notios7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 desktop και δεν σηκωνει και συζητηση το θεμα.εχω και απο τα δυο και ξερω.χαος η διαφορα.και σε τιμη και σε επιδοσεις.
giannis k. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Όσους γνωστούς έχω και μου κάνουν αυτή την ερώτηση τους λέω κατευθείαν desktop.Όλοι μου λένε, ε ναι μπορεί να πάρω το Laptop και να πάω όπου θέλω... Ψέμα ψέμα ψέμα... Θα πάρουν Laptop και θα το έχουν στην μπρίζα στο σπίτι και στην αγκαλιά τους... Δε θα μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια που θέλουν, και θα γκρινιάζουν για την επιλογή τους. Έλεος... Το laptop είναι εργαλείο δουλειάς για μένα... Desktop: Επιδόσεις, Αναβαθμίσιμο. Laptop: Φορητότητα, εφέ.* *Αν μου πει κάποιος θέλω να πάρω Laptop για να κάνω το κομμάτι μου θα του σφίξω το χέρι που δε ντρέπεται να το παραδεχτεί και θα συμφωνήσω μαζί του! Ήθελα να πω περισσότερα αλλά θα παρεκτρεπόμουν πολύ, απλά ήθελα κάπου να τα πω γιατί πριν μια εβδομάδα είχα σκηνικό παρόμοιο. xaxaxaxa δικιο εχεις. Κι εγω προσωπικα για να το εχω στο κρεβατι μου θα το ηθελα περισσοτερο, μετα για να το παρω στο χωριο 2-3 φορες το χρονο που παω και, σιγουρα σαν αποθημενο που μ'αρεσουν πολυ οπως τα βλεπω.. Για κατι πρασινα που λετε πιο πανω παιδια, ειναι δηλαδη πιο "καλο" το laptop απεναντι στη φυση, σε σχεση με το desktop?
@topos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Eγω θα προτεινα αν καποιος το ηθελε αυστηρα για internet/office/mp3/ταινιες φτηνο λαπτοπ(>500ευρω) που ειναι περιπου τα ιδια χρηματα για να στησεις και ενα desktop(μαζι με οθονη,ηχεια,mouse ktl).
Vasilisxd Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Εγω είμαι υπέρ των Laptop αλλά μόνο εαν είναι Macbook Με 1000 ευρώ παίρνεις ενα ταπεινο Intel Core 2 Duo 2.1GHz με 1gbRam και Intel GMA X3100 με 13,3inch οθόνη βάρους 2 κιλών, κατασκευασμένο απο αλουμινιο και γυαλί. Χωρίς ιούς - κολλήματα - Format κτλπ θα έχετε ένα πλήρες multimedia Laptop με πανέμορφο Λειτουργικό που σίγουρα θα σας "κολλήσει". Αληθεια, ποιο ειναι πιο ανθεκτικο στην πολυωρη χρηση?? Ποιο θεωρειται πιο αντοχης?? Εννοω να ανοιγεις το μηχανημα το μεσημερακι και να κλεινει αργα το βραδυ.. Το ανοίγεις όταν το αγοράσεις και ξεχνάς να το κλείσεις. Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.