dreambox8000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Μετα απο απο φορματ στο laptop και ενω φορτωσα κανονικα τα vista μου εμφανιζει οταν θελω να κανω αλλαγη χρηστη διπλο το εικονιδιο τους...?? Υπαρχει καποια λυση ??? Ευχαριστω εκ των προτερων..!!!
Antwni Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Τι εννοείς στο εμφανίζει διπλό εικονίδιο??Στο έχει δυο φορές??Μπορείς να στείλεις screenshot??
dreambox8000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δυστυχως δεν μου δινει την δυνατοτητα να παρω screenshot...ειναι ακριβως η επιφανεια εργασια που μας εμφανιζει οταν παταμε ..Εναρξη--->Αλλαγη χρηστη και μας δειχνει την μικρη εικονα που εχουμε για τον λογαριασμο μας στον υπολογιστη...?? απλα εμενα μου την δειχνει 2 φορες..!!!
Antwni Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Εάν δημιουργήσεις άλλο χρήστη σου κάνει το ίδιο??
Antwni Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω τι να σου πω!!Στον ''Πίνακα Ελέγχου'' στους ''λογαριασμούς χρηστών'' στο εμφανίζει διπλό??Έχεις εγκαταστήσει όλους τους drivers που χρειάζονται πχ της κάρτας γραφικών??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.