NoD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Θα ήθελα ας πούμε ενα πλήρες ERP που να υποστήριζε το φορολογικό μας σύστημα και μετά να δεις πανηγύρια. Ποιος να κάτσει να ασχοληθεί με το παραπληγικό μας ΚΒΣ. Μια λύση υπό εξέταση στην εταιρία που εργάζομαι είναι Terminal Server και dumb terminals. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tronix Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ποιο είναι λοιπόν, τα βασικό μας OS; [█] Linux XUBUNTU [█]Windows [█] Mac OS -Σύντομα [█] Άλλο Τι είναι αυτό που μας κρατά στο Linux; [█] Ασφάλεια [█] Ταχύτητα / απόκριση [█] Σταθερότητα / θέλει λίγη συντήρηση [█] Η ιδέα του "ανοιχτού λογισμικού" [█] Οικονομία / μηδέν κόστος [█] Ποιότητα / πλήθος προγραμμάτων [█] Η κοινότητα / η υποστήριξη [█] Άμεση αναγνώριση του hardware [█] Απλά μ' αρέσει! [█] Άλλο (Δεν μπορείς να παίξεις "παιχνίδια" αλλά μπορείς να περάσεις πραγματικά πολλές ώρες ανακαλύπτοντας τις δυνατότητές του) ...και τι μας απωθεί απ' τη χρήση του; [█] Ελλιπής υποστήριξη hardware [█] Είναι δύσχρηστο [█] Δε κυκλοφορούν εμπορικά παιχνίδια [█] Δε κυκλοφορούν επαγγελματικές εφαρμογές (π.χ. για δημιουργία μουσικής προπαθώ να φανταστώ το αντίκτυπο που θα είχε στην μουσική κοινότητα αν έπαιζε το Ableton live ή το Reason) [█] Απλά δε μ' αρέσει / δε μου ταιριάζει [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ποιο είναι λοιπόν, τα βασικό μας OS;Και για αυτό το λόγο δεν θα υπάρξει home pc μόνο με Linux ενώ για επίσης αυτό το λόγο ακόμη και hardcore linuxαδες έχουν dual boot με Windows. Ξέρω τουλάχιστον 100 ανθρώπους που έχουν home pc χωρίς να παίζουν καθόλου παιχνίδια και ένα ποσοστό από αυτούς έχει αποκλειστικά linux. Σε κάποιους το εγκατέστησα εγώ, σε άλλους απλά έδειξα το δρόμο για να το εγκαταστήσουν και κάποιους τους γνώρισα μέσω της ενασχόλησης με το linux. Τα παιχνίδια απευθύνονται σε συγκεκριμένες ηλικίες και σε ανθρώπους με αρκετό ελεύθερο χρόνο ή μη σοβαρές άλλες ασχολίες. Βλέπω ότι οι gamers νομίζουν ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τα παιχνίδια τους. Αφορίζουν ένα τεράστιο project ιδιαίτερης σημασίας στην εξέλιξη των υπολογιστών, γιατί 10 εταιρείες παιχνιδιών δεν έχουν βγάλει εκδόσεις για αυτό. Άρα το linux είναι άχρηστο και δεν θα μπει ποτέ μόνο του σε home pc. Και η γνώμη του gamer ξαφνικά έγινε η κοινή γνώμη. Κι εγώ που έχω 3 pc και όλα έχουν αποκλειστικά linux μάλλον είμαι πιο hardcore linuxας από τον Linus τον ίδιο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ironwiller Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ποιο είναι λοιπόν, τα βασικό μας OS; [█] Linux (Archlinux) [█] Windows [█] Mac OS [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) Τι είναι αυτό που μας κρατά στο Linux; [█] Ασφάλεια [█] Ταχύτητα / απόκριση [█] Σταθερότητα / θέλει λίγη συντήρηση [█] Η ιδέα του "ανοιχτού λογισμικού" [█] Οικονομία / μηδέν κόστος [█] Ποιότητα / πλήθος προγραμμάτων [█] Η κοινότητα / η υποστήριξη [█] Άμεση αναγνώριση του hardware [█] Απλά μ' αρέσει! [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) 3d περιβαλλον (compiz-fusion...