Didimos_GR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Πριν από λίγο εγκατέστησα το DVD player LG DVX392H και έχω μια απορία . Αν κάποιος το έχει ας μου δώσει τα φώτα του για το τί πρέπει να κάνω για να βλέπω υπότιτλους όταν παίζει ταινία από το USB stick . Μέσα στο usb έχω πετάξει τα δύο αρχεία που πρέπει (ταινία+αρχείο srt για τους υπότιτλους) αλλά όταν πατάω το κουμπάκι στο control subtitle μου εμφανίζει το μήνυμα (κλ.) Τί κάνω λάθος ; ...help please -----Προστέθηκε 14/1/2009 στις 04 : 43 : 45----- Έχω μια ταινία που είναι σε μορφή avi και έχω και το αρχείο του με τους ελληνικούς υπότιτλους σε αρχείο .srt Αρχίζει παίζει κανονικά η ταινία αλλά υπότιτλους από το αρχείο .srt , τίποτα !!! Όταν η ταινία όμως είναι σε μορφή DivX οι υπότιτλοι από το αρχείο .srt παίζουν ok ! Τί πρέπει τωρα εγώ να κάνω που όλες σχεδόν οι ταινίες που κατεβάζω είναι .avi ; -----Προστέθηκε 14/1/2009 στις 08 : 26 : 32----- Κανένας καλός και ....free ή με serial : AVI to DivX converter ?
Didimos_GR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 ΟΚ !!! .....όλα εντάξει τώρα !!! Λίγο με ταλαιπώρησαν οι ταινίες που έχω σε μορφή .avi και οι υπότιτλοι που είναι ξεχωριστά σε αρχείο μορφής .srt , αλλά μετά από ένα πρόγραμμα που βρήκα ενσωμάτωσης υπότιτλων και αλλαγής σε .divx μέσα σε 2-3 λεπτά , όλα τώρα είναι super ! Οδηγός ενσωμάτωσης υποτίτλων (σε 2') : http://www.the******.com/forum/showt...BF%BD%EF%BF%BD Πετάει το εργαλείο ....!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.