Προς το περιεχόμενο

Η πρωτη μου κονσολα

Chris_85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδες επειδη στο πσ-ακι μου παιζω μονο diablo2 k dota κ το λαπτοπ επαρκει γ αυτα κ επειδη βλεπω οτι βγαινει το re5 οπου να ναι, σκεφτομαι την αγορα μιας κονσολας (πορωμενος απο τo re1 και εχω παιξει το 4 σε νοικιασμενο ps2)

Ερωτησεις:

Ποια κονσολα να προτιμησω-απαραιτητη προυποθεση να μπορω να δημιουργω αντιγραφα ασγαλειας των παιχνιδιων.

-Απο μια αναζητηση π εκανα βλεπω οτι μονο το χβοχ παιζει κοπιες..αναμενουμε κατι αντιστοιχο για το ps3?

-κλασσικος κομπιουτερας, δεν εχω πιασει ποτε το χειριστηριο του χβοχ..βολευει σαν του ps2 η μαπα το καρπουζι?

Δεν ενδιαφερομαι για Online κ πρασινα αλογα, ησυγκεκριμενη εκδοση πιστευω ειναι η καλυτερη για μενα(?) http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1194917&catalog=12&category=1000000363&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE78648BEA5193552908E9620F949A84A8E1123A4345B5B8374DA36DF14225524417AC4D470C96FD0BD80F95D9887A5188AB888C7BD9BAB2D450A893301B61FFB14F438DE961B38C1FEA09252638D8284C280A603126BD4C2FB875E5DE71837B8BEA9163C1E40FA8998C2EF6EFDAD26DA6D6B00334D109546D

-ποια εκδοση να προτιμησω? διαβαζω για νεα chips κτλ απαραιτητη προυποθεση να φλασαρεται

-τι ειναι το software κ τι το hardware flashαρισμα? Ποιο να προτιμησω να κανω? Κ γενικα ποσο θα μου στοιχισει?? (κ ενα καλο καταστηματακι γ αυτη τη δουλεια στη λαρισα)

Δημοσ.

-xbox 360

-Συνηθίζεται εύκολα

-Ναι μιαχαρά είναι

-Οποιαδήποτε όλες πλέον φλασάρονται

-Το hardware δεν σε νοιάζει.. soft θα γίνει.. για λάρισα δεν ξέρω.

Δημοσ.

Ευχαριστω ρε φιλε, απο αποψη θερμοκρασιας, προβληματων που βγαζει? να την ψειρίσω τη δουλεια να παρω jasper η πως λεγεται η να παρω μεσω νετ κ οτι μου ρθει?Γ να μη βγαζει προβληματα εννοω, οχι οτι θα παιζω τρελα.

-Απ τη στιγμη που φλασαριστει η εγγυηση χανεται ετσι?

-απο θεσσ καποιο καταστημα για φλασαρισμα?(κ ποσο περιπου θα κοστισει)

(απλα επειδη διαβαζω στο φορουμ να τα χουν τιναξει τοσες κονσολες, ειναι πραγματι τοσο επιφοβο το να παρω αλλη εκδοση εκτος της jasper?)

Δημοσ.

Aν κάνεις σωστή και προσεγμένη δουλειά, η εγγύηση χάνεται όταν μπαναριστείς.:-D

Το αν θα σου χαλάσει δεν το ξέρει κανείς. Άλλοι παίζουν με launch κονσόλα ακόμα πχ, και άλλοι έχουν αλλάξει 5-6.:P

Βασικά, αυτό με το online σκέψου το, θα σου χαρίσεις πολλές ώρες λιωσίματος, πάντα όμως με τον κίνδυνο να σε μπανάρουνε...

Δημοσ.

Γενικα το online δεν με πολυενδιαφερει παιζω στο pc..αν δεν εχω ban στο online εξακολουθει να ισχυει η εγγυηση?

Κ απ οτι βλεπω τωρα πρεπει να ριξω διαβασμα για να δουλεψουν τα παιχνιδια του θειου...

Δημοσ.
Ευχαριστω ρε φιλε, απο αποψη θερμοκρασιας, προβληματων που βγαζει? να την ψειρίσω τη δουλεια να παρω jasper η πως λεγεται η να παρω μεσω νετ κ οτι μου ρθει?Γ να μη βγαζει προβληματα εννοω, οχι οτι θα παιζω τρελα.

-Απ τη στιγμη που φλασαριστει η εγγυηση χανεται ετσι?

-απο θεσσ καποιο καταστημα για φλασαρισμα?(κ ποσο περιπου θα κοστισει)

(απλα επειδη διαβαζω στο φορουμ να τα χουν τιναξει τοσες κονσολες, ειναι πραγματι τοσο επιφοβο το να παρω αλλη εκδοση εκτος της jasper?)

-Αν μπορείς να πάρεις jasper

-Όχι μπορεί να διατηρηθεί η εγγύηση αν το πάς σε "καλό χέρι"

-πολλά και διάφορα... Γύρω στο 30 ευρώ είναι λογική τιμή. Όχι παραπάνω.

Καλύτερα να ρίξεις και μια ματιά στο 360-gr.com για πολύ πιο εξειδικευμένες πληροφορίες. Κατα τα άλλα αυτά...

Δημοσ.

Oκ thx εκανα την εγγραφη. Τελευταια ερωτηση. Στο ασυρματο χειριστηριο π δινει μαζι εχει επαναφ μπαταριες μαζι, πρεπει να παρω κ ενα καλωδιο σαν αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=805262&catalog=12&category=69980953&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE68B75B7650F4D0E8671897DFF6 γενικα τι βολεθει περισσοτερο

Δημοσ.
Και εγω βαδιζω σε παρομοια βηματα,εδωσα τον σταθερο μου εχω μεινει με το φορρητο και παω για xbox360!!!

Aσε θα μας φυγει το κεφαλι απ το διαβασμα να μαθουμε να φλασαρουμε, να κανουμε τα παιχνιδια του θειου να δουλεψουν..Σκοτωμα

Δημοσ.
Aσε θα μας φυγει το κεφαλι απ το διαβασμα να μαθουμε να φλασαρουμε, να κανουμε τα παιχνιδια του θειου να δουλεψουν..Σκοτωμα

Δε πειραζει αρκει να το πετυχουμε και να μην την καψουμε:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Εχει δωσει κανεις φλασαρισμενο 360 στην μ$ με ή και χωρις αυτοκολητο και το πήραν η το επεστρεψαν???

Σήμερα μου ήρθε η αντικατάσταση του XBOX μου που έστειλα στη Γερμανία πριν 14 μέρες, flasharismeno και χωρίς αυτοκόλλητο.

Δημοσ.
Σήμερα μου ήρθε η αντικατάσταση του XBOX μου που έστειλα στη Γερμανία πριν 14 μέρες, flasharismeno και χωρίς αυτοκόλλητο.

Πες μου αν δεν σου κανει κοπο τι γινεται με το χειριστήριο αν θελει μπαταριες κτλ κ πως το δουλευεις (δηλ αξιζει αγορα επαναφορτιζομενων μπαταριων κ φορτιστη)?

Δημοσ.

Rofl...

M$ ftw :P :)

Μπράβο m8

Kαλό gaming.

Chris θα πάρεις οπωσδήποτε το plug and play kit και μια έξτρα μπαταρία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...