κτλ) ...και τι μας απωθεί απ' τη χρήση του; [█] Ελλιπής υποστήριξη hardware [█] Είναι δύσχρηστο [█] Δε κυκλοφορούν εμπορικά παιχνίδια [█] Δε κυκλοφορούν επαγγελματικές εφαρμογές (π.χ. Illustrator) [█] Απλά δε μ' αρέσει / δε μου ταιριάζει [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) μικρα προβληματακια στο σεταρισμα καποιων πραγματων καποιες φορες, που ομως ακομη και αυτες οφειλονται στην πλειοψηφια τους απο την μη σωστη αναζητηση για την λυση τους. [Χρονος χρησης: 2+ ετη] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teliparas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ξέρω τουλάχιστον 100 ανθρώπους που έχουν home pc χωρίς να παίζουν καθόλου παιχνίδια και ένα ποσοστό από αυτούς έχει αποκλειστικά linux. Σε κάποιους το εγκατέστησα εγώ, σε άλλους απλά έδειξα το δρόμο για να το εγκαταστήσουν και κάποιους τους γνώρισα μέσω της ενασχόλησης με το linux. Τα παιχνίδια απευθύνονται σε συγκεκριμένες ηλικίες και σε ανθρώπους με αρκετό ελεύθερο χρόνο ή μη σοβαρές άλλες ασχολίες. Βλέπω ότι οι gamers νομίζουν ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τα παιχνίδια τους. Αφορίζουν ένα τεράστιο project ιδιαίτερης σημασίας στην εξέλιξη των υπολογιστών, γιατί 10 εταιρείες παιχνιδιών δεν έχουν βγάλει εκδόσεις για αυτό. Άρα το linux είναι άχρηστο και δεν θα μπει ποτέ μόνο του σε home pc. Και η γνώμη του gamer ξαφνικά έγινε η κοινή γνώμη. Κι εγώ που έχω 3 pc και όλα έχουν αποκλειστικά linux μάλλον είμαι πιο hardcore linuxας από τον Linus τον ίδιο!!! πες τα μεγαλε αλλα το θεμα ειναι ποιος σε ακουει απο τις συγχρονες μαιμουδες που παιζουν pro και κανουν .... anyway η κυριαρχια toy linux ειναι νομοτελεια (πως οταν πετας το μηλο προς τα πανω πεφτει παλι κατω καπως ετσι,,,.......) χωρις να εχω ιδιαιτερη επαφη με υπολογιστες μπορω να πω οτι ο πρωτος ιος στα pc ειναι η gpl κατι σα μαυρη τρυπα οτι ειναι γυρω του το ρουφα και αυτο το κανει ακομα πιο δυνατο ... η εποχη τις παγκομια ς επικρατησης του linux einai κοντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camouflaze Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ποιο είναι λοιπόν, τα βασικό μας OS; [█] Linux (ubuntu. Εδώ και 1 χρόνο έσβησα τα xp και τα έχω μόνα τους) [ ] Windows [ ] Mac OS [ ] Άλλο (postάρουμε ποιο) Τι είναι αυτό που μας κρατά στο Linux; [█] Ασφάλεια [█] Ταχύτητα / απόκριση [█] Σταθερότητα / θέλει λίγη συντήρηση [█] Η ιδέα του "ανοιχτού λογισμικού" [█] Οικονομία / μηδέν κόστος [█] Ποιότητα / πλήθος προγραμμάτων [█] Η κοινότητα / η υποστήριξη [ ] Άμεση αναγνώριση του hardware [ ] Απλά μ' αρέσει! [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) 3d περιβαλλον (compiz-fusion...κτλ) (me2:P) ...