Chris_85 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Η εξτρα μπαταρια για ποιο λογο? οι μπαταριες που παιρνει να υποθεσω δεν ειναι αποσπωμενες επαναφορτιζομενες του εμποριου ε?
klainmaingr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Φαντάζομαι οτι θα πάρεις και δεύτερο χειριστήριο... Αλλιώς 2η μόνο αν σε νοιάζει πολύ να είναι ασύρματο και αν παίζεις πολλές ώρες.. (ώστε να μπορέσεις να τελειώσεις μια και να χρειαστείς άλλη) Κατα τα άλλα μπορείς να παίζεις και να φορτίζεις ταυτόχρονα.
modecris Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω,εγώ βολεύτηκα μια χαρά με επαναφορτιζόμενες ΑΑ και όχι τις ειδικές της ms.Έχω μια ντουζίνα από δαύτες και πάντα φορτίζω μια τετράδα ενώ οι υπόλοιπες "παίζουν" κάπου,μια και τις χρησιμοποιώ και σε άλλες συσκευές του σπιτιού.
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Ένα charge kit ή ακόμα καλύτερα αυτό που φορτίζει 2 μπαταρίες μαζί θα σε γλυτώσει απο πολλές μπαταρίες διάσπαρτες.. Τα χρήματα είναι λίγα σε σύγκριση με την βόλεψη που σου προσφέρουν. Ούτως η άλλως η ζωή της μπαταρίας είναι αρκετά καλή... Βάζεις τις μπαταρίες να φορτίσουν στο tower once a week και ξεμπέρδεψες.
PeterGR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Rofl...M$ ftw Μπράβο m8 Kαλό gaming. Chris θα πάρεις οπωσδήποτε το plug and play kit και μια έξτρα μπαταρία... Thanks klainmaingr!
basilis5 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 ξερει κανεις τι παιζει με το πλαισιο που δινει μονο 1χρονο εγγυηση?? κανονικα δεν ειναι 2? η εγγυηση δεν ειναι θεμα πλαισιου αλλα αντιπροσωπιας πρεπει να το κυνηγησεις νομιζα για 2 χρονια,αλλα και παλι απο οσο ξερω ειναι για οσα ηλεκτρονικα κατασκευαζονται και πωλουνται στην ευρωπη οπως και να χει αν δεν το κυνηγησεις τρεχα γυρευε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.