paks Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 οχι δεν θελω ουτε ξερω να κανω overclock...λετε να κανω την συνθεση π εκανε ο Ν.I.C με τα 453Ε και να παρω και μια 4870??
Arxidamos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 οχι δεν θελω ουτε ξερω να κανω overclock... Είδες λοιπόν δεν την χρειάζεσαι την Deluxe όπως σου είπε και ο SwAToNeR... Απλά δεν μας είπες σε τι οθόνη παίζεις, για να δούμε εάν αξίζει η 4870... Αν είναι 22''+ τότε ναι βουρ κατευθείαν ... Απλά ένα μεγαλύτερο psu για 4870 θα ταν καλύτερα πιστεύω... Σαν αυτό που σου λέει ο Caution ή αυτό για 4ε παραπάνω
paks Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 padia telika isxuei h prwth prosfora pou mou kanane autoi gt phga apo eshop kai mou eipan oti ta pragmata exoun stalthei..toso moufa tha einai to kainourgio pc dld? mia viewsonic exw 17ara...
subhuman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μια χαρά θα είναι φίλε, μην ανησυχείς! Απλά μάλλον είναι λίγο υπερβολικά και με τη σύνθεση που σου πρότειναν τα παιδιά ίσως να είχες τσιμπήσει και μια καλύτερη VGA. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι. το είχες ήδη παραγγείλει?
paks Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 phge o aderfos mou kai ekane mia syn8esi th simiwse o ypallhlos kai meta autos ekane thn paragelia kai eipe ama theleis ela na thn alla3eis kai epeidh arghse kai autos h paragelia ekleise..emena dn me xalaei 8a paw na parw kai mia vga kai elpizw na einai kalo to systhma..to trofodotiko pou einai 750w 8a kaiei poly?
subhuman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Το τροφοδοτικό θα σου παρέχει όση ισχύ χρειάζεται το σύστημά σου...δεν "τραβάει" και τα 750W που είναι η μέγιστη ονομαστική του ισχύς. Απλά τουλάχιστον για την ώρα είναι υπερβολικό. Πάντως ,επειδή κι εγώ αυτό έχω είναι κορυφαίο! Αν ενδιαφέρεσαι στο μέλλον για 2 VGA, με το mobo αυτο μόνο nvidia σε sli Καλορίζικος
paks Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 ηρθε και η ωρα να παρω καρτα γραφικων..τι προτεινετε?μεχρι 140 ευρω..ευχαριστω!!
sentoner Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 ηρθε και η ωρα να παρω καρτα γραφικων..τι προτεινετε?μεχρι 140 ευρω..ευχαριστω!! Σε αυτα τα χρηματα αυτη ειναι μονοδρομος νομιζω:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510675 Βεβαια εχεις μητρικη που υποστηριζει SLI απ οτι διαβασα αλλα 1ον δεν υπαρχει κατι αξιολογο σε nvidia σε αυτα τα χρηματα και 2ον πιστευω πως τα SLI/Crossfire μονο προβληματα δημιουργουν...
paks Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 η μητρικη που εχω παρει υποστιριζει nvidia οποτε προτεινετε μου κατι σε nvidia..
sentoner Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 η μητρικη που εχω παρει υποστιριζει nvidia οποτε προτεινετε μου κατι σε nvidia.. Δεν υποστηριζει μονο nvidia,υποστηριζει και ati,καμια μητρικη δεν υποστηριζει αποκλειστικα και μονο καρτες γραφικων μιας εταιριας...Απλα αυτη η μητρικη σου δινει την δυνατοτητα να κανεις SLI δλδ να τοποθετησεις 2 η παραπανω ιδιες καρτες γραφικων NVIDIA... Αντιστοιχα αλλες μητρικες δινουν την δυνατοτητα τοποθετησης 2 η παραπανω καρτων γραφικων ΑΤΙ(crossfire)... Απ τη στιγμη που ενδιαφερεσαι να τοποθετησεις μια μονο καρτα γραφικων μπορεις να βαλεις ειτε ΝVIDIA ειτε ATI,χωρις κανενα προβλημα... Κοιτα εδω για SLI: http://en.wikipedia.org/wiki/Scalable_Link_Interface Και εδω για Crossfire: http://en.wikipedia.org/wiki/ATI_CrossFire Τωρα για το αν συμφερει να τοποθετησεις 2 καρτες γραφικων(ειτε SLI ειτε CrossFire) υπαρχουν αρκετα topics που μπορεις να δεις τα υπερ και τα κατα...
paks Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 εχω ρε συ μια radeon 2600pro και μου κολαει το πσ στα games...φταει το οτι ειναι ατι η το οτι ειναι παλια στην μητρικη μου?γτ στον παλιο το πσ δουλευε κανονικα..
N.I.C Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 και να πω ότι δεν τα έλεγα.. +1 για 4850 και από μένα, μονόδρομος σε αυτά τα χρήματα..
sentoner Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Σιγουρα δεν φταιει οτι ειναι ATI...ποια ακριβως 2600 εχεις,δωσε link αν γινεται... Σε ποια games εχεις προβλημα;
paks Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 λοιπον...εχω προβλημα με το προ και ελαχιστα στο μανατζερ...στο προ βγαζει κατι γραμμμες και κατι τετοια και μολις το κλεισω οι φακελοι χαλαν και γινεται χαμος...γραφει π.χ. μου εγγρατα φα και εχει και κατι γραμμουλες και σημερα που δοκιμασα το lineage μου πεταξε ενα μνμ για την καρτα γραφικων αλλα δν το θυμαμαι...εχω την ati radeon 2600pro 512mb την εχουν βγαλει απο το e-shop και την ειχα παρει 60ευρω
PaokToTheBone Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δεν 8ελω να σε απογοητευσω αλλα δεν εκανες κα8ολου καλα που δεν ακουσες τα παιδια...Επρεπε να ειχες παρει το πρωτο συστημα που σου προτειναν με τον Ε8400 και τη Ρ5κιου και τα λοιπα...Ετσι 8α περισσευαν λεφτα για να αλλαξεις την ο8ονη σου και και να βαλεις και μια καρτα που 8α σε βγαλει ασπροπροσωπο...Κριμα αλλα το λα8ος εγινε...Δεν υπαρχει λογος να παρεις νβιντια και δν υπαρχει λογος στα λεφτα που προτεινεις να εχεις δευτερες σκεψεις στο τι καρτα 8α παρεις...Η προταση που ηδη σου εχουν κανει τα παιδια ειναι μονοδρομος...πανε για την ΑΤΙ 4850 με κλειστα τα ματια...Και να εχεις στο νου σου για μελλοντικη αναβα8μιση μια καλυτερη ο8ονη...Αν μπορεις ακομα να κανεις αλλαγη στο συστημα κ να παρεις αυτο π προτειναν τα παιδια ΚΑΝ ΤΟ...Σιγουρα 8α βγεις κερδισμενος...Απορω ακομα με το καταστημα που σου πουλησε αυτην την ΜΟΒΟ...η8ελαν να ξεστοκαρουν πιστευω...Αλλιως δεν υπαρχει εξηγηση η προταση μιας τετοιος ΜΟΒΟ...Τελος παντων Μεγειες και την επομενη φορα 8α ειναι καλο να μην βιαζεσαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.