Προς το περιεχόμενο

HOL iptv Πρόβλημα με την σύνδεση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στο forum

Σήμερα έλαβα και εγώ το κουτί της HOL για iptv ενα motorola vip1216. Ακολούθησα τις οδηγίες που ήταν στο κουτί τίποτα το σημαντικό πώς να το βάλεις στο ρεύμα και τα λοιπά... έλεος... Anyway το συνδέω στο router το ανάβω αλλά μου βγάζει στην οθόνη ενα μεγάλο κόκκινο Χ και αναβοσβήνουν το πράσινο και το κόκκινο λαμπάκι ( Link & download) στον αποκωδικοποιητή... Υποθέτω ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί :mad::mad::mad: Μήπως πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις του router ?? Είχε μήπως κάποιος το ίδιο πρόβλημα?? Πήρα τηλέφωνο την HOL αλλά ο τεχνικός που το σήκωσε δεν είχε ιδέα και μου είπε ότι οι τεχνικοί του iptv δεν είναι εκεί... :mad::mad::mad:

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ :-):-):-)

-----Προστέθηκε 14/1/2009 στις 05 : 44 : 01-----

καλησπέρα στο forum

Σήμερα έλαβα και εγώ το κουτί της HOL για iptv ενα motorola vip1216. Ακολούθησα τις οδηγίες που ήταν στο κουτί τίποτα το σημαντικό πώς να το βάλεις στο ρεύμα και τα λοιπά... έλεος... Anyway το συνδέω στο router το ανάβω αλλά μου βγάζει στην οθόνη ενα μεγάλο κόκκινο Χ και αναβοσβήνουν το πράσινο και το κόκκινο λαμπάκι ( Link & download) στον αποκωδικοποιητή... Υποθέτω ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί :mad::mad::mad: Μήπως πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις του router ?? Είχε μήπως κάποιος το ίδιο πρόβλημα?? Πήρα τηλέφωνο την HOL αλλά ο τεχνικός που το σήκωσε δεν είχε ιδέα και μου είπε ότι οι τεχνικοί του iptv δεν είναι εκεί... :mad::mad::mad:

Πριν 10 λεπτά πήρε η τεχνική εξυπηρέτηση τηλέφωνο, κάναμε κάτι ρυθμίσεις στο router αλλά και πάλι τίποτα μου είπε ότι δεν κατεβάζει IP και πως θα δηλώσει βλάβη και ότι λογικά αύριο το μεσημεράκι θα έχει συνδεθεί... ίδωμεν φίλοι μου

-----Προστέθηκε 14/1/2009 στις 05 : 48 : 49-----

καθώς έγραφα τις παραπάνω γραμμές μου ήρθε SMS αγαπητέ συνδρομητή η βλάβη που δηλώσατε έχει αποκατασταθεί :-) Μέσα σε 10 λεπτά το φτιάξανε τα τσακάλια !!! Θα σας ενημερώσω για την ποιότητα σε λίγο:-)

-----Προστέθηκε 14/1/2009 στις 10 : 26 : 50-----

καλησπέρα στο forum

-----Προστέθηκε 14/1/2009 στις 05 : 44 : 01-----

Πριν 10 λεπτά πήρε η τεχνική εξυπηρέτηση τηλέφωνο, κάναμε κάτι ρυθμίσεις στο router αλλά και πάλι τίποτα μου είπε ότι δεν κατεβάζει IP και πως θα δηλώσει βλάβη και ότι λογικά αύριο το μεσημεράκι θα έχει συνδεθεί... ίδωμεν φίλοι μου

-----Προστέθηκε 14/1/2009 στις 05 : 48 : 49-----

καθώς έγραφα τις παραπάνω γραμμές μου ήρθε SMS αγαπητέ συνδρομητή η βλάβη που δηλώσατε έχει αποκατασταθεί :-) Μέσα σε 10 λεπτά το φτιάξανε τα τσακάλια !!! Θα σας ενημερώσω για την ποιότητα σε λίγο:-)

Η ποιότητα είναι πολύ καλή σε κανονική Τν σε HDTV δεν το δοκίμασα ακόμα. Το μοναδικό πρόβλημα είναι το ότι παγώνει μετα απο 10 - 20 λεπτά και πρέπει να αλλάξεις κανάλι για να επανέλθει αλλά όταν αλλάζεις κανάλι επανέρχεται σε 1 δευτερόλεπτο. εχω την εντύπωση ότι φταίει η γραμμή μου γιατί εχω μόλις 365ΚΒ upload .... Αυτά :-D:-D:-):-)

Τελικά δεν είναι η γραμμή μου. Μου είπαν απο την τεχνική υποστήριξη ότι θα το φτιάξουν μεσα στην ημέρα ... :-)

Δημοσ.
Τι κανάλια παίζουν?