και τι μας απωθεί απ' τη χρήση του; [ ] Ελλιπής υποστήριξη hardware [ ] Είναι δύσχρηστο [] Δε κυκλοφορούν εμπορικά παιχνίδια (Το warcraft που έπαιζα σε windows τo παίζει υπερβολικά γρήρορα και με πολύ εύκολη εναλλαγή σε workspace ώστε να μιλάω ας πούμε και msn) [ ] Δε κυκλοφορούν επαγγελματικές εφαρμογές [ ] Απλά δε μ' αρέσει / δε μου ταιριάζει [ ] Άλλο (postάρουμε ποιο) Δυσκολεύομαι λίγο με τον εκτυπωτή. Αλλά αυτό συμβαίνει γιατί δεν ασχολήθηκα πολύ ακόμα. Όλα τα άλλα κυριλέ! ΕΠΙΣΗΣ Η webcam μου δεν είχε(ή δεν κατάφερα να βρω)drivers gia xp. Μόνο για vista. Στο ubuntu την αναγνώρισε μόνο του αυτόματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Καλως μας ηρθες camouflaze ! H ερευνα εξελισεται σε χιονοστιβαδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ποιο είναι λοιπόν, τα βασικό μας OS; [█] Linux [█] Windows [█] Mac OS [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) Τι είναι αυτό που μας κρατά στο Linux; [█] Ασφάλεια [█] Ταχύτητα / απόκριση [█] Σταθερότητα / θέλει λίγη συντήρηση [█] Η ιδέα του "ανοιχτού λογισμικού" [█] Οικονομία / μηδέν κόστος [█] Ποιότητα / πλήθος προγραμμάτων [█] Η κοινότητα / η υποστήριξη [█] Άμεση αναγνώριση του hardware [█] Απλά μ' αρέσει! [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) ...και τι μας απωθεί απ' τη χρήση του; [█] Ελλιπής υποστήριξη hardware [█] Είναι δύσχρηστο [█] Δε κυκλοφορούν εμπορικά παιχνίδια [█] Δε κυκλοφορούν επαγγελματικές εφαρμογές (π.χ. Illustrator) [█] Απλά δε μ' αρέσει / δε μου ταιριάζει [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) *Όσες φορές και να έχω προσπαθήσει να ασχοληθώ με το linux το παράτησα.. Δεν είναι οτι δεν μου αρέσει.. Απλά θεωρώ οτι χρειάζεται χρόνο εξοικείωσης που δεν ξέρω κατα πόσο θέλω να τον διαθέσω. Δεν μιλάω φυσικά για απλοικά πράγματα γιατί το kde4/ubuntu είναι πλήρως windows like και μπορεί να το χειριστεί και η κουτσή μαρία Πρέπει ένας χρήστης win να μπεί σε μια εντελώς διαφορετική λογική, να αρχίσει τα παιχνιδάκια με την κονσόλα.. να γνωρίσει νέες εντολές/αρχεία/repos/διάφορα άλλα που δεν ξέρω και άλλα τέτοια όμορφα για να εκμεταλευτεί πλήρως την παραμετροποίηση που του προσφέρει το λογισμικό αυτό. Πάντα αρχίζω και πάντα σκέφτομαι.. Γιατι;; Ποτέ μου δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τα win γιατί αντίστοιχα τα συντηρώ όσο καλύτερα μπορώ και μου είναι σταθερότατα και ασφαλέστατα.. Γιατί να μπώ σε αυτή τη διαδικασία αφου υπερκαλύπτομαι απο τον απλοικό και πολύ πιο πλήρη ανταγωνισμό;; Για να λέω και γώ οτι είμαι χρήστης linux? Και κάπου εκεί το αφήνω. Παρολα αυτά το θεωρώ καταπληκτική προσπάθεια και χαίρομαι όσους μπαίνουν στη διαδικασία να το γνωρίσουν... Ίσως κάποια μέρα να καταφέρω και γω να ξεκολλήσω.. αλλα προς το παρόν οι ελλείψεις του και η πολυπλοκότητα παραμετροποίησης του με αποθούν. Θα εκτιμούσα ένα linux console for newbs. Keep up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ποιο είναι λοιπόν, τα βασικό μας OS; [█] Linux(Arch Linux) [█] Windows [█] Mac OS [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) Τι είναι αυτό που μας κρατά στο Linux; [█] Ασφάλεια [█] Ταχύτητα / απόκριση [█] Σταθερότητα / θέλει λίγη συντήρηση [█] Η ιδέα του "ανοιχτού λογισμικού" [█] Οικονομία / μηδέν κόστος [█] Ποιότητα / πλήθος προγραμμάτων [█] Η κοινότητα / η υποστήριξη [█] Άμεση αναγνώριση του hardware [█] Απλά μ' αρέσει! [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) 1)η πληθώρα επιλογών για παραμετροποίηση (π.χ. πολλοί file και window managers) (αν μπορούσα να απαλλαγώ από τον IE ίσως να συμπαθούσα και τα windows) ...και τι μας απωθεί απ' τη χρήση του; [█] Ελλιπής υποστήριξη hardware [█] Είναι δύσχρηστο [█] Δε κυκλοφορούν εμπορικά παιχνίδια [█] Δε κυκλοφορούν επαγγελματικές εφαρμογές (π.χ. Illustrator) [█] Απλά δε μ' αρέσει / δε μου ταιριάζει [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) 1)εν αναμονή του Avisynth 3... 2)Οι δυνατότητες που δίνει, είναι συχνά επικίνδυνα πορωτικές, και χάνω τον ύπνο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ποιο είναι λοιπόν, τα βασικό μας OS; [█] Linux [█] Windows [█] Mac OS [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) Τι είναι αυτό που μας κρατά στο Linux; Η γεμάτη γεύση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myle Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ποιο είναι λοιπόν, τα βασικό μας OS; [█] Linux [█] Windows [█] Mac OS [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) Τι είναι αυτό που μας κρατά στο Linux; [█] Ασφάλεια [█] Ταχύτητα / απόκριση [█] Σταθερότητα / θέλει λίγη συντήρηση [█] Η ιδέα του "ανοιχτού λογισμικού" [█] Οικονομία / μηδέν κόστος [█] Ποιότητα / πλήθος προγραμμάτων [█] Η κοινότητα / η υποστήριξη [█] Άμεση αναγνώριση του hardware [█] Απλά μ' αρέσει! [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) Πάρα πολλές δυνατότητες μόλις το μάθεις, και βλέπεις ότι μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα από όσα νόμιζες στον υπολογιστή σου, πολύ πιο γρήγορα. Παράδειγμα 1: Εγκατάσταση\συντήρηση latex που να δουλεύει σχεδόν αυτόματα (αν έχεις package manager) Παράδειγμα 2: Φτιάξτε οποιοδήποτε σκριπτάκι μόνοι σας και θα καταλάβετε ...και τι μας απωθεί απ' τη χρήση του; [█] Ελλιπής υποστήριξη hardware [█] Είναι δύσχρηστο [█] Δε κυκλοφορούν εμπορικά παιχνίδια [█] Δε κυκλοφορούν επαγγελματικές εφαρμογές (π.χ. Illustrator). Συγκεκριμένα μόνο μια εφαρμογή μου έχει λείψει κυρίως από Windows. Το Cambridge Advanced Learners Dictionary, αν και το stardict το αντικαθιστά σχεδόν επάξια. Ευτυχώς το Dreamweaver παίζει μέσω wine. [█] Απλά δε μ' αρέσει / δε μου ταιριάζει [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) Έχω μόνο Debian στον υπολογιστή. Δεν νομίζω πως χρειάζεται πάντα το dual boot εκτός αν εννοείτε με *BSD, οπότε εκεί ίσως και να αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostgr_a_n Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 [█] Linux(kubuntu 8.10) [█] Windows [ ] Mac OS [ ] Άλλο (postάρουμε ποιο) Τι ειναι αυτο που μας κρατα στο Linux? [█] Ασφάλεια [█] Ταχύτητα / απόκριση [█] Σταθερότητα / θέλει λίγη συντήρηση [█] Η ιδέα του "ανοιχτού λογισμικού" [█] Οικονομία / μηδέν κόστος [█] Ποιότητα / πλήθος προγραμμάτων [█] Η κοινότητα / η υποστήριξη [█] Άμεση αναγνώριση του hardware [] Απλά μ' αρέσει! [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) Μπορεις να κανεις το συστημα οτι θελεις Tι μας απωθει απο τη χρηση του? [] Ελλιπής υποστήριξη hardware [] Είναι δύσχρηστο [█] Δε κυκλοφορούν εμπορικά παιχνίδια [] Δε κυκλοφορούν επαγγελματικές εφαρμογές (π.χ. Illustrator) [] Απλά δε μ' αρέσει / δε μου ταιριάζει [] Άλλο (postάρουμε ποιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 [*] Linux(Sabayon 4) [ ] Windows [ ] Mac OS [ ] Άλλο (postάρουμε ποιο) Τι ειναι αυτο που μας κρατα στο Linux? [*] Ασφάλεια [*] Ταχύτητα / απόκριση [*] Σταθερότητα / θέλει λίγη συντήρηση(Αν και το Sabayon 4 εχει ενα θεμα στην ανανεωση) [*] Η ιδέα του "ανοιχτού λογισμικού" [*] Οικονομία / μηδέν κόστος [*] Ποιότητα / πλήθος προγραμμάτων [*] Η κοινότητα / η υποστήριξη [*] Άμεση αναγνώριση του hardware [*] Απλά μ' αρέσει! [*] Άλλο (postάρουμε ποιο) (compiz και γαμω........αν και καπως παιδικο ηταν ενας απο τους βασικους λογους για να το δοκημασω:shifty:) Tι μας απωθει απο τη χρηση του? [] Ελλιπής υποστήριξη hardware(Αν και το Sabayon 3.5.1 ειχε ενα θεμα με μια περιεργη κατα ηχου ενος φιλου που ηθελε να του βαλω linux, αλλα το Mandriva 2009 δεν ειχα κανενα προβλημα:p:p:p:p) [] Είναι δύσχρηστο [] Δε κυκλοφορούν εμπορικά παιχνίδια [] Δε κυκλοφορούν επαγγελματικές εφαρμογές [] Απλά δε μ' αρέσει / δε μου ταιριάζει [*] Άλλο (postάρουμε ποιο) (Δεν με απωθει απο την χρηση του αλλα ειναι λιγο δυσκολο να εξηγησω σε παιδια που με ρωτουν τι ειναι "τα" linux και να τους δωσω μια ικονοποιητη απαντηση και για αυτους και για μενα................αν και εχω βαλει Sabayon και Mandriva σε dual boot με xp/svista σε 4 ατομα:shifty: ) Τωρα θελω να τονησω κατι γιατι ειπωθηκαν πολλα(ενοοιται οτι ολα ειναι σεβαστα και κατανοητα)..........Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι το linux δεν ειναι τσαμπα και νομιμα windows και παντα πρεπει να το εχουμε κατα νου οταν θελουμε να μπουμε και να προχωρησουμε παραπερα στον υπερωρο δρομο που λεγετε linux............... Εκανα και θα κανω πολλες παραχωρησεις αλλα καμια δεν συγκρινεται ουτε στο ελαχιστο με αυτα που κερδιζω...............για παραδειγμα, τα xp απο την 1,2 GB RAM που εχει το παρταλοpc μου, με το ξεκινουσαν χρησιμοποιουσαν 380 MB περιπου κατα μεσω ορο και το λιγοτερο σερνονταν , ενω το Sabayon 4 (με kde 3.5.10, compiz και torrent να κατεβαινουν) χρησιμοποιει περιπου 1GB και παει μια χαρα..................κανενα προβλημα.............τρομερη αξιοποιηση hardware.............Δηλαδη βλεποντας το καθαρα απο την πρακτικη γωνια(τι βλεπεις μολις ανοιξεις το pc), δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισω στα παλια............ασε η ασφαλεια..........:-):-):-):-):-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo64x Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ποιο είναι λοιπόν, τα βασικό μας OS; [█] Linux [█] Windows [█] Mac OS [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) Τι είναι αυτό που μας κρατά στο Linux; [█] Ασφάλεια [█] Ταχύτητα / απόκριση [█] Σταθερότητα / θέλει λίγη συντήρηση [█] Η ιδέα του "ανοιχτού λογισμικού" [█] Οικονομία / μηδέν κόστος [█] Ποιότητα / πλήθος προγραμμάτων [█] Η κοινότητα / η υποστήριξη [█] Άμεση αναγνώριση του hardware [█] Απλά μ' αρέσει! [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) ...και τι μας απωθεί απ' τη χρήση του; [█] Ελλιπής υποστήριξη hardware [█] Είναι δύσχρηστο [█] Δε κυκλοφορούν εμπορικά παιχνίδια [█] Δε κυκλοφορούν επαγγελματικές εφαρμογές (π.χ. Illustrator) [█] Απλά δε μ' αρέσει / δε μου ταιριάζει [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) Δεν δουλεύουν (ούτε με Wine) προγράμματα που χρησιμοποιώ συχνά (και η χρήση alternatives δε γίνεται). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gourounii Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ποιο είναι λοιπόν, τα βασικό μας OS; [█] Linux (X-Ubuntu,Ubuntu) [ ] Windows [ ] Mac OS [ ] Άλλο (postάρουμε ποιο) Τι είναι αυτό που μας κρατά στο Linux; [█] Ασφάλεια [█] Ταχύτητα / απόκριση [█] Σταθερότητα / θέλει λίγη συντήρηση [█] Η ιδέα του "ανοιχτού λογισμικού" [█] Οικονομία / μηδέν κόστος (Σε υπολογιστη 300 ευρω, να αγορασω και OS(πληρωσα ουτως ή αλλως τα windows)) [█] Ποιότητα / πλήθος προγραμμάτων [█] Η κοινότητα / η υποστήριξη [ ] Άμεση αναγνώριση του hardware [ ] Απλά μ' αρέσει! [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) (ειδικα με το παλιο πισι, που ειχε τα X-Ubuntu, φυσουσε, σε σχεση με τα XP, οταν τα είχε) ...και τι μας απωθεί απ' τη χρήση του; [█] Ελλιπής υποστήριξη hardware [ ] Είναι δύσχρηστο [ ] Δε κυκλοφορούν εμπορικά παιχνίδια [█] Δε κυκλοφορούν επαγγελματικές εφαρμογές (π.χ. Illustrator) [ ] Απλά δε μ' αρέσει / δε μου ταιριάζει [█] Άλλο (postάρουμε ποιο) (το open office με εχει φερει πολλες φορες σε συσκολη θεση, ειτε σε δουλεια, ειτε στη σχολη σε παρουσιασεις. προσπαθω παντα να κανω πλακα και καλαμπουρι για να το σωσω, αλλα στην δουλεια μου δεν πιανει. Ετσι αναγκαζομαι πριν τελειωσω κατι, να γυρισω στα windows (εξου και το dual boot) για να τεσταρω οτι ολα βαινουν καλως) για την ελλιπη υποστηριξη, θα πω πως το καινουργιο laptop που εχω, μου εχει δημιουργησει αρκετες φορες προβλημα με το hardware, αλλα ευτυχως, υπαρχει πολυς και καλος κοσμος εκει εξω, ετοιμος να σε βοηθησει. οσον αφορα τις επαγφελματικες εφαρμογες, εχω μεγαλο προβλημα με μια συγκεκριμενη, αλλα την κουτσοδουλευο με ςινε... μεγαλη πικρα ομως... γενικα ειμαι νεος χρηστης, μολις 4 μηνες, αλλα δεν γυριζω πισω. μονο , οπως προειπα, κατ'αναγκη για καποια αρχεια σε office, και γι' αυτα, σπαταλω μονο οσο χρονο χρειαζετε. μετα restart και πισω στα ubuntu... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.