδι εχει ηδη ps3 σαφως και αξιζει να παρει Wii σαν εναλλακτικη. Αν δεν ειχε καμια κονσολα,τοτε οκ
gherudos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Να μην πάρει Wii,σε λίγο καιρό θα ανακοινωθεί και το Wii HD από το πουθενά όπως έγινε και με το DSi. Πραγματικά τα παιχνίδια που αξίζουν κατεμέ είναι: Resident Evil 4 Resident Evil Umbrela Chronicles Warioware Warioland Shake it Rayman Ravin Rabbids Disaster Day Of Crisis Metroid Prime 3 Super Mario Galaxy 8 τίτλοι για μένα δεν κρίνουν άξιο αγοράς το μηχάνημα αξίας 249Ε.Έπρεπε να πωλείται στα 100Ε και τότε θα σου έλεγα πάνε πάρτο,διότι με 100Ε παίρνεις PS2 που έχει τα ίδια σχεδόν γραφικά με το Wii και χιλιάδες τίτλους κατηγορίας ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ+++++++ Είμαι πραγματικά απογοητευμένος από τη Nintendo,λυπάμαι ειλικρινά που έχω μια κονσόλα και κάθεται,θα την πουλούσα αλλά την κρατάω γιατί ασχολούμαι μαζί της μόνο για τους emulators GBA και άλλους VC τίτλους. Μην πιάσω στο στόμα μου και το Zelda,όχι θα το πιάσω,είμαι φαν από το πρώτο παιχνίδι Zelda που κατασκευάστηκε και τα έχω όλα τα παιχνίδια γνήσια ακόμα και τις συσκευασίες τους. Βλέπω ότι ο αγαπητός Shigeru Miyamoto το καβάλησε το καλάμι και ασχολείται με μαλακίες,βλέποντας το αγαπημένο μου παιχνίδι να παίρνει τον κατήφορο νευριάζω πάρα πολύ αφού ξέρω ότι κάθε νέο Zelda θα είναι και χειρότερο,μέχρι και το Zelda The Minish Cup ήταν θεικό όπως και το windwaker και το 4 swords του gamecube,το κακό ξεκίνησε από το βρωμόDS,δηλαδή έλεος 3200 παιχνίδια και πρέπει και τα 3000 να έχουν χειρισμό με stylus απλά έλεος ρε Nintendo,μου έκανες το The Phantom Hourglass με γραφικά που δεν ταιριάζουν στο DS και το κάνουν να φαίνεται κακό και πρέπει να καλύπτω την οθόνη με το χέρι μου για να παίξω μη βλέποντας τίποτα(έχω μεγάλα χέρια τι να κάνω),βάλε εναλλακτικούς ελέγχους γαμώτο. Κλείνοντας θέλω να θίξω τον χειρισμό και του Wii και του DS. ΑΓΑΠΗΤΗ NINTENDO ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ WiiTYS ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.Η ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ!!!ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ GAMER!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ STYLUS ΚΟΦΤΕ ΤΟ STYLUS ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!! ΥΓ.Μήπως παίζει καμιά συννομωσία,μήπως η nintendo προσπαθεί να μας περάσει κάτι για το οποίο δεν είμαστε έτοιμοι και προσπαθεί με μικρά βήματα;Μήπως έρχονται οι εξωγήινοι;Λιακόπουλε ακους;;;;;;;;;;;;;;
vassilis_pap Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Τσάμπα λεφτά,έχω κι εγώ wii πέραν από 2-3 παιχνίδια όλα τα άλλα είναι φόλες.Γιατί δεν το παραδέχεστε ρε παιδιά.Μεγάλη απογοήτευση. Να μην πάρει Wii,σε λίγο καιρό θα ανακοινωθεί και το Wii HD από το πουθενά όπως έγινε και με το DSi.Πραγματικά τα παιχνίδια που αξίζουν κατεμέ είναι: Resident Evil 4 Resident Evil Umbrela Chronicles Warioware Warioland Shake it Rayman Ravin Rabbids Disaster Day Of Crisis Metroid Prime 3 Super Mario Galaxy 8 τίτλοι για μένα... 1. Υπάρχει μια λογική εξήγηση πως τα χθεσινά 2 παιχνίδια έγιναν ξαφνικά ...8? 2. Η λίστα αυτή είναι καθαρά προσωπική σου και αν και είναι φυσικά σεβαστή δεν έχει ιδιαίτερη αξία μιλώντας γενικότερα για άλλους ανθρώπους. Ενδεικτικά θα σου πω πως δεν έχει μέσα τίτλους με βαθμολογίες στο metacritics 90-95 (πχ SSMB, Okami, Zelda, World of Goo), τίτλους που έχουν πουλήσει δεκάδες εκατομμύρια (π.χ. Wii Sports, Wii Play, Wii Fit, Mario Kart, SSMB πάλι κλπ) καθώς και καθόλου τίτλους Gamecube, Wiiware και VC. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος από τη Nintendo,λυπάμαι ειλικρινά που έχω μια κονσόλα και κάθεται,θα την πουλούσα αλλά την κρατάω γιατί ασχολούμαι μαζί της μόνο για τους emulators GBA και άλλους VC τίτλους. Χαίρομαι να βλέπω επιχειρήματα τα οποία αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που υποτίθεται ότι έκαναν. Εδώ τι μας λες κατάλαβες; Πως αν και είσαι φανατικά αντίθετος με το wii και το δείχνεις με κάθε ευκαιρία τελικά ΔΕΝ το πουλάς γιατί έχεις κάποια πράγματα σε αυτό να παίζεις! Αν λοιπόν μετά από δύο χρόνια χρήσης έχεις ακόμα πράγματα σε αυτό (έστω και VC) που σε καλύπτουν και δε το πουλάς (όπως πολύ σωστά είπε και ο klainmaingr εχθές γίνεται άνετα αυτό και χωρίς να χάσεις πολλά) τότε πως λες σε κάποιον άλλο να μη το πάρει καθόλου; Για τα περί Zelda αν και προσωπικές σου απόψεις θα πω μόνο πως το παιχνίδι έχει 95 βαθμολογία στο mc 5 μύρια πουλημένα και γενικά θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα zelda όλων των εποχών. Όσο για το wii HD επειδή παρακολουθώ στενά την ειδησεογραφία του wii να πω πως έχει διαψευστεί άπειρες φορές μέχρι τώρα τόσο επίσημα όσο και ανεπίσημα και γενικά δεν υπάρχει καμιά σοβαρή πηγή που να μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο. Επίσης θα προσθέσω πως αν και δε μπορώ να διαβάσω το μέλλον όπως εσύ, κάτι τέτοιο δε μοιάζει καθόλου λογικό τούτη τη στιγμή που το wii πουλάει σα τρελό. Αν οι πωλήσεις πέσουν κάποια στιγμή στο μέλλον πιο πιθανή είναι μια κίνηση τύπου wii color ή wii lite (κατά το DS lite) παρά ένα τελείως καινούργιο μοντέλο τόσο νωρίς.
gherudos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Καλά πάνε παίξε SSBM με τα POKEMON,εγώ προτιμώ κάτι πιο ρεαλιστικό τύπου ΤΕΚΚΕΝ/Soul Calibur. Το γεγονός ότι πουλάει σαν τρελό δεν μου λέει τίποτα,όλοι μας το αγοράσαμε και τρελαθήκαμε στην αρχή,ΌΛΟΙ όμως μετά από λίγους μήνες το έχουμε στην άκρη.Το Wii Sports πούλησε 20 εκατομμύρια κόπιες μόνο και μόνο επειδή ήταν στο αρχικό bundle με το Wii.Το Wii play γιατί πούλησε;επειδή έχει μέσα 10 χαζά παιχνιδάκια;Φυσικά και όχι,πούλησε επειδή είχε "δώρο" ένα wiimote.Για το Mario Kart πάω πάσο,ξέχασα να το αναφέρω στα παιχνίδια που αξίζουν.Το Wii fit πάλι;Το αγόρασαν όλοι για να κάνουν ασκήσεις και να αδυνατίσουν,ρώτα εδώ μέσα πόσα άτομα το αγόρασαν και που βρίσκεται το balance board αυτή τη στιγμή,όλοι είναι απογοητευμένοι. Μη μου μιλάς εμένα για παιχνίδια gamecube,όταν εγώ είχα gamecube όλοι σας παίζατε με το PS2 μπορώ να πω ότι έχω τερματίσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει για το gamecube και δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή τα 300Ε που έδωσα εκείνο το βράδυ του Αυγούστου γιατί έπαιξα τα πιο ποιοτικά παιχνίδια,ήταν όλα ωραία,οι αηδίες τύπου βλακείας δεν έφταναν ποτέ στην Ευρώπη και καλά έκαναν,έλα που όλες οι Ιαπωνέζικες αηδίες καταφθάνουν πλέον στην Ευρώπη με το Wii απλά και μόνο για να βγάλουν και από τη μύγα ξύγκι.Εγώ ως κάτοχος gamecube δεν μπορώ να πω ότι μου είναι σημαντική αυτή η λειτουργία του Wii να διαβάζει παιχνίδια gamecube και δεν είναι στα υπέρ του για εμένα.Για εσάς που δεν γνωρίζετε τι εστί gamecube ίσως και να αξίζει.Πάντως το Wii ώς Wii για μένα και το τονίζω καταθέτω την προσωπική μου άποψη είναι μια μόδα η οποία αυτή τη στιγμή θεωρείται ξεπερασμένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.