Προς το περιεχόμενο

Καινούργιος στα Linux

Giannis768

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά έχω αγοράσει ένα netbook το οποίο έχει εγκατεστημένο linux

Πρώτη φορά έχω ασχοληθεί με το λειτουργικό και έχω κάποιες δυσκολίες σχετικά με το πως εγκαθιστώ τα προγράματα.

Π.χ κατέβασα τον firefox3 αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται εγκατάσταση γιατί δεν καταλαβαίνω τι φάκελο να ανοίξω

Πάντως το λειτουργικό μου αρέσει από θέμα εμφάνισης αλλά τόσα χρόνια με τα windows είναι σαν να ξαναμαθαίνω να διαβάζω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ακριβως πρεπει να αρχισεις να διαβασεις καποια πραγματα για να χρησιμοποιησεις Linux με καποια ευκολια, αν δεν εχεις ορεξη θα πρεπει να επιστρεψεις στα windows

Ποιο netbook και ποια διανομη του Linux; Υποψιαζομαι οτι εχει το Linpus Lite Linux, μια διανομη καπως προβληματικη.

Στο Linux δεν κατεβαζεις τα προγραμματα απο διαφορα sites. Ειναι συγκεντωμενα στο διαχηρηστη λογισμικου της διανομης, απο τον οποιο μπορεις να επιλεξεις το λογισμικο και να το εγκαταστησεις.

Ποιο netbook και ποια διανομη του Linux; Υποψιαζομαι οτι εχει το Linpus Lite Linux, μια διανομη καπως προβληματικη.

Στο Linux δεν κατεβαζεις τα προγραμματα απο διαφορα sites. Ειναι συγκεντωμενα στο διαχηρηστη λογισμικου της διανομης, απο τον οποιο μπορεις να επιλεξεις το λογισμικο και να το εγκαταστησεις.

Το acer espire one 150l

Κάποιον ικανοποιημένο από linpus ή xandros by asus δεν έχω δει. Προσωπικά θα του πέρναγα xp ή ubuntu (ή και τα δυο :P)

Κατα τα άλλα, αυτό που λέει ο αδμιν. Ψαξε αν έχει package manager που να κατεβάζει αυτόματα πακέτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...