ET1

NET

MEGA

ANT-1

ALPHA

SKAI

STAR

SPORT+

CINE+

EUROSPORT 1 & 2

ESPN CLASSIC

NASN

EXTREME TV

DISCOVERY WORLD

FASHION TV

EURONEWS

SKY NEWS

MAD TV

KAI EXEI KAI VIDEO CLUB ME TAINIES ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΈΣ ΕΚΠΟΜΠΈΣ ON DEMAND ΔΩΡΕΑΝ :-D

Επίσης ο αποκωδικοποιητής που δίνει στο πακέτο είναι ένας Motorola με 160 γιγα σκληρό, είναι ένα πολύ καλό πακετάκι για τα λεφτά του πιστεύω ;)

Δημοσ.

Φίλε Bill M το παρήγγειλες από τη HOL και σου το έστειλαν? Ή το αγόρασες από μαγαζί? Και πόσο?

Δουλεύει μόνο με Netfaster? Εγώ έχω το ασύρματο Fritz.

Δημοσ.
Φίλε Bill M το παρήγγειλες από τη HOL και σου το έστειλαν? Ή το αγόρασες από μαγαζί? Και πόσο?

Δουλεύει μόνο με Netfaster? Εγώ έχω το ασύρματο Fritz.

Δουλεύει μόνο με Netfaster, εγώ τους είχα ρωτήσει πριν 1 μήνα και μου είχαν πει ότι όταν θα είναι διαθέσιμο στην περιοχή μου θα με ειδοποιήσουν όπως και έγινε πήραν τηλέφωνο για επιβεβαίωση και σε 4 - 5 μέρες μου έστειλαν το κουτί εντελώς δωρεάν για 3 μήνες γιατί είναι ακόμα πιλοτική η διάθεση. Μετά τους 3 μήνες θα είναι 15 ευρό τον μήνα :-)

Δημοσ.
Δουλεύει μόνο με Netfaster

πούλο λοιπόν....:mad:

εγώ τους είχα ρωτήσει πριν 1 μήνα και μου είχαν πει ότι όταν θα είναι διαθέσιμο στην περιοχή μου θα με ειδοποιήσουν όπως και έγινε πήραν τηλέφωνο για επιβεβαίωση και σε 4 - 5 μέρες μου έστειλαν το κουτί εντελώς δωρεάν για 3 μήνες γιατί είναι ακόμα πιλοτική η διάθεση. Μετά τους 3 μήνες θα είναι 15 ευρό τον μήνα :-)

καλό ακούγεται ρε γμτ...ελπίζω να το βγάλουν και για fritz....

Δημοσ.
πούλο λοιπόν....:mad:

καλό ακούγεται ρε γμτ...ελπίζω να το βγάλουν και για fritz....

Δεν χάνετε τίποτα εάν πάρετε ένα τηλέφωνο στην HOL μπορεί να σας αλλάξουν το router μαζί με το Motorola να σας στείλουν και ενα Netfaster ποτέ δεν ξέρεις.... :-D

Δημοσ.

H HOL έδωσε και σε εμένα σήμερα τον router

αλλά ΔΕΝ είναι Fritz! Πρόκειται για NetFasteR

IAD το οποίο υπάρχει σε (2) μοντέλα, POTS και ISDN.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Η Iptv παιζει μονο με Netfaster προς το παρόν. Λογω του οτι το εχουν σετάρει μάλλον ήδη. Εχει το κανάλι VC3 που ειναι μονο για την Iptv. Δε νομίζω να παίξει ποτέ με fritz 7140.

Δημοσ.

Καλημερα. Εχω και εγω τα ιδια και χρειαζωμαι τις ρυθμισεις αν μπορεις να μου τις πεις γραπτος αν ειναι ευκολο να τα κανω και στο δικο μου.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Ειμαι οκ, ηθελε 18 ωρες απο την ωρα που αλλαζεις router στην HOLμεχρι να παιξουν ολα, και εχω τα παντα κανονικα. Αν αγορασω αλλο ενα motorola 1216e και με δικτυο και αυτο θα παιζουν και τα δυο? θα αλλαζω καναλια , αλλο καναλι να βλεπω στο εναν και αλλο στον αλλον? Θα γινεται αυτο?

Αν γινεται θα ειναι τελεια επιλογη οχι πως δεν ειναι.

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά έχω fritz και 6άρα γραμμή. Αν υποθέσουμε οτι τους ζητούσα να μου το αντικαταστήσουν με το netfaster θα μπορούσα να παίξω iptv ή θα έπρεπε να μου κάνουν και αναβάθμιση σε 24άρα γραμμή?